header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Home Appliances Market Technology- (2022-2030) Topfabrikant | Whirlpool Corp, LG Electronics Haier Group, Samsung Electronics, Panasonic Corp

Nov 21, 2022 4:16 PM ET

Smart Home Appliances Marktoverzicht:

De wereldwijde Smart Home Appliances-markt wordt gewaardeerd op USD 32,75 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien met een samengesteld periodiek groeipercentage (CAGR) van 8,6% van 2022 tot 2030.

Slimme huishoudelijke apparaten zijn conventionele huishoudelijke apparaten van de volgende generatie, uitgerust met geavanceerde functies voor het ontvangen, verwerken en verzenden van informatie met behulp van smartphones, tablets en laptops.       

Slimme huishoudelijke apparaten voldoen aan de steeds toenemende interesse van de consument in luxe en vrije tijd en zorgen tegelijkertijd ook voor veiligheids- en beveiligingsvereisten. Met de vlot stijgende levensstandaard van de consumenten, investeren verschillende nieuwe huizen in slimme apparaten en andere ménage-producten.

Grote merken bieden een breed scala aan producten, rekening houdend met de millennial- en Gen-Z-demografie, wat resulteert in een overvloed aan kansen in de industrie. Lg introduceerde bijvoorbeeld een Auto Smart Connect-topmontage 260 liter vorstvrije koelkast uitgerust met meerdere werkingsmogelijkheden, zoals automatisch verbinden met omvormer en slimme diagnose.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3775

Smart Home Appliances Market – Belangrijke spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten zijn onder meer:

  • Whirlpool Corp
  • LG Electronics Haier Groep
  • Samsung Electronics Co.Ltd.
  • BSH Hausgeräte GmbH
  • Electrolux AB
  • Koninklijke PhilipsN.V
  • GE-apparaten
  • XiaomiCorp

Regionale analyse

Per geografie is de wereldwijde markt voor slimme huishoudelijke apparaten gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting wereldwijd de dominante groeiregio zijn in termen van marktaandeel. Noord-Amerika zal naar verwachting wereldwijd de meest geavanceerde regio zijn voor slimme huizen, wat kan worden toegeschreven aan de groeiende internetpenetratie en technologische vooruitgang in opkomende economieën, vergelijkbaar met de VS en Canada. Nieuwe productontwikkelingen en vooruitgang in draadloze communicatietechnologieën in de hele gemeenschap maken de weg vrij voor het geavanceerd opgeven van slimme apparaten. De U.S. Markt heeft een consistente jaar-op-jaar groei gezien in het aantal slimme apparaten, en dit zal naar verwachting de komende jaren doorgaan.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-home-appliances-market-3775 ophalen

Europa zal naar verwachting de impliciete inheemse markt zijn vanwege de geavanceerde adoptie van slimme apparaten. De mindere toegeeflijkheid van consumenten bij het kopen van energie-effectieve producten in de EU-landen verhoogt de vraag naar slimme vooroordelen in deze regio. In Europa wordt de markt enorm gedreven door de uitbreiding van kleine startups en stijgende investeringen in landen die vergelijkbaar zijn met Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en anderen. De groei wordt toegeschreven aan de groeiende vraag naar slimme beveiliging en monitoringresultaten in deze regio.  

Marktsegmentatie van smart home appliances

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten is gesegmenteerd op basis van product, technologie en distributiekanaal. De groei tussen de verschillende segmenten helpt u bij het verkrijgen van de kennis met betrekking tot de verschillende groeifactoren die naar verwachting in de hele markt zullen heersen en het formuleren van verschillende strategieën om de belangrijkste toepassingsgebieden en het verschil in uw doelverzoeken te helpen identificeren.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3775

Op basis van product is de markt voor slimme huishoudelijke apparaten gesegmenteerd in slimme koelkasten, slimme wasmachines, slimme luchtreinigers, smart-tv’s en andere.

Op basis van technologie is de markt voor slimme huishoudelijke apparaten gesegmenteerd in wi-fi, radiofrequentie-identificatie, Zigbee, mobiele technologie, bluetooth en anderen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt voor slimme huishoudelijke apparaten gesegmenteerd in offline en online.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Harde schijf markt Onderzoeksrapport: Informatie doorType, toepassing en regio — Prognose tot 2030

Soft Robotics Markt Onderzoeksrapport: Per type, per toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Home Appliances Market,Smart Home Appliances Market Size,Smart Home Appliances Market Share,Smart Home Appliances Market Analysis,Smart Home Appliances Market Trends,Smart Home Appliances Industry,Smart Home Appliances Market Growth,Smart Home Appliances Market Overview,Smart Home Appliances Market Forecast,Smart Home Appliances Market Technology