header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dubbele membraanpompen Markt wereldwijde eisen, grootte, topfabrikanten, groeifactoren, aandelenanalyse, regio’s, trends en technologie, voorspelling 2030

Nov 22, 2022 12:00 PM ET

Dubbele membraanpompen Marktanalyse en onderzoeksrapport 2022 per bedrijf (lucht, elektrisch bediend), ontladingsdruk (tot 80 bar, 80-200 bar, > 200 bar), eindgebruiker (olie en gas, voedsel en drank, water en afvalwater, chemicaliën, farmaceutische producten), regio – wereldwijde prognose tot 2030

Dubbele membraanpompen Marktoverzicht

De markt voor dubbelmembraanpompen zal naar verwachting groeien met 5,50% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Toepassingen van dubbelmembraanpompen nemen aanzienlijk toe in de energieopwekkings- en farmaceutische industrie over de hele wereld. Het is veilig om aan te nemen dat de stijgende investeringen in de genoemde sectoren kunnen leiden tot het ontstaan van veelbelovende kansen voor de markt voor dubbelmembraanpompen in de komende jaren.

Primaire stuurprogramma’s en topafschrikmiddelen

Dubbelmembraanpompen worden op grote schaal gebruikt in hogedruktoepassingen op industrieel, commercieel en wetenschappelijk gebied.  Toenemende investeringen in de water- en afvalwaterindustrie in combinatie met de ongebreidelde vraag naar dubbelmembraanpompen in de chemische sector wordt beschouwd als enkele van de beste groeiboosters in de markt.

Prominente concurrenten

Prominente concurrenten die streven naar een betere positie op de markt voor dubbelmembraanpompen zijn onder meer:

  • AxFlow Holding AB (Zweden)
  • Flowserve Corporation (Verenigde Staten)
  • Ingersoll Rand (Ierland)
  • Xylem Inc. (VS)
  • Metex Corporation (Canada)
  • Graco Inc.(VS)
  • All-Flo Pump Co (VS)
  • Yamada Corporation (Japan)
  • SPX Flow (VS)
  • Fluimac S.r.l. (Italië)
  • IDEX Corporation (Verenigde Staten)
  • Global Pumps (VS)
  • Pump Solutions Group (VS)
  • CDR Pumps Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Grundfos Holding A/S (Denemarken) en meer.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/887

De industrie voor dubbelmembraanpompen wordt voortdurend onderworpen aan vooruitgang en innovaties, waaronder luchtgeurde pompen die worden gebruikt bij het transport van vloeistoffen zonder dat elektriciteit nodig is. Hoge snelheid en hoge druk luchtbediende dubbele membraanpompen hebben een hoge tractie op de markt gekregen, met toenemend gebruik in de bouw en chemische industrie.

De snelle ontwikkeling van de wereldwijde infrastructuursector en de stijgende investeringen in zowel farmaceutische als cosmetische producten zijn bijkomende factoren die de marktgroei voor dubbelmembraanpompen stimuleren. Voedsel en drank is naar voren gekomen als een van de meest prominente eindgebruikers in de markt, met groeiende toepassingen in zuivel, pluimvee en meer.

Marktsegmentatie van dubbelmembraanpompen

Topsegmenten geanalyseerd tijdens het bestuderen van de markt voor dubbele membraanpompen zijn werking, ontladingsdruk en eindgebruiker.

  • De operationele marktsegmenten worden zowel door de lucht als door de elektriciteit bediend. Daartussen kan het luchtgevoede segment de meeste vraag in de markt opmerken, omdat de slijtage van AODD-pompen lager is in vergelijking met de mechanische.
  • De in het rapport beschreven afvoerdrukbereiken zijn 80-200 bar, boven 200 bar en tot 80 bar. Het assortiment tot 80 bar bekleedt de leidende positie op de wereldmarkt.
  • De opmerkelijke eindgebruikers in de markt voor dubbele membraanpompen zijn farmaceutische producten, voedingsmiddelen, dranken, olie en gas, chemicaliën, water en afvalwater, energieopwekking en andere. Hiervan is het gebruik van dubbele membraanpompen het hoogste in de olie- en gasindustrie vanwege de toenemende toepassingen in midstream- en upstream-processen.

Dubbelmembraanpompen Markt Regionaal inzicht

In de komende jaren kan de APAC-markt het hoogste momentum krijgen, in lijn met de toenemende industrialisatie en de toename van infrastructurele vooruitgang. India en China zijn naar schatting de grootste markten voor dubbelmembraanpompen in de regio. MRFR prijst APAC ook aan als de snelst evoluerende markt in de komende jaren, dankzij de enorme investeringen die worden gedaan in de water- en afvalwaterindustrie en het toenemende bewustzijn over hygiënisch drinkwater. Zware investeringen die worden gedaan in de infrastructurele activiteiten zorgen ook voor een niet aflatende marktgroei in de regio.

In Noord-Amerika is de enorme pool van gevierde leveranciers en het groeiende aantal fusies tussen hen een opmerkelijke reden geweest achter de marktgroei. Om een referentie te noemen, in mei 2019 nam Dover Corporation (VS) All Flo Pump Company over, wat de eerste niet alleen hielp aanzienlijke inkomsten te genereren, maar ookstimuleerde de marktgroei in de regio.

Aangepast rapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/887

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Double Diaphragm Pumps Market,Double Diaphragm Pumps Market analysis,Double Diaphragm Pumps Market size,Double Diaphragm Pumps Market share,Double Diaphragm Pumps Market trends,Double Diaphragm Pumps Market technology,Double Diaphragm Pumps Market key players,Double Diaphragm Pumps Market forecast