header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Warehouse Robotics Marktsegmentatie, belangrijkste spelers, trends, groeifactoren en wereldwijde markt over het hoofd zien | Uitbreiding met een CAGR van 13,5% in 2030

Nov 21, 2022 5:26 PM ET

Warehouse Robotics Marktoverzicht:

In de periode 2022-2030 zal de Warehouse Robotics-markt naar verwachting USD 13,35 miljard bereiken, met een CAGR van 13,5%. De toenemende behoefte aan automatisering en het toegenomen bewustzijn van de consument van kwaliteits- en veiligheidsgoederen zijn de drijvende kracht achter de uitbreiding van de industrie.

De Warehouse Robotics-markt biedt de inzet van robottechnologie in het magazijn om taken uit te voeren zoals pick-place, materiaalclustering, aanvragen, magazijnbeveiliging, onderzoek, transport, bundeling en palletiseren, evenals het verbeteren van de operationele efficiëntie met enorme marges.

Onlangs heeft mechanische technologie een enorme rol gespeeld in de kringen van het winkelnetwerk, het transportknooppunt en het magazijnbord en speelt het een belangrijke rol bij de automatisering van distributiecentra.

De opkomst van de e-commerce-industrie, de introductie van innovatieve robottechnologieën en de toegenomen behoefte aan effectief opslag- en voorraadbeheer zijn de drijvende krachten achter de markt voor magazijnrobotica. Automatisering in het magazijn verlaagt de totale bedrijfskosten, bespaart tijd en elimineert problemen met de levering van producten. In de komende jaren zou de groei van de markt worden versneld door de toegenomen behoefte aan automatisering en het bewustzijn van het belang van kwaliteit en veiligheid.

Geavanceerde technologieën, waaronder sensortechnologieën, maken een verhoogde objectperceptie en een nauwkeurig positioneringssysteem mogelijk, wat helpt bij het bereiken van optimale operationele flow en logistieke efficiëntie in een verscheidenheid aan magazijntoepassingen, waardoor de groei van de Warehouse Robotics-markt wordt gestimuleerd. Bovendien dragen actieve investeringen van durfkapitalisten bij aan marktuitbreiding.

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5039

De volgende bedrijven worden beschouwd als belangrijke leveranciers:

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Fanuc Corp (Japan)
  • Kuka AG (Duitsland)
  • Yaskawa Electric Corp (Japan)
  • com, Inc. (Verenigde Staten)
  • Blum (Verenigde Staten)
  • Fetch Robotics (Verenigde Staten)
  • BlueBotics SA (Zwitserland)
  • SSI Schafer (Duitsland)
  • Daifuku Co., Ltd. (Japan (Londen)
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 13,35 miljard

  Groei:

  CAGR van 13,5% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/warehouse-robotics-market-5039 ophalen

Warehouse Robotics Market- Regionale analyse

Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld vormen de geografische divisies van de markt voor magazijnrobotica. Tijdens de onderzoeksperiode had Noord-Amerika het hoogste marktaandeel vanwege de toenemende vraag en het bewustzijn van kwaliteits- en veiligheidsproductie. Bovendien wordt de vraag naar deze markt op dit gebied gedreven door het toegenomen gebruik van magazijnautomatiseringstechnologieën en de modernisering van faciliteiten door een groot aantal gevestigde bedrijven.

Bovendien wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelst groeiende marktregio zal zijn vanwege de groei van productiefaciliteiten, voortdurende opwaardering, stijgende binnenlandse vraag naar producten en een betere efficiëntie van magazijnen, die allemaal bijdragen aan de toename van de marktvraag op dit gebied. De International Federation of Robotics (IFR) zal in september 2019 het World Robotics-rapport uitbrengen, waaruit blijkt dat Azië de grootste industriële robotmarkt ter wereld is. China blijft de grootste markt, goed voor 36% van alle installaties.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5039

Warehouse Robotics Markt- Segmentatie:

Global Warehouse Robotics Markttrends zijn gecategoriseerd op type, software, functie, eindgebruiker en geografie.

Mobielrobots, gelede robots, cilindrische robots, SCARA-robots, parallelle robots, cartesiaanse robots en anderen zijn gecategoriseerd op type.

Softwaresystemen omvatten onder andere magazijnbeheersystemen, magazijnuitvoeringssystemen en magazijnbesturingssystemen.

Op functie: Pick-and-place, palletiseren en depalletiseren, transport, verpakking en andere functies.

Per eindgebruiker: e-commerce, auto’ s, voedingsmiddelen en dranken, consumentenelektronica, gezondheidszorg en meer industrieën.

Deze Warehouse Robotics-markt is gesegmenteerd in vier primaire regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld

Gerelateerde rapporten:

Trade Management Software Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Power over Ethernet Chipsets Market,  Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Warehouse Robotics Market,Warehouse Robotics Market Size,Warehouse Robotics Market Share,Warehouse Robotics Market Analysis,Warehouse Robotics Market trends,Warehouse Robotics Market Growth,Warehouse Robotics Market Demand,Warehouse Robotics Industry,Warehouse Robotics Market Technology,Warehouse Robotics Market Research,Warehouse Robotics Market Report