header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Retail Analytics-markt zal naar verwachting USD 7 miljard bereiken bij een CAGR van 17% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2022 10:00 PM ET

De wereldwijde Retail Analytics-markt zal tegen 2030 een waarde van USD 7 miljard bereiken met een CAGR van 17%.

Het toenemende opgeven van disruptieve technologieën om ongeboren markttrends te voorspellen, het toevoegen van online winkelen, de opeenvolgende toename van big data, de toepassing van sociale media en de proliferatie van smartphones stimuleren de winstgroei van de retailanalysemarkt. Retailanalyse is een praktijk van het leveren van logische gegevens over krachtsituaties, force chain-beweging, klantvraag, deals en andere factoren die van cruciaal belang zijn voor marketing- en inkoopkeuzes. Vraag- en krachtgegevensanalyse kunnen worden gebruikt om inkoopsituaties te beheren en marketingadviezen te maken, wat op zijn beurt door tal van verenigingen steeds meer afstand doet van retailanalyses. Bovendien biedt retailanalyses verschillende voordelen met diepgaande consumenteninzichten en waarneming in de activiteiten en procedures van de vereniging en de behoefte aan verandering.

 

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3075

Omvang van het retailanalysemarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 7 miljard
Groei: CAGR van 17% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 – 2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

 

De Noord-Amerikaanse markt rekende op het grootste winstaandeel in 2021. De VS is een van de belangrijkste markten omdat het een technologische early adopter is, met enorme bedrijven in het land die veel uitgeven aan verschillende technologieën om concurrerend te blijven. Tal van belangrijke bedrijven investeren steeds minder in de ontwikkeling van innovatieve slimme winkels, die naar verwachting ook de marktgroei in deze regio zullen stimuleren. Amazon is bijvoorbeeld begonnen met het opzetten van fysieke Amazon Go-gemaks- en supermarkten in de VS.

De Aziatisch-Pacifische markt rekende op het grootste winstaandeel in 2021 vanwege verschillende redenen als de thuisbasis van multitudinous ontwikkelde en stijgende veehouderij. Het heeft aanzienlijke vooruitzichten voor winkeluitbreiding en technologische ontwikkeling. Met name China, India en Japan concentreren zich op databewerking om datagestuurde bedrijfskeuzes mogelijk te maken en retailactiviteiten te verbeteren. Evenzo stimuleert de toenemende inzet van slimme winkels in deze regio door grote bedrijven de winstgroei van retailanalyses.

 

De Europese markt rekende op het op twee na grootste winstaandeel in 2021. Toenemende samenwerking en het ontdekken van nieuwe producten door cruciale bedrijven in Europa stimuleren de groei van het aantal aanvragen in deze regio. Dit platform is beschikbaar voor retailers om hun retailmediamogelijkheden op te bouwen en uit te breiden en retailers in staat te stellen de winst van retailmedia te schalen en te maximaliseren, terwijl advertentiepartners profiteren van verbeterde samenwerking en mogelijkheden om molochs te plannen, boeken, meten en betalen via online en in-store kanalen.

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-analytics-market-3075

 

Marktsegmentatie:

Ten behoeve van dit rapport heeft MRFR Research de wereldwijde retailanalysemarkt gesegmenteerd op basis van componenttype, applicatietype, associatiegrootte en regio

 

Type component:

  • Resultaat
  • Diensten

 

Toepassingstype:

  • Retail analyse
  • Prijsanalyse
  • Klantanalyses
  • Promotionele analyse & planning
  • Opbrengstanalyse
  • Krachtanalyse
  • Andere (orderbeheer, transportbeheer, veelzijdigheid en clusterplanning en vastgoedplanning)

 

Grootte van de organisatie:

  • Grote ondernemingen
  • Klein en Middelgroot-

grote ondernemingen (KMO’s)

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3075

 

Belangrijkste spelers:

Microsoft Corporation (Washington, Verenigde Staten), HCL Technologies Limited (Uttar Pradesh, India), FLIR Systems,Inc. (Oregon, Verenigde Staten), IBM Corporation (New York, Verenigde Staten), Oracle, Microsoft, Manthan, Fujitsu, Blue Yonder (voorheen JDA), MicroStrategy, SAP, Bridgei2i, SAS Institute, Qlik, 1010data, Aptos( overgenomen Revionics), Symphony Retail AI, SPS, Tableau

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Retail Analytics Market,Retail Analytics Market Size,Retail Analytics Market Share,Retail Analytics Market Growth,Retail Analytics Market Trends,Retail Analytics Market Analysis,Retail Analytics