header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van marktsegmenten voor batterijbatterijen voor elektrische voertuigen, wereldwijde waarde, grootte, groeifactoren, topfabrikanten, ontwikkelingen, industrietrends en voorspelling 2030

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse van batterijbatterijen 2022 per batterijtype (lithium-ionbatterij, loodzuurbatterij, nikkelhydridebatterij en andere), per voertuigtechnologie (batterij-elektrische voertuigen, hybride elektrische voertuigen, plug-in hybride elektrische voertuigen en andere), per eindmarkt (OEM’s en aftermarket) en per regio – prognose tot 2030

Marktoverzicht van batterijbatterijen voor elektrische voertuigen

In de afgelopen jaren heeft de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen een opmerkelijke groei doorgemaakt, die naar verwachting zal aanhouden tot de prognoseperiode van 2030. Het is de aanzienlijke technologische vooruitgang in het domein van elektrische voertuigen die naar verwachting deze markt zo belangrijk zal maken. Groeiende bezorgdheid over het milieu wordt ook aangeprezen als een van de belangrijkste redenen achter de grotere acceptatie van batterijen voor elektrische voertuigen. De verkoop van elektrische voertuigen is gestaag gegroeid.     

Marktonderzoek beweert dat de groeisnelheid van batterijen voor elektrische voertuigen intact zal blijven tijdens de prognoseperiode. Er zijn veel drijvende factoren die de markt over de hele wereld verrijken. De enorme vraag naar elektrische voertuigen, de stijgende brandstofprijzen en de uitbreiding van de autoproductie kunnen ook als even prominente redenen worden aangeprezen. Er is ook aanzienlijke steun van de regeringen. De regeringen van zowel de ontwikkelingslanden als de ontwikkelde landen zijn op dit punt zeer bemoedigend geweest en hebben zo een enorme rol gespeeld bij het verrijken van de markt. 

Batterijmarkt voor elektrische voertuigen Belangrijkste spelers:

  • Automotive Energy Supply Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • BYD Company Limited (China)
  • LG Chem Ltd (Zuid-Korea)
  • Quallion (VS)
  • Boston-Power (VS)
  • Johnson Controls International (VS)
  • Narada Power Source (China)
  • GS Yuasa Corporation (Japan)
  • Tianneng Power International (China)
  • Crown Battery Corporation (Vs)
  • en Hitachi Chemical Company (Japan)

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

Met de voortschrijdende technologieën zullen de vooruitzichten voor elektrische voertuigen naar verwachting de komende jaren bemoedigender zijn. Om specifiek te zijn, wordt verwacht dat deze technologieën fenomenaal zullen werken in termen van het verbeteren van het vermogen van de batterijen. Met meer capaciteit kan de markt zeker groeien. Volgens rapporten zal de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen naar verwachting groeien met de CAGR van 33,68% tijdens de prognoseperiode van 2030. Dit groeitempo kan de komende jaren nog groter zijn met een groeiende vraag.

Markt voor batterij voor elektrische voertuigen Regionale analyse

Regionaal kan de wereldwijde batterijmarkt voor elektrische voertuigen worden ingedeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Hiervan is Azië-Pacific goed voor het grootste marktaandeel. De Aziatisch-Pacifische markt wordt voornamelijk geleid door China, Zuid-Korea, Japan en India. De Noord-Amerikaanse markt komt daarna in deze line-up, voornamelijk geleid door landen als de Verenigde Staten en Canada. De Europese markt ziet er even belangrijk uit en wordt voornamelijk geleid door landen als het VK en Duitsland. Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen over de hele wereld stabiel zal blijven tijdens de prognoseperiode van 2030.

Marktsegmentatie van batterijbatterijen voor elektrische voertuigen:

Op batterijtype

  • Lithium Ion Batterij
  • Nikkel hybride batterij
  • Loodzuur batterij

van Vehicle Technology

  • Plug-in hybride voertuig elektrische voertuigen
  • Batterij elektrische voertuigen
  • Hybride elektrische voertuigen

Per eindmarkt

  • Aftermarkets
  • OEM’s

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4810

Electric Vehicle Battery Industry Nieuws

  • Volgens rapporten zal de wereldwijde markt voor batterijen voor elektrische voertuigen stabiel blijven gedurende de hele prognoseperiode van maximaal 2025. Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa laten de beste vooruitzichten zien in termen van groei van deze markt vanwege de aanzienlijke vraag overal.

 Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked ResearchRapporten (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Vehicle Battery Market,Electric Vehicle Battery Market recycling,Electric Vehicle Battery Market technology,Electric Vehicle Battery Market types,Electric Vehicle Battery Market application,Electric Vehicle Battery Market key players,Electric Vehicle Battery Market size,Electric Vehicle Battery Market share,Electric Vehicle Battery Market trends