header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Pumps Marktomvang, groeifactoren, technologie, trends van topspelers, regio’s, segmentenoverzicht, eisen en voorspelling 2030

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

Automotive Pumps Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per product (brandstofpomp, oliepomp, stuurpomp, waterpomp, brandstofinjectiepomp en andere), Per technologie (mechanisch, elektrisch) Per voertuigtype (personenauto, LCV, HUV, tweewieler) – Prognose 2030

Automotive Pumps Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor autopompen groeit in een snel tempo. De marktgroei als gevolg van de bloeiende auto-industrie leidt tot een toegenomen vraag naar autopompen. Bovendien stimuleren de toename van de voertuigproductie, emissienormen en de toepassing van geavanceerde technologieën de groei van de markt. Nieuwe technologieën zoals directe benzine turbolader en automatische transmissie worden voornamelijk gebruikt om de prestaties van de voertuigen te verbeteren.

Bovendien verhogen stijgende trends zoals de verschuiving naar elektrificatie en verbeterde brandstofefficiëntie de marktvraag op het wereldwijde platform. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor autopompen naar verwachting exponentiële hoogten bereiken in 2030, met een indrukwekkende CAGR van 4,1% tijdens de verwachte periode (2022 – 2030). De groeiende vraag naar milieuvriendelijke diensten heeft ervoor gezorgd dat fabrikanten plannen maken voor efficiënte autopompen.

Belangrijkste spelers

 • Aisin Seiki Co Ltd
 • Delphi Automotive
 • Denso Corporatie
 • Robert Bosch Gmbh
 • Johnson Elektrisch
 • KSPG AG-A- Rheinmetall
 • Mikuni Corporation
 • Magna Internationaal
 • TRW Automotive
 • SHW AG en anderen

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2090

Bovendien duwt de toenemende vraag naar brandstofefficiënte voertuigen de verkoop van autopompen aanzienlijk. Bovendien stimuleren de wijdverspreide toepassingen van pomptechnologie in voertuigtypen zoals personenauto’s, LCV, HUV, tweewielers en anderen de marktgroei. Snel toenemende bevolking, industrialisatie, verstedelijking ondersteunt de groei van de markt. Het verbeteren van de economische omstandigheden draagt ongetwijfeld bij aan de groei van de markt en vergroot de koopkracht van de consument.

Ook wordt verwacht dat de uitbreiding van de distributiekanalen een impuls zal geven aan de marktgroei tijdens de prognoseperiode.  Aan de andere kant zijn hoge kosten van deze pompen en de toenemende focus op batterijaangedreven voertuigen enkele van de belangrijkste factoren die naar verwachting de groei van de markt voor autopompen zullen belemmeren. Niettemin zouden technologische innovaties die in de recente toekomst worden verwacht, de marktgroei gedurende de hele beoordelingsperiode ondersteunen en kostenconcurrerende oplossingen presenteren om de totale kosten van deze pompen te verlagen.

Wereldwijde markt voor autopompen – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific leidt de wereldwijde markt voor autopompen. Het grootste marktaandeel is toe te schrijven aan de ontluikende auto-industrie en de beschikbaarheid van innovatieve technologieën. Bovendien stimuleren de aanwezigheid van verschillende opmerkelijke spelers en de toegenomen productiecapaciteit in termen van volume en nieuwe faciliteiten de regionale marktgroei.

Landen als China en India hebben een aanzienlijk aandeel in de regionale markt en groeien mee met de vraag naar lichtgewicht voertuigen met een verbeterde brandstofefficiëntie. De APAC-markt voor autopompen zal naar verwachting zijn dominantie behouden gedurende de geschatte periode. 

Europa is een andere lucratieve markt voor autopompen. De markt wordt vooral gedreven door de aanwezigheid van de gevestigde auto-industrie in de regio. Bovendien wordt innovatie in het ICT-segment genoemd als een belangrijke groeimotor voor de groei in deze regio. Aanzienlijke investeringen door de bestaande grote industriële spelers in R &D-activiteiten die nodig zijn voor product- en technologische ontwikkelingen voeden de vraag in de markt voor autopompen.

Noord-Amerika heeft ook een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor autopompen. Factoren zoals de stimulerende vraag vanuit de automobielsector in de regio voeden de verkoop in de markt. De Noord-Amerikaanse markt voor autopompen zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo toenemen tijdens de beoordelingsperiode.

Wereldwijde markt voor autopompen – Concurrentieanalyse

Zeer concurrerend, de markt voor autopompen lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers in de industrie voeren programma’s uit met eenvoudige opzoeking op een online applicatiecatalogus die over de hele wereld toegankelijk is. Ze streven ernaar om een uitgebreid assortiment OE-kwaliteit autopompen aan te bieden voor vervangings- en importvoertuigtoepassingen, van motorsteunen tot slangenSamenstellingen. 

Om een groter concurrentieaandeel te krijgen, initiëren spelers in de industrie strategische benaderingen zoals fusies en overnames, innovatie, merkversterking en uitbreiding. Vanwege de verwachte innovaties en verbeteringen in product-, service- en productinnovaties, wordt verwacht dat de markt binnenkort getuige zal zijn van een geïntensiveerde concurrentie. 

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2090

Industrie/ Innovaties/ Gerelateerd nieuws 

juli 06, 2020–  Rheinmetall Automotive AG (Duitsland), een gerenommeerde internationale autofabrikant, kondigde aan een grote order te hebben binnengehaald voor de elektrische vacuümpompen van China. De order strekt zich uit tot een levensduurvolume van € 250 MN voor de productie van componenten door Pierburg Huayu Pump Technology (PHP), een in Shanghai gevestigde joint venture van Rheinmetall Automotive.

De pompen zouden worden geïnstalleerd in plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV) in de Chinese fabrieken van de klant. Na het verlagen van het productievolume in maart en april 2020 als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, is de fabriek van PHP in Shanghai 100% operationeel en ligt de vraag van de klant naar de pompen weer bijna op schema.

Segmentatie

Per product

 • Brandstofpomp
 • Oliepomp
 • Stuurpomp
 • Waterpomp
 • Brandstofinjectiepomp
 • ander

Door technologie

 • Werktuiglijk
 • Elektrisch

Op voertuigtype

 • Personenauto
 • Lzacht
 • HUV
 • Tweewieler

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2090

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Pumps Market,Automotive Pumps Market analysis,Automotive Pumps Market research report,Automotive Pumps Market trends,Automotive Pumps Market technology,Automotive Pumps Market manufcturers,Automotive Pumps Market forecast