header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Circuit Breaker Marktwaarde GeschatTE USD 12,45 miljard, bij een CAGR van 6,32% tegen 2028 | MRFR Analytische Briefing 2022 – ABB, SE, Siemens, Mitsubishi, Toshiba, Powell, enz

Nov 22, 2022 11:00 PM ET

Circuit Breaker Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per spanning (hoog en gemiddeld), type (buitenstroomonderbreker en binnenstroomonderbreker), eindgebruik (transmissie en distributie, energieopwekking, hernieuwbare energiebronnen, spoorwegen) en regio – prognose tot 2030

Stroomonderbreker Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor stroomonderbrekers zal naar verwachting USD 12,45 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,32% tijdens de prognoseperiode (2022-2030). De markt werd in 2021 gewaardeerd op USD 6,14 miljard.

De vraag naar een stroomonderbreker groeit vanwege de toenemende behoefte aan veilige werking en hoge betrouwbaarheid van substationapparatuur. Verschillende redenen dragen echter bij aan de groei van de Circuit Breaker Market, waaronder stijgende investeringen in de hernieuwbare energie-industrie en de hoge vraag naar stroom in de residentiële, industriële en commerciële sectoren.

Op dit moment is de markt voor stroomonderbrekers getuige van compacte stroomonderbrekers die verwaarloosbaar onderhoud vereisen in vergelijking met eerdere technologieën. Stroomonderbrekers hebben de voorkeur om hoog-, midden- en laagspanningstransmissiesystemen te besturen en bieden verschillende typen, zoals hoogspanningsschakelaar (HVCB), laagspanningsschakelaar (LVCB) en middenspanningsschakelaar (MVCB). Deze komen tegemoet aan de vraag naar elektronische apparatuur, niet-residentiële en residentiële bouwconstructies, automobiel- en elektrische apparatuur en niet-automotive transportapparatuur.

Topspelers op de markt voor stroomonderbrekers:

 • Powell Industrieën
 • Schneider Electric
 • Toshiba
 • Siemens
 • ABB
 • Meidensha
 • Mitsubishi Electric
 • TE-connectiviteit
 • CG-vermogen
 • XIGAO Groep
 • Industriële oplossingen,
 • LS ELEKTRISCH
 • Larsen &toubro
 • Huayi Elektrisch
 • Myers Power Products en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/921

Segmentatie van de stroomonderbrekermarkt

Volgens het wereldwijde Circuit Breaker Market-rapport is deze markt gesegmenteerd op basis van type, eindgebruikers en spanning.

 • Op basis van typesegment is de wereldwijde markt voor stroomonderbrekers onderverdeeld in binnenstroomonderbrekers en buitenschakelaars. Van alle wordt geschat dat het segment van de buitenschakelaars tijdens de prognoseperiode grotendeels zal bijdragen aan de wereldmarkt als gevolg van de toenemende installaties van wind- en zonne-energiecentrales.
 • De wereldwijde markt voor stroomonderbrekers is gescheiden op basis van de eindgebruikers, zoals transmissie en distributie, hernieuwbare energiebronnen, energieopwekking en spoorwegen. Transmissie en distributie zullen naar verwachting het grootste marktaandeel genereren in de prognoseperiode vanwege de toenemende vervanging van verouderde infrastructuren en de vraag naar elektriciteit.
 • Op basis van het spanningssegment is de wereldwijde markt voor stroomonderbrekers ingedeeld in gemiddeld en hoog. Van alles wordt voorspeld dat het hoogspanningssegment tijdens de onderzoeksperiode het grootste marktaandeel voor stroomonderbrekers zal registreren vanwege de stijgende investeringen in het elektrische transmissienetwerk.

Regionale analyse van de stroomonderbrekermarkt

Regionaal is de wereldwijde markt voor stroomonderbrekers verspreid over Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

 • Tijdens de prognoseperiode verwerft de Aziatisch-Pacifische markt de dominante plaats op de wereldmarkt voor stroomonderbrekers. De steun van landen als China draagt in hoge mate bij aan de groei van de Aziatisch-Pacifische markt. Deze regio heeft marktgroeimogelijkheden vanwege de stijgende vraag naar hernieuwbare energie. Er is vastgesteld dat deze regio de nadruk heeft gelegd op remissielijnen met een hoge belasting die de marktgroei in de regio stimuleren.
 • De Noord-Amerikaanse markt speelt ook een belangrijke rol op de wereldmarkt door tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijk marktaandeel te genereren vanwege de grootste fabrikanten van stroomonderbrekers zoals Powell (VS) en anderen. Daarnaast zorgen de vervanging van oude netinfrastructuur, toenemende innovatie en de lancering van nieuwe producten voor de groei van de regionale markt.
 • Verder wordt voorspeld dat een van Europa’s opkomende regionale markten voor stroomonderbrekers tijdens de geschatte periode een hoge expansiesnelheid zal verwerven. In deze regio wordt verwacht dat de stijgende bevolking en de stijgende vraag naar de energiesector de Europese regionale markt zullen stimuleren.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/921

Nieuws uit de industrie

 • In januari 2020 werd C&S Electric overgenomen door Siemens om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte aan elektrificatieproducten. Deze overname heeft een aanzienlijke reikwijdte die de Indiase activiteiten van C &S Electric’s laag- en middenspanningsbusbars, laagspanningsschakelapparatuurcomponenten en -panelen en meet- en bescherming van apparatenbedrijven omvat.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Circuit Breaker Market,Circuit Breaker Market analysis,Circuit Breaker Market size,Circuit Breaker Market share,Circuit Breaker Market trends,Circuit Breaker Market technology,Circuit Breaker Market forecast