header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van verbonden IoT-apparaten groeit met 18,70% CAGR in de periode 2022-2030 | Analyse en segmentatie van belangrijke spelers in de sector

Nov 22, 2022 3:20 PM ET

Connected IoT Devices Marktoverzicht:

Vanwege de stijgende populariteit van cloudgebaseerde technologieën en de groeiende voordelen van het internet of things, wordt verwacht dat de markt voor gekoppelde IoT-apparaten in de loop van de prognoseperiode snel zal groeien. De wereldwijde markt voor Connected IoT-apparaten groeit ook als gevolg van de stijgende vraag naar verbonden IoT-apparaten in tal van industriële verticals, waaronder BFSI, gezondheidszorg, productie, detailhandel en IT en telecommunicatie. De markt voor gekoppelde IoT-apparaten groeit als gevolg van het toenemende bewustzijn van energie-efficiëntie.

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de geografische segmenten van de markt voor verbonden IoT-apparaten wereldwijd. Tijdens de verwachte periode zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting aanzienlijk toenemen en het grootste deel van de wereldmarkt innemen. De Noord-Amerikaanse markt voor verbonden IoT-apparaten zal naar verwachting het snelst groeien in de VS en Canada vanwege de concentratie van bekende belangrijke spelers in deze regio, waaronder Apple, Cisco, IBM Corporation en Oracle Corporation.

De markt voor verbonden IoT-apparaten zal naar verwachting de komende jaren een enorme expansie doormaken als gevolg van de stabiele en gevestigde economieën van de regio. Bovendien heeft Noord-Amerika een ontwikkelde infrastructuur die een grotere penetratie van apparaten mogelijk maakt en vervolgens de connectiviteit verbetert. Andere belangrijke redenen die de uitbreiding van de wereldwijde markt voor verbonden IoT-apparaten stimuleren, zijn de groeiende behoefte aan innovaties en technologische verbeteringen.

Tegen het einde van de projectieperiode (2022-2030) zal de markt voor verbonden IoT-apparaten naar verwachting USD 36,5 miljard bereiken bij een CAGR van ongeveer 18,70%.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4776

Verbonden IoT-apparaten Markt Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor verbonden IoT-apparaten zijn de volgende:

  • Advantech Co Ltd (Taiwan)
  • Aeris Communication Inc. (VS)
  • Amplia Soluciones (Spanje)
  • Cumulocity GmbH (Duitsland)
  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • PTC Incorporation (VS)
  • Smith Micro Software Inc. (VS)
  • Telit Communications PLC (Italië)
  • Wind River Systems (VS)
  • Xively (VS)
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Motorola Inc. (VS)
  • Nokia Solutions Network (Finland)
  • LG Corporation (Zuid-Korea)
  • Hewlett-Packard (VS)
  • HTC Corporation (Taiwan)
  • Apple Inc. (VS)
  • Dell Inc. (VS)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/connected-iot-devices-market-4776

Marktsegmentatie van verbonden IoT-apparaten:

Component, implementatie en toepassing worden gebruikt om de markt voor verbonden IoT-apparaten wereldwijd te segmenteren. Er zijn drie soorten cloudimplementaties: privé, openbaar en hybride. In de loop van de prognoseperiode wordt echter verwacht dat het hybride cloudsegment zich wereldwijd in het snelste tempo zal ontwikkelen. Bedrijven kunnen op verschillende manieren profiteren van de hybride cloudimplementatie, onder meer door klanten flexibele en schaalbare toegang te bieden tot goedkope oplossingen

Advantech Co., Ltd. uit Taiwan, Aeris Communication, Inc. uit de Verenigde Staten, Amplia Soluciones uit Spanje, Cumulocity GmbH uit Duitsland, International Business Machines Corporation uit de Verenigde Staten, Microsoft Corporation uit de Verenigde Staten, Oracle Corporation uit de Verenigde Staten, PTC Incorporation uit de Verenigde Staten, Smith Micro Software, Inc. uit de Verenigde Staten, Telit Communications PLC uit Italië, Wind River Systems van de Verenigde Staten, Xively van de Verenigde Staten en Samsung Electronic.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4776

Regionale analyse van de markt voor verbonden IoT-apparaten:

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, terwijl Europa naar verwachting de snelste marktgroei zal ervaren tijdens de projectieperiode. Als gevolg van technologische ontwikkelingen en de stijgende vraag naar platforms voor de ontwikkeling van mobiele applicaties in verschillende branches op dit gebied, groeit de Noord-Amerikaanse markt snel. Slimme huizen en andere gekoppelde internet of things-applicaties en -apparaten worden het vaakst gebruikt in de VS, zowel in termen vanvan inkomen en acceptatie.

Gerelateerde rapporten:

3D Scanner Markt Informatie per type, verticaal, bereik, aanbod, product, toepassing en regio – prognose 2027

Markt voor draadloze audioapparaten, per technologie, per toepassing, per product – prognose 2027

CMOS en sCMOS beeldsensor markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per specificatie, wafer – sensorgrootte, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Slimme verlichtingsmarkt, per component, per producttype, per lichtbron, per communicatietechnologie, per toepassing – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Connected IoT Devices Market,Connected IoT Devices Market Size,Connected IoT Devices Market Share,Connected IoT Devices Market Analysis,Connected IoT Devices Market Trends,Connected IoT Devices Market Growth,Connected IoT Devices Market Research,Connected IoT Devices Market Report,Connected IoT Devices Industry