header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Outdoor Power Equipment Marktgroei drivers, regionale analyse, grootte, eisen, aandeel, overzicht van topfabrikanten en wereldwijde trends

Nov 21, 2022 6:00 PM ET

Outdoor Power Equipment Markt – Overzicht

De heropleving van de bouwsector zal naar verwachting de ontwikkeling van de markt voor buitenapparatuur in 2022 stimuleren. De rapporten over de industriële automatiserings- en apparatuurindustrie worden gemaakt door Market Research Future, dat zich richt op marktkeuzes voor uitbreiding. Een CAGR van 5,22% zal naar verwachting de ontwikkeling van de markt in de toekomst veranderen.

Het toenemende gebruik van doe-het-zelfapparatuur zal fabrikanten van buitenapparatuur naar verwachting motiveren om hun productassortiment te diversifiëren. De technologische vooruitgang zal naar verwachting de markt voor buitenapparatuur in de komende periode transformeren. Ook zullen de veranderende aankooppatronen van klanten waarschijnlijk de markt voor buitenapparatuur in de prognoseperiode stimuleren.

De belangrijkste kanshebbers op de markt voor buitenapparatuur zijn:

  • Emak S.p.A. (Italië)
  • Honda Motor Co Ltd (Japan)
  • Husqvarna (Zweden)
  • TIHL Holding AG & Co. KG (Duitsland)
  • The Toro Company (VS)
  • Deere & Company (VS)
  • Stanley Black &Decker Inc. (VS)
  • Blount International Inc. (VS)
  • Makita Corporation (Japan)
  • MTD-producten (VS)
  • Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI) (Hongkong).

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6446 

Outdoor Power Equipment Markt Concurrentieanalyse

De verbeterde ondersteuning door overheid en handelsorganisaties zorgt voor een gunstig groeitempo in de markt. De beheersing van de overheadkosten zal de markt naar verwachting aanzienlijk motiveren in de prognoseperiode. De markt wordt waargenomen als op een hete reeks van expansie in de prognoseperiode. Van de marktspelers wordt verwacht dat ze op een significante manier bijdragen aan de vooruitgang van de markt door kapitaal te investeren en hun activa samen met hun competenties in de markt te versterken om de polsslag van de markt te evenaren.

De robuuste marketingactiviteiten van de kanshebbers in de markt inspireren de volgende stappen voor marktontwikkeling in de prognoseperiode. Verwacht wordt dat klantneigingen de groei van de wereldmarkt de komende jaren meer dan ooit zullen bepalen. De intensieve aandacht voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten zal naar verwachting nieuwe gebieden openen voor de ontwikkeling van de markt in de prognoseperiode. 

Marktsegmentanalyse van outdoor-apparatuur

De segmentale evaluatie van de markt voor buitenapparatuur wordt uitgevoerd op basis van product, stroombron en regio. Op basis van de producten is de markt voor buitenapparatuur gesegmenteerd in draadloze en touwbekrachtigingsgereedschappen. Door de stroombronnen is de markt voor buitenapparatuur gesegmenteerd in batterij, elektrisch en andere. De toepassingsbasis van het segmenteren van de markt voor buitenapparatuur omvat huishoudelijke en commerciële. Op basis van de regio’s is de markt voor buitenapparatuur gesegmenteerd in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en andere regio’s.

Gedetailleerde regionale analyse 

De analyse van de regio’s in de markt voor buitenapparatuur omvat regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en andere regio’s. De Noord-Amerikaanse regio heeft het grootste aandeel in de markt voor buitenapparatuur en de marktbeoordeling zal naar schatting oplopen tot USD 10.801,5 miljoen in het jaar 2025. De Europese regio heeft de tweede plaats in landen zoals Duitsland die de regionale vooruitzichten bepalen. De regio zal naar verwachting 20,32% van de markt winnen en de verwachte marktwaardering van buitenapparatuur zou USD 1.660,4 miljoen bedragen gedurende de prognoseperiode. De regionale markt in de APAC kan ook naar verwachting een substantiële ontwikkeling aantrekken met een CAGR van 5,36% gedurende de prognoseperiode, waarbij China de markt aanzienlijk ondersteunt.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6446 

Branche-updates:

maart 2020  Left Hand Robotics, een producent van zelfrijdende slimme robots voor verhandelbare grasmatten en sneeuw, heeft BOLT aangedreven, een technologieplatform dat buitenmachines en elektrische apparatuur verandert in efficiëntere, slimmere en werkklare robots. Het BOLT-platform stelt producenten van apparatuur in staat om buitentaken te mechaniseren, als aanvulling op autonome navigatie, verbonden sensoren en real-time operaties omMachines.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Inleiding

2.1 Definitie 13

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 13

2.3 Aannames 13

2.4 Marktstructuur 14

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces 15

3.2 Primair onderzoek 16

3.3 Secundair onderzoek 16

3.4 Schatting van de marktomvang 16

3.5 Prognosemodel 18

… Voortgezet.

Vraag om korting:

 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6446

Stuurprogramma ‘s

  • Nieuwe productlanceringen en R&D onder de belangrijkste spelers
  • Toenemend gebruik van elektrisch gereedschap voor doe-het-zelf (DIY) projecten in combinatie met groeiende huishoudelijke activiteiten

Ook meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/heating-ventilation-air-conditioning-market-801

https://www.marketresearchfuture.com/reports/glove-box-market-7827

https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-boiler-system-market-2560

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-electrolysis-market-4133

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-gloves-market-10345

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Outdoor Power Equipment Market,Outdoor Power Equipment Market analysis,Outdoor Power Equipment Market size,Outdoor Power Equipment Market share,Outdoor Power Equipment Market trends,Outdoor Power Equipment Market technology,Outdoor Power Equipment Market key players