header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde waarde van vlamafleidersmarkt geschat op USD 12,63 miljard bij een CAGR van 5,59% door stijgende omvang, eisen, regio’s, topspelersanalyse en wereldwijde trends

Nov 21, 2022 6:00 PM ET

Flame Arrestor Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (in-line en end-of-line), toepassing (opslagtank, pijpleiding, verbrandingsoven, ventilatiesysteem en anderen), eindgebruiker (chemie, olie , gas, metalen , mijnbouw, farmaceutische, afvalenergiecentrale en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Bovendien zal de markt voor vlamvertragers naar verwachting toenemen met een CAGR van 5,59%, met een waarde van USD 12,63 miljard over het verwachte jaar 2022-2030. Er zijn apparaten die “vlamvangers” worden genoemd en die gassen doorlaten, maar voorkomen dat een vlam ontbrandt en een enorm brandgevaar creëert. Brandbare vloeistoffen zoals olie en gas worden getransporteerd via leidingen waar vlamafleiders worden gebruikt.

Naarmate schaliegas en een strakke olieproductie stijgen, worden de overheidswetten over de veiligheid van werknemers strenger en groeit de behoefte aan vlambeveiliging in grote opslagtanks, pijpleidingen en ventilatiesystemen. Dat geldt ook voor de wereldwijde markt voor vlamverdelgers. De groei kan echter worden belemmerd door het gebrek aan overheidstoezicht in ontwikkelingslanden als het gaat om monitoring van de industriële veiligheid. Fabrikanten zullen waarschijnlijk profiteren van de snelle uitbreiding van de maakindustrie in de regio Azië-Pacific.

Belangrijkste spelers

  • Elmac Technologies (Verenigd Koninkrijk)
  • Emerson Electric Co .( VS)
  • Braunschweiger Flammenfilter (Duitsland)
  • L&J Technologies (VS)
  • Morrison Bros. Co. (Vs)
  • Tornado Combustion Technologies (VS)
  • Motherwell Tank Protection (Verenigd Koninkrijk)
  • Protectoseal (VS)
  • Ergil (Duitsland)
  • Westech Industrial (VS) en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8530 

Als gevolg van de COVID-19-epidemie hebben bedrijven zoals chemicaliën, elektriciteitsopwekking, aardolie en gas en andere de vraag verminderd. Na Q2 2021 werd de groei van de industrie echter nieuw leven ingeblazen. Bovendien wordt verwacht dat strenge federale regelgeving, vooral voor sectoren zoals de chemische en olie- en gasbedrijven, de markt voor vlamverdelgers binnenkort zal stimuleren. Binnenkort wordt voorspeld dat de uitbreiding van de vlambeveiligingsindustrie zal worden beperkt door dalende investeringen als gevolg van fluctuerende prijzen van ruwe olie.

Vlambeveiligingen Marktsegmentatie 

De Global Flame Arrestors Market is gecategoriseerd op basis van type, toepassing, eindgebruiker en regio. Type is het belangrijkste segment, gevolgd door applicatie en eindgebruiker.

De in-line categorie leidt de wereldwijde markt voor vlamvertragende apparaten. – Wanneer ze tussen leidingen of ventilatieopeningen zijn in-line vlamafleiders omkeerbare apparaten. In de olie- en gasindustrie worden ze gebruikt om de verspreiding van vlammen te beperken, wat schokgolven kan genereren als ze niet goed worden ingeperkt. Als gevolg van deze prognose zal de end-of-line sector naar verwachting dramatisch groeien. Aan het einde van de lijn hebben vlamafleiders het ene uiteinde aan de tank bevestigd en het andere vrij gelaten aan de atmosfeer.

In termen van marktaandeel zijn olie en gas de belangrijkste sector van de industrie. In deze markt wordt over meerdere jaren een aanzienlijke stijging van de vraag verwacht. De toenemende vraag naar vlamverdelgers in de olie- en gassector in Noord-Amerika en Azië-Pacific voedt de marktgroei voor olie- en gasvlamafleiders.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8530 

Vlambeveiligingen Markt Regionale Classificatie

Vanwege de voortdurende stijging van het energieverbruik heeft het gebied Azië-Pacific tal van initiatieven in de olie- en gas-, petrochemische, energieopwekkings- en mijnbouwindustrieën die het internationaal promoten als de grootste markt voor vlambeveiligingen. Bijna elk van deze landen is een ontwikkelingsland met een stijgende behoefte aan energie en medicijnen. Voorbeelden van deze landen zijn die in het gebied zoals China en India. Vanwege de groeiende vraag naar energie zijn tal van investeringen in verschillende bedrijven die vlambeveiligingen gebruiken, aangetrokken tot het gebied Azië-Pacific.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4.Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel…Vervolg

Vraag om korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8530

Nieuws uit de industrie

De EPA en de Europese Commissie hebben in juni 2018 een nieuw vlamvertragersysteem voor de olie- en gasindustrie geïmplementeerd. De Zuid-Koreaanse overheid, OSHA en de National Fire Protection Association, een gasbeschermingsprogramma voor verschillende bedrijven, werd voor het eerst geïmplementeerd in november 2011 voordat het in november 2012 verplicht werd.

Ook meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/powder-processing-equipment-market-9576

https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-transporter-market-8278

https://www.marketresearchfuture.com/reports/on-line-toc-analyzer-market-5963

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-road-equipment-market-7767

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cutting-tools-market-8159

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com