header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI-aangedreven storage marktsegmentatie, belangrijkste spelers, competitief landschap, markt klaar voor snelle groei en voorspelling tot 2030

Nov 22, 2022 4:12 PM ET

AI-Powered Storage Marktoverzicht:

De verwachte marktomvang van deze AI-Powered Storage-markt wordt geschat op $ 25,05 miljard. Ondersteund door een CAGR-groei van 17,56%.

De reden achter deze schatting van aantallen en percentage is te wijten aan een toename van de enorme groei van gegevensbrokken, ontstaan in de behoefte aan de wereldwijde infrastructuur voor de opslag van gegevens en in de opwaartse neiging voor de vraag naar kunstmatige intelligentie (AI) in high power computing (HPC) datacenters. Daarnaast dragen de adoptie van robotica in warehousing en de groei van cloud-based applicaties &services ook bij aan de wereldwijde ai-powered storage marktuitbreiding.

Met betrekking tot de uitbraak van Covid-19 had de pandemie een grote invloed op de AI-Powered Storage Market voor opslag aangedreven door kunstmatige intelligentie. Dit komt door de verstoring in de productie- en maakindustrie van deze markt. Deze pandemie had een aanzienlijke negatieve invloed op de wereldeconomie, wat extra uitdagingen creëerde voor tal van industrieën en bedrijven over de hele wereld.

Er is echter een toename van de vraag naar geavanceerde oplossingen om werken op afstand comfortabeler te maken. Dit stimuleerde verder de ontwikkeling van nieuwe, creatieve methoden die gebruik maken van kunstmatige intelligentie en machine learning. Bovendien hebben veel bedrijven AI-aangedreven opslag gebruikt voor realtime gegevensopslag om hun bedrijfsmodellen te verbeteren en de doorlooptijd te versnellen. Bovendien heeft deze groei geleid tot grote investeringen in deze AI-aangedreven opslagmarkt over de hele wereld.

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8703

AI-aangedreven opslagmarkt Belangrijkste spelers:

  • ABB
  • Schneider Electric
  • Eaton Siemens
  • GE
  • Etap
  • Open Systems International Inc
  • De MathWorks Inc
  • Opal-RT Technologies Inc
  • PowerWorld Bedrijf
  • Neplan AG
  • RTDS Technologies Inc
  • Energie voorbeeld
  • Fuji Elektrisch
  • Atos SE

De belangrijkste strategieën die door de bovengenoemde bedrijven worden gevolgd, zijn de lancering van geavanceerde producten en fusies en overnames.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-powered-storage-market-8703

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 25,05 miljard

  Groei:

  CAGR 17,56% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Regionale analyse

Op basis van geografische analyse wordt de AI-Powered Storage Market gedomineerd door Noord-Amerika. Vanwege een toename van de acceptatie van AI-aangedreven opslag om bedrijven te beschermen, zijn  gevoelige gegevens toegewezen aan de snelle digitalisering en technologische vooruitgang van de regio.

Daarnaast wordt verwacht dat de regio  Azië-Pacific, als gevolg van een groei van de cyberdreigingen en een snelle overgang naar cloudgebaseerde platforms, de komende jaren de grootste groei zal doormaken.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8703

AI-aangedreven storage marktsegmentatie

De AI-Powered Storage Markt is gefragmenteerd in 4 segmenten. Op basis van Component, Module, Eindgebruiker & Opslag.

Op basis van Module is de AI-Powered Storage Market verder onderverdeeld in Load Flow, Harmonics

Kortsluiting, apparaatcoördinatie selectiviteit en vlamboog. Op basis van Component is het opgesplitst in Hardware, Software &Services. Per eindgebruiker is het geclassificeerd alsOndernemingen, overheidsinstanties, cloudgebaseerde diensten en telecombedrijven. Ten slotte is het op basis van opslag onderverdeeld in Direct Attached Storage (DAS), Storage Area Network (SAN) & Network Attached Storage (NAS)

Gerelateerde rapporten:

KVM Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Markt voor smokkeldetectoren, per toepassing, per type, per geheugen – voorspelling tot 2030

Call Control PBX IP PBX-markt, groei, toekomstige reikwijdte, uitdagingen, kansen, trends, vooruitzichten en voorspelling tot 2030

Webcam markt Ontwikkelingsstatus, kansen, toekomstplannen, concurrentielandschap en groei volgens prognose 2030

Mask Alignment System Markt Opkomend publiek, segmenten, marktverkopen, winst en regionale studie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  AI Powered Storage Market,AI Powered Storage Market Size,AI Powered Storage Market Share,AI Powered Storage Market Analysis,AI Powered Storage Market Trends,AI Powered Storage Market Growth,AI Powered Storage Market Demand,AI Powered Storage Market Research,AI Powered Storage Market Report,AI Powered Storage Industry