header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Air Ambulance Market 2030 Outlook, Industrie-innovatie, nieuwste trend, technologiebeoordeling, bedrijfsnieuws

Nov 22, 2022 7:00 PM ET

Air Ambulance Marktonderzoek Toekomstinzichten

Air Ambulance Services Markt Omvang gewaardeerd op USD 11,40 miljard, markt groeien met een CAGR van 9,30% tegen 2020 -2030

Luchtambulances zijn een uniek type vliegtuig, dat is ontworpen om luchtmedische diensten te bereiken in noodsituaties waar medische hulp op het land tijd kost om te bereiken. Luchtambulance omvat vliegtuigen en helikopters, die zijn uitgerust met alle medische apparatuur en bedoeld zijn om medische ondersteuning te bieden op locaties die vergelijkbaar zijn met een heuveltop of op plaatsen waar ambulancediensten op de weg niet vloeiend bereiken. Het uitgebreide aantal ongevallen en andere levensgevaarlijke bedreigingen, vergelijkbaar met grote beroertes, hartaanvallen, trauma en andere soortgelijke medische aandoeningen, creëert een verhoogde vraag naar efficiënte ambulancediensten om aanwezig te zijn, wat uiteindelijk leidt tot de groei van luchtambulancediensten over de hele wereld.

Belangrijkste spelers
Enkele prominente spelers op de wereldwijde markt voor luchtambulancediensten zijn betrokken
AMR, PHI Air Medical, Babcock Scandinavian Air Ambulance, Express Air Medical Transport, REVA Inc., Lifeguard Ambulance Service LLC., Acadian Ambulance, IAS Medical Ltd., American Air Ambulance

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7268

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting een grote groei van 10,8 realiseren tijdens de voorspelde duur. Noord-Amerika heeft het grootste aantal luchtambulancedienstverleners en de infrastructuur die nodig is voor medisch luchtvervoer is ook vloeiend toegankelijk. In het verlengde daarvan ondersteunt de aanwezigheid van gunstige vergoedingsprogramma’s ook de groei van deze regio. Ook wordt verwacht dat de aanwezigheid van een grote geavanceerde gezondheidszorgstructuur de marktgroei in de komende jaren zal stimuleren.

De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van ontwikkelingslanden vergelijkbaar met China, India en Japan zal naar verwachting de marktgroei in de regio Azië-Pacific stimuleren. In het verlengde daarvan kan de snelgroeiende medische toerisme-industrie in deze landen ook worden toegeschreven aan de toename van de vraag naar luchtambulancediensten in deze regio.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-ambulance-services-market-7268

‘Marktsegmentatie
De markt voor luchtambulancediensten is gesegmenteerd op basis van type, servicemodel, toepassing en eindgebruiker. De groei van deze segmenten helpt u bij het analyseren van magere groeisegmenten in de industrieën en geeft de gebruikers een waardevol marktoverzicht en marktinzichten om hen te helpen bij het vormen van strategische beslissingen voor de identificatie van kernmarkttoepassingen.
Op basis van het type is de markt voor luchtambulancediensten gesegmenteerd in vliegtuigen met vaste vleugels en vliegtuigen met roterende vleugels.
Op basis van het servicemodel is de markt gesegmenteerd in ziekenhuisgebaseerd, door de overheid gerund en zelfvoorzienend.
Op basis van de toepassing is de markt opgesplitst in inter-facility, reddingshelikopterdiensten, orgaantransplantatielogistiek en andere.
Op basis van eindgebruikers is de markt voor luchtambulancediensten gesegmenteerd in binnenlandse medische redding in de lucht en internationale medische redding in de lucht.

Gerelateerd rapport :

  • Flight Management Systems Market per component (Control Display Unit, Flight Management Computer en Multi-Function Display), per Fit (Line-Fit en Retrofit), per vliegtuigtype (Narrow-Body, Wide-Body en anderen), en per regio — Wereldwijde prognose tot 2030
  • Marine Radar Market: Informatie per type (S-band en X-band), per toepassing (vissersvaartuig, koopvaardij, militaire marine en pleziervaartuig) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030
  • Markt voor satellietgegevensdiensten Onderzoeksrapport: Informatie per type (beeldgegevens en gegevensanalyse), per toepassing (energie , energie, engineering en infrastructuur, milieumonitoring, landbouw, maritiem, transport en logistiek en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijdemarktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Air Ambulance Market,Air Ambulance Market Size,Air Ambulance Market Share,Air Ambulance Market Trend,Air Ambulance Market Growth,Air Ambulance Market Analysis,Air Ambulance Industry,Air Ambulance Market Outlook,Air Ambulance Market 2030,Air Ambulance Market Oveview