header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solar Charge Controllers Marktomvang, groeifactoren, technologieanalyse, topspelers, trends, vraagstatus en wereldwijde vooruitzichten 2030

Nov 21, 2022 12:00 PM ET

Solar Charge Controllers Markt Hoogtepunten

De markt voor zonne-laadregelaars zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,80% in 2030. Toenemende toepassingen in residentiële zonne-energiesystemen zullen de belangrijkste drijfveer zijn in de groei van de markt voor zonnelaadregelaars tijdens de prognoseperiode.

De Solar Charge Controller is het belangrijkste onderdeel van een zonne-energiesysteem. Het maakt het mogelijk voor alle andere onderdelen om samen te werken en helpt de spanning van zonnepanelen te verminderen. Basislaadregelaar bewaakt eenvoudig de batterijspanning en opent het circuit, stopt het opladen wanneer de batterijspanning tot een bepaald niveau stijgt. Terwijl de moderne laadregelaar de hoeveelheid stroom die op de batterijen wordt toegepast verlaagt, wanneer deze bijna overladen is.

Belangrijkste spelers:

De prominente spelers in de zonne-laadregelaars zijn,

  • Genasun (Italië)
  • Lichtgevend India (India)
  • Microtek (China)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Su-Kam Power Systems (India)
  • Ontstaan India (India)
  • Delta Electronics (Indië)
  • Sungrow Power Supply Co Ltd (China)
  • Victron Energy (Nederland)
  • Beijing Epsolar Technology Co Ltd (China) en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4280

De nieuwste trend die aan kracht wint in de markt voor zonnelaadregelaars is de toenemende vraag naar MPPT-laadregelaars. Het meest recente en beste type zonne-laadregelaar heet Maximum Power Point Tracking (MPPT). MPPT-controllers zijn in principe in staat om overtollige spanning om te zetten in stroomsterkte.

Zonne-energiebeleid wordt ontwikkeld door overheden om de groei ervan te ondersteunen, inclusief de productie, distributie en consumptie van zonne-energie. Zonne-energiebeleid omvat wetgeving, internationale verdragen en stimulansen voor investeringen, zoals de vormingsprikkels in de VS. In veel landen, zoals India en EU-landen, is het beleid zoals feed-in-tariff (FIT), portfoliostandaard (RPS), belastingkredieten, prijswetten, productiestimulansen, quotavereisten en handelssystemen ontwikkeld en geïmplementeerd om het gebruik van zonne-energie te bevorderen.

Veel geïndustrialiseerde landen hebben een aanzienlijk aantal zonne-energie-installaties geïntegreerd met de elektriciteitsnetten. Aan de andere kant gebruiken opkomende economieën zonne-energie om hun afhankelijkheid van op fossiele brandstoffen gebaseerde energieopwekking te verminderen.

Solar Charge Controllers Marktsegment Overzicht:

Het marktonderzoek van de wereldwijde zonnelaadregelaar is gesegmenteerd op basis van het type, de eindgebruiksindustrie en de regio.

Gebaseerd op type

Op basis van het type is de markt voor zonnelaadregelaars gesegmenteerd in PWM (Pulse-Width Modulation) laadregelaar en MPPT (Maximum Power Point Tracking) laadregelaar.

Op basis van regio

De markt voor zonnelaadregelaars op basis van de regio is gesegmenteerd in vier regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Van de andere regio’s domineert de regio Azië-Pacific het hoogste marktaandeel voor de marktvooruitzichten van de zonnelaadregelaar. Het wordt gevolgd door het Midden-Oosten en Afrika, en Amerika.

Gebaseerd op end-use industrie

De marktomzet van de zonnelaadregelaars is gesegmenteerd in residentieel en niet-residentieel.

Praat met analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4280

1 Samenvatting

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Reikwijdte van het onderzoek

2.1.1 Definitie

2.1.2 Onderzoeksdoelstelling

2.1.3 Aannames

2.1.4 Beperkingen

2.2 Onderzoeksproces

2.2.1 Primair onderzoek

2.2.2 Secundair onderzoek

2.3 Schatting van de marktomvang

2.4 Prognosemodel

3 Marktdynamiek

3.1 Markt drivers

3.2 Marktremmers

3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

3.4 Porter’s vijf krachten analyse

4 wereldwijde markt voor zonne-laadregelaars, per type

4.1 Inleiding

4.2 MPPT (maximale powerpoint tracking)

4.3 PWM (pulsbreedtemodulatie)

5 wereldwijde markt voor laadregelaars voor zonne-energie, per eindgebruiker

5.1 Inleiding

5.2 Residentieel

5.3 Niet-residentieel

6 Regionale marktanalyse

6.1 Inleiding

6.2 Noord-Amerika

6.2.1 VS

6.2.2 Canada

6.3 Europa

6.3.1 Verenigd Koninkrijk

6.3.2 Frankrijk

6.3.3 Duitsland… Voortgezet.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4280 

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Solar Charge Controllers Market,Solar Charge Controllers Market Analysis,Solar Charge Controllers Market trends,Solar Charge Controllers Market technology,Solar Charge Controllers Market manufacturers,Solar Charge Controllers Market size