header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Generator Sales Market Size, Share, Technology Overview, Top Manufacturers Analysis, Trends, Regio’s, Eisen en Global Outlook 2030

Nov 22, 2022 12:00 PM ET

Generator Sales Market Research Report and Growth Analysis 2022 per type (continu, stand-by en peak shave), per brandstof (diesel en gas), per eindgebruik (residentieel, commercieel en industrieel), per draagbaarheid (stationair en draagbaar) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Generator Sales Marktanalyse:

Generator Sales Market zal naar verwachting usd 33,54 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 6,67% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030).

Generatoren zijn apparatuur die in staat is om back-upstroom te leveren aan gebieden die vaak of onregelmatig uitvallen. De verkoop van generatoren is verveelvoudigd als gevolg van snelle industrialisatie en verstedelijking. Het wereldwijde generatorverkoopmarktrapport van Market Research Future (MRFR) biedt inzichten aan klanten binnen de industrie en nieuwkomers die van plan zijn impact te maken in de sector van de energieopwekking. De COVID-19-pandemie en de effecten ervan op de generatorverkoopindustrie zijn in hoog detail geschreven.

Competitief landschap

Dit zijn belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor de verkoop van generatoren.

  • Jan
  • Rups
  • Rolls-Royce
  • Mitsubishi
  • Cummins
  • Kohler
  • General Electric
  • MTU Energie op locatie
  • Schneider Electric
  • Himoinsa Sl
  • Siemens AG
  • Wratsila

De lancering van nieuwe producten en de naleving van de regelgeving van het milieuagentschap zijn belangrijke prioriteiten van spelers.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1524

Reikwijdte van de generatorverkoopmarkt

De COVID-19-pandemie heeft de markt voor de verkoop van generatoren negatief beïnvloed als gevolg van een enorme dip in de vraag naar generatoren. Nationale lockdowns geïnitieerd door overheden hebben geleid tot sluiting van grote industrieën zoals de bouw, toerisme, horeca en olie en gas, wat leidt tot een trage vraag. Maar de heropening van sectoren kan de industrie in de prognoseperiode nieuw leven inblazen.

De vraag naar continue stroom zal waarschijnlijk de verkoop van generatoren wereldwijd stimuleren. Snelle industrialisatie en oprichting van elektriciteitsnetprojecten bieden de markt voldoende ruimte om te floreren. De olie- en gassector is een van de grootste weldoeners van generatoren vanwege de behoefte aan stroom tijdens piekuren en de behoefte aan het functioneren van de waardeketen. Siemens heeft bijvoorbeeld generatoren ontwikkeld die op 5 MW kunnen werken.

De toepassing van energieopslagtechnologieën en hernieuwbare energie kan de marktgroei belemmeren.

Segmentatie van de generatorverkoopmarkt

  • Op basis van type is de markt gesegmenteerd in stand-by, peak shave en continu. Hiervan heeft het continue segment het grootste marktaandeel vanwege de toenemende vraag naar stroom tijdens de piekperiode en gebieden met frequente uitval. Aan de andere kant kan het standby-segment te maken krijgen met een toegenomen vraag vanwege de behoefte in de gezondheidszorg en datacenters.
  • Per brandstof is de afzetmarkt voor generatoren verdeeld in diesel en gas. Dieselgeneratoren domineren de markt vanwege hun vermogen om grote hoeveelheden stroom te genereren en de gemakkelijke beschikbaarheid van brandstof. Het brede gebruik ervan in de maritieme, olie- en gas-, gezondheidszorg- en productiesectoren kan de groei van het segment stimuleren. Er wordt echter verwacht dat gasgeneratoren de afzetmarkt voor generatoren in de prognoseperiode zullen domineren, omdat ze milieuvriendelijk zijn te midden van stijgende prijzen van diesel.
  • Door draagbaarheid is de generatorverkoopmarkt verdeeld in stationair en draagbaar. Draagbare generatoren zullen naar verwachting een groter aantal klanten krijgen als gevolg van toenemende kortetermijnprojecten en de huurmarkt voor generatoren die sterker wordt. De enorme behoefte aan hybride generatoren die voordelen bieden op het gebied van brandstofverbruik, geluid en looptijd, kan de verkoop van draagbare generatoren in de komende jaren stimuleren. De ontwikkeling van mobiele generatorsets voor woning- en bouwtoepassingen kan enorme groeimogelijkheden bieden.
  • Op basis van eindgebruik wordt de markt ingedeeld in commercieel, residentieel en industrieel. Het industriële segment heeft het grootste marktaandeel als gevolg van de toenemende industrialisatie vanuit ontwikkelingslanden. Gunstig beleid in Mexico, India, Canada en China kan de groei van het segment stimuleren.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1524

Generator Sales Market Regionale Analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en het Midden-Oosten en Afrika (MEA) zijn regio’s die in aanmerking komen voor de wereldwijde markt voor de verkoop van generatoren.

  • Noorden

Amerika

  • Europa
  • Azië-Pacific (APAC)
  • Midden-Oosten &Afrika (MEA)
  • APAC kan het grootste marktaandeel vertegenwoordigen vanwege de grote vraag naar diesel- en gasgeneratoren in China. Nieuw beleid voor het subsidiëren van investeringen in India en de instroom van nieuwe cashflow kan een goed voorteken zijn voor de markt voor de verkoop van generatoren.

    De MEA-regio zal naar verwachting APAC volgen in de vraag als gevolg van een vlaag van investeringen in slimme steden en nieuwe industrieën. De enorme behoefte aan back-upgeneratoren in landen ten zuiden van de Sahara en de populariteit van hybride generatoren kunnen de regionale marktgroei stimuleren.

    Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1524

    Nieuws uit de industrie

    AFC Energy werkt samen met Mace Group voor de ontwikkeling van dieselgeneratoren op basis van ammoniak.

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Generator Sales Market,Generator Sales Market analysis,Generator Sales Market Size,Generator Sales Market share,Generator Sales Market forecast,Generator Sales Market trends