header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Point Of Sale (PoS) Terminal Market zal naar verwachting cagr van 8,1% en een waarde van USD 125,31 miljard bereiken in 2030 | Ingenico S.A, Verifone Systems, PAX-technologie

Nov 21, 2022 5:29 PM ET

Point of Sale Terminal Marktoverzicht:

Tijdens de projectieperiode zal de Point Of Sale Terminal Market sterk groeien met een CAGR van 8,1% en in 2030 een waarde van USD 125,31 miljard bereiken.

Door belangrijke ontwikkelingsfactoren, waaronder uitwerking en een toename van het gebruik van draadloze betaalterminals, kende de industrie een gezonde groei. De Point Of Sale (PoS) Terminal Market wordt gedreven door deze elementen. De uitbreiding van de markt wordt geholpen door het gebruik van verschillende betaalmethoden door retailers, waaronder Mastercard, VISA en nog veel meer. De markt groeit naarmate e-commerce en internettransacties voor consumenten toenemen.

De functies van het kassasysteem helpen bij het verhogen van de productiviteit, wat ook een gunstig effect heeft op het verkoopvolume. Veel functies hebben slechts een zeer kleine hoeveelheid hulp nodig van een specialist tijdens de installatieprocedure van het systeem. Bovendien zijn de meeste vooraf geïnstalleerde softwarecomponenten op deze apparaten plug-and-play-compatibel. Bovendien helpt het systeem bij het wegnemen van problemen die zich vaak voordoen tijdens het opzetten van het systeem voor gebruikers, waardoor het voor zowel kleine als middelgrote handelaren eenvoudig wordt om deze systemen zonder problemen te gebruiken. Bovendien wordt verwacht dat de gebruiksvriendelijkheid van de systemen samen met hun verbeterde efficiëntie de uitbreiding van de point-of-sale terminalindustrie zal stimuleren.

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 125,31 miljard (2030)

  Groei:

  CAGR van 8,1% van 2020 tot 2030

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5635

Point of Sale Terminal Market – Belangrijkste spelers:

  • Ingenico S.A. uit Franc
  • Verifone Systems uit de Verenigde Staten
  • PAX Technology uit Hong Kong
  • HP Company uit de Verenigde Staten
  • Cisco Systems uit de Verenigde Staten
  • Elavon uit de Verenigde Staten
  • Castles Technology uit Taiwan
  • Newland Payment Technology uit China
  • Panasonic Corporation uit Japan
  • CITIXSYS AMERICAS uit de Verenigde Staten
  • Touchbistro uit Canada
  • NCR Corporation uit de Verenigde Staten
  • Diebold Nixdorf uit de Verenigde Staten
  • Zebra-technologieën uit de Verenigde Staten (Hong Kong).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/point-of-sale-terminal-market-5635 ophalen

Point of Sale Terminal Market – Regionale analyse:

De point-of-sale terminalmarkt is actief in 4 kritieke regio’s vanwege de wereldwijde diversificatie van de markt en de wereldwijde distributie van de doelgroep. Tijdens de projectieperiode van 2017-2023 wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt een uitstekend groeipotentieel zal zien, waardoor de industrie de grootste marktomvang van verkoopterminals kan worden. De point-of-sale terminalmarkt is waar u zowel een breed scala aan bedrijfsspecifieke oplossingen als de voortdurende modernisering van de betalingsindustrie kunt vinden.

Het feit dat draadloze PoS-terminals op grote schaal zijn gebruikt en geïmplementeerd in een breed scala van industrieën, waaronder horeca, gezondheidszorg en de medische sector, evenals andere sectoren zoals de detailhandel en entertainmentindustrie, is een andere factor die de markt zal helpen momentum te krijgen in het licht van intense wereldwijde concurrentie.

Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5635 controleren

Point of Sale Terminal Markt- Segmentatie

De prestaties van de volgende marktcategorieën bepalen hoe snel de point of sale (PoS) terminalmarkt zal groeien:

Hardware, POS-software en services worden allemaal behandeld in deze sectie.

Het typesegment van de point-of-sale terminalmarkt bestaat uit de mPOS, smart POS, draagbaar aanrechtblad, PIN Pad en andere apparaten zoals een slimmemobiele dongles en compacte POS.

De thuisbezorging en dienstverlening, detailhandel, gezondheidszorg en horeca, taxi en transport, sport, entertainment en de media-industrie zijn allemaal opgenomen in de branchesectie van de point-of-sale terminalmarkt.

Gerelateerde rapporten:

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Trade Management Software Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Power over Ethernet Chipsets Market,  Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]


Keywords:  Pos Terminal Market,Pos Terminal Industry,Point Of Sale Terminal Market,Point Of Sale Terminal Market Size,Point Of Sale Terminal Market Share,Point Of Sale Terminal Market Analysis,Point Of Sale Terminal Market Trends,Point Of Sale Terminal Market Research,Point Of Sale Terminal Market Reports,Point Of Sale Terminal Industry,Point Of Sale Terminal Market Growth