header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Driver State Monitoring Systems Markttrends 2022, Industriegrootte, Aandeel, Topspelers, Groeifactoren, Eisen, Regionale analyse en Wereldwijde prognose 2030

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

Automotive Driver State Monitoring Systems Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 door technologie (hartslagmeting, gezichtsherkenningen anderen), component (sensoren, camera, crashbestendige stalen cabines), per voertuigtype (passagiers- en bedrijfsvoertuig) – Voorspelling tot 2030

Automotive Driver State Monitoring Systems Marktanalyse

Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt van 2022 tot 2030 (prognoseperiode) in een aanzienlijk tempo zal groeien.

Driver State Monitoring Systems zijn systemen die erkende informatie over de bestuurder verzamelen om het vermogen van de bestuurder om de rijtaak veilig uit te voeren te beoordelen. Het belang van de systemen groeit als gevolg van de noodzaak om veranderende rijomstandigheden te begrijpen en zich eraan aan te passen. Bewakingssystemen voor bestuurdersstatussen zijn vaak op maat gemaakt voor één doel, zoals afleidingsdetectie of slaperigheidsdetectiesystemen.

Een grotere acceptatie van systemen voor toezicht op de bestuurdersstaat om het aantal ongevallen te verminderen, zal enorme groeivooruitzichten bieden. De dure kosten van bewakingsapparatuur voor de status van de bestuurder kunnen daarentegen de uitbreiding van de industrie verstikken. Om te profiteren van de kansen, moeten leveranciers prioriteit geven aan groeivooruitzichten in snelgroeiende gebieden, terwijl ze posities in langzaam groeiende gebieden behouden.

Driver State Monitoring Systems Markt belangrijkste spelers

  • Aptiv (Verenigd Koninkrijk)
  • Continental AG (Duitsland)
  • Tobii Technology (Zweden)
  • Visteon Corporation (VS)
  • Aisin Seiki Corporation Limited
  • Denso Corporation (Japan)
  • Ficosa International SA (Portugal)
  • Harman International Industries Inc
  • Caterpillar Inc. (VS)
  • Takata Corporation (Japan)
  • Robert Bosch (Duitsland)
  • Valeo (Frankrijk)
  • Seeing MACHINE (Australië)
  • Edge3 (VS)
  • Xilinx (VS)

Vraag een gratis voorbeeld van een rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5652

COVID-19 Impact op de wereldwijde markt voor driver state monitoring systems

De COVID-19-pandemie transformeert nog steeds de groei van tal van industrieën, maar de onmiddellijke impact van de uitbraak varieert. Hoewel sommige industrieën een vermindering van de vraag kunnen ervaren, zullen veel andere onaangetast blijven en een opwindend groeipotentieel vertonen. COVID-19 zal weinig impact hebben op de markt voor Driver State Monitoring Systems.

Automotive Driver State Monitoring Systems Marktsegmentatie

De wereldwijde Driver State Monitoring Systems-industrie is gesegmenteerd in technologie, component en voertuigtype.

Door technologie is de wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt gesegmenteerd in hartslagmeting, gezichtsherkenning en andere. 

Per component is de wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt gesegmenteerd in sensoren, camera’ s en crashbestendige stalen cabines.

Per voertuigtype is de wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt gesegmenteerd in personen- en bedrijfsvoertuigen.

Driver State Monitoring Systems Markt Regionale analyse

Op basis van de regio is de wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt verdeeld in de volgende regio’s, namelijk Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

In de Noord-Amerikaanse regio is de koopkracht van mensen hoog. Als gevolg hiervan zal Noord-Amerika de belangrijkste bijdrage leveren aan inkomsten op de markt voor bewakingssystemen voor bestuurders. De industrie wordt ook gedreven door een toename van de frequentie van ongevallen op de weg veroorzaakt door vermoeidheid en afleiding van de bestuurder. Andere factoren die de markt stimuleren, zijn de uitbreiding van de auto-industrie en de implementatie van strengere regels die het gebruik van elektronische logapparatuur vereisen om de rijtijd van voertuigen bij te houden.

De Federal Motor Carrier Safety Administration in de Verenigde Staten heeft een nieuwe verordening uitgevaardigd die wagenparkbeheerders verplicht om elektronische logapparaten te gebruiken die speciaal zijn gebouwd voor het registreren van de hoeveelheid tijd die een vrachtwagenchauffeur heeft doorgebracht met rijden. Deze regelgeving stelt nieuwe eisen in de auto-industrie om de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers te verbeteren. Als gevolg hiervan wordt voorspeld dat de invoering van nieuwe regels door de overheid de uitbreiding van het staatscontrolesysteem voor automobilisten gedurende de beoordelingsperiode zal bevorderen.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5652

Driver State Monitoring Systems Marktconcurrentielandschap

De Driver State Monitoring Systems-industrie wordt onder andere geconfronteerd met felle concurrentie, snelle technologische vooruitgang, frequente veranderingen in overheidsbeleid en milieuwetten. Leveranciers concurreren op prijs, productkwaliteit, betrouwbaarheid en aftermarket-service. Om te overleven en te gedijen in een intens concurrerende marktomgeving, moeten leveranciers kosteneffectieve en hoogwaardige oplossingen voor het bewaken van de chauffeursstatus ontwikkelen.

Samenvatting

De wereldwijde Driver State Monitoring Systems-markt zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien van 2022 tot 2030 (prognoseperiode). Meer gebruik van technologieën voor het monitoren van de toestand van de bestuurder om de frequentie van ongevallen te verminderen, zal enorme groeimogelijkheden bieden. De hoge kosten van bewakingssystemen voor bestuurdersstatussen kunnen daarentegen de groei van de industrie belemmeren. Leveranciers moeten de nadruk leggen op uitbreidingsvooruitzichten in snelgroeiende regio’s en tegelijkertijd posities in langzaam groeiende regio’s behouden om van de kansen te profiteren.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Driver State Monitoring Systems Market,Automotive Driver State Monitoring Systems Market analysis,Automotive Driver State Monitoring Systems Market size,Automotive Driver State Monitoring Systems Market share,Automotive Driver State Monitoring Systems Market trends,Automotive Driver State Monitoring Systems Market technology,Automotive Driver State Monitoring Systems Market key players,Automotive Driver State Monitoring Systems Market forecast