header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttentoonstelling voor aangedreven landbouwmachines bereikt USD 115 miljard per technologie, toepassing, typen, topspelers, trends en groeiaspecten tot 2030

Nov 21, 2022 6:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse van aangedreven landbouwapparatuur 2022 per producttype (tractoren, maaidorser / maaidorser, sproeier, bodemvoorbereiding en teeltapparatuur, zaaimachine, andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

De wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines zal naar verwachting groeien van USD 99,4 miljard in de historische prognoseperiode in 2019 tot USD 115 miljard in 2027, bij een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode. Landbouwmachines, simpel gezegd, zijn machines die zowel in de landbouw als in andere landbouw worden gebruikt. Teelt- en grondscheidingsapparatuur, oogstmachine, tractor en anderen zijn de verschillende soorten aangedreven landbouwapparatuur die verschillende functies hebben, zoals ploegen en kweken, planten en bemesten, oogsten en andere. 

Verschillende factoren stuwen het marktaandeel van de wereldwijde fabrikanten van aangedreven landbouwmachines. Volgens het recente MRFR-rapport omvatten dergelijke factoren de groeiende vraag naar effectieve aangedreven landbouwapparatuur, de toenemende bevolking, de wereldwijde vraag naar voedsel, de groeiende bezorgdheid om de opbrengst van de boerderij te verbeteren en de groeiende vraag naar landbouwmechanisatie wereldwijd. Bijkomende factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn onder meer de snelle implementatie van dergelijke apparatuur, de lancering van innovatieve apparatuur voor zijn hulpbronnenefficiënte en nauwkeurige aanpak en de groeiende vraag naar handige en efficiënte slimme landbouwoplossingen.

Belangrijkste spelers

Eminente spelers die worden geprofileerd in het wereldwijde marktrapport voor aangedreven landbouwmachines zijn SDF S.P.A. (Italië), Iseki & Co. Ltd (Japan), Escorts Group (India), Alamo Group Inc. (VS), CLAAS Group (Duitsland), Kubota Corporation (Japan), CNH Industrial (VK), Mahindra &Mahindra Ltd (India), John Deere &Co. (VS) en AGCO Corporation (VS).  

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2439  

Trouwens, de nieuwste innovatie en technologieën in landbouwmachines, stijgend besteedbaar inkomen, gebruik van geavanceerde technologie in landbouwmachines, vraag naar uitgeruste tractoren, beschikbaarheid van subsidies op landbouwmachines, groeiende productie en verkoop van landbouwmachines en snel groeiende offline & online foodservicecentra voegen ook marktgroei toe. Integendeel, hoge kosten, installatieproblemen en de aanhoudende COVID-19-impact zijn factoren die de wereldwijde groei van de markt voor aangedreven landbouwmachines gedurende de prognoseperiode kunnen belemmeren. 

Marktsegmentatie van aangedreven landbouwmachines

Het MRFR-rapport belicht een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines op basis van verkoopkanaal, productietype en functie. 

Per functie is de wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines gesegmenteerd in ploegen en kweken, planten en bemesten, oogsten en andere. 

Per product is de wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines gesegmenteerd in teelt- en grondscheidingsapparatuur, oogstmachine, tractor en andere. Hiervan zal het tractorsegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Per verkoopkanaal is de wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines gesegmenteerd in OEM en aftermarket. 

Regionale analyse van de markt voor aangedreven landbouwmachines

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde marktrapport voor aangedreven landbouwmachines de groeimogelijkheden en recente trends in azië-pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld (RoW). Hiervan wordt voorspeld dat de APAC-regio de markt zal domineren gedurende de prognoseperiode. De aanwezigheid van ontwikkelingslanden zoals China en India, snelle bevolkingsexplosie, ontluikende vraag naar voedsel, toename van de export van granen, stijgende verkoop van tractoren, gebrek aan landarbeid, beschikbaarheid van contractlandbouw, vooral in India, en overheidssteun – prikkels voor landbouwmachines dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor aangedreven landbouwmachines in de regio. 

De wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines in Noord-Amerika zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben gedurende de prognoseperiode. Penetratie van de nieuwste technologieën, gunstige overheidssubsidies, grote boerderijen, groeiende vraag naar tractoren en groeiende wijnindustrie dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor aangedreven landbouwmachines in de regio. De Verenigde Staten en Canada hebben het maximale aandeel in de markt. 

De wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines in Europa zal naar verwachtingeen gezonde groei hebben gedurende de prognoseperiode. Verbeterde productiviteit door mechanisatie, aanwezigheid van toonaangevende landbouwleveranciers en landbouwtractoren in Duitsland en gebrek aan arbeidskrachten dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor aangedreven landbouwmachines in de regio. 

De wereldwijde markt voor aangedreven landbouwmachines in de RoW zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode een gestage groei doormaken.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2439 

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 13

2.2 Reikwijdte van onderzoek 13

2.3 Aannames 13

2.4 Marktstructuur 14

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 15

3.2 Primair onderzoek 16

3.3 Secundair onderzoek 16

3.4 Schatting van de marktomvang 16

3.5 Prognosemodel 18

…Voortgezet.

Ook meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mechanical-hand-tools-market-3602

https://www.marketresearchfuture.com/reports/lawn-garden-equipment-market-10230

https://www.marketresearchfuture.com/reports/latex-gloves-market-10124

https://www.marketresearchfuture.com/reports/laser-cutting-machines-market-6894

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-hand-gloves-market-2071

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Powered Agriculture Equipment Market,Powered Agriculture Equipment Market trends,Powered Agriculture Equipment Market technology,Powered Agriculture Equipment Market size,Powered Agriculture Equipment Market share,Powered Agriculture Equipment Market forecast