header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van embedded systems groeit met een CAGR van 7,20% in 2025 | Groei van de industrie en vraag naar slimme apparaten

Nov 22, 2022 2:50 PM ET

Embedded Systems Marktoverzicht:

Tijdens de verwachte periode 2019-2025 zal de wereldwijde Embedded Systems-markt naar verwachting groeien met een CAGR van 5,8%. De wereldwijde markt voor embedded systemen groeit als gevolg van een aantal factoren, waaronder toegenomen automatisering in een aantal industriële sectoren, waaronder voedingsmiddelen en dranken, olie en gas, auto’s en farmaceutische producten. Bovendien zijn ingebedde systemen compact, gebruiken ze weinig stroom en voltooien ze de gespecialiseerde taak waarvoor ze zijn ontworpen; deze voordelen zullen naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren.

Embedded Systems Markt Belangrijkste spelers:

  • Atmel Corporatie
  • Intel Corporation
  • Texas Instrumenten
  • Infineon Technologies AG
  • NXP Semiconductors N.V.
  • Microsoft Corporation
  • Samsung Electronics Corporation
  • Renesas Electronics Corporation
  • Analoge apparaten Inc
  • Kontron AG
  • Advantech Co, Ltd
  • Fujitsu Beperkt
  • Microchip Technology Inc.,

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8663

De prominente spelers blijven innoveren en investeren in onderzoek en ontwikkeling om een kosteneffectief productportfolio aan te bieden. Er zijn recente fusies en overnames geweest tussen de belangrijkste spelers, een strategie die de bedrijfsentiteiten benadrukken om hun bereik naar de klanten te vergroten.

Embedded Systems Marktsegmentatie:

De prestaties, functionaliteiten, toepassingen en regio’s van microcontrollers zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor embedded systemen te segmenteren.

De Embedded Systems Market is onderverdeeld in twee soorten: hardware en software.

De markt is onderverdeeld in kleinschalige embedded systemen, middelgrote embedded systemen en grootschalige embedded systemen op basis van de prestaties van microcontrollers.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/embedded-systems-market-8663 ophalen

Individuele embedded systemen, real-time embedded systemen, mobiele embedded systemen en networked embedded systemen vormen de functionele segmenten van de markt.

Automotive, telecommunicatie, gezondheidszorg, industriële, consumentenelektronica, militaire en ruimtevaart en anderen zijn de markt gesegmenteerd op basis van toepassing.

De markt is onderverdeeld in vier categorieën op basis van regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Embedded Systems Markt Regionale Analyse:

De toekomstige groei van de wereldwijde markt voor embedded systemen zal naar verwachting sterk zijn. De markt voor embedded systemen is geografisch geanalyseerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

In 2018 had Noord-Amerika wereldwijd het grootste marktaandeel voor embedded systemen. Een van de ontwikkelde regio’s met belangrijke industrieën die afhankelijk zijn van ingebedde systemen voor een verscheidenheid aan functies in Noord-Amerika. Omdat klanten steeds meer naar slimme apparaten verlangen, groeit de markt bovendien als gevolg van een verhoogd individueel besteedbaar inkomen.

Door de aanwezigheid van bedrijven als Infineon Technologies AG, NXP Semiconductors N.V., Kontron AG en anderen heeft Europa het op één na grootste marktaandeel in de embedded systems industrie. Aan de telecom-, militaire en defensie-, consumentenelektronica- en andere industrieën bieden deze bedrijven een reeks ingebedde systemen. Door de aanwezigheid van talrijke automobiel-, elektronica- en consumentengoederensectoren heeft Duitsland het hoogste marktaandeel in het gebied.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8663

Vanwege de stijgende vraag naar consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten, Internet of Things (IoT) -apparaten en andere items, wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste groei zal zien gedurende de verwachte periode. Het gebruik van technologie heeft de algehele functionaliteit en prestaties verbeterd en tegelijkertijd de handmatige arbeid verminderd. Bovendien wordt verwacht dat de markt zal worden aangedreven door de aanwezigheid van grote en middelgrote fabrikanten van ingebedde systemen zoals Fujitsu Limited, Advantech Co., Ltd, Renesas Electronics Corporation en anderen die verschillende soorten ingebedde systemen leveren aan verschillende verticale sectoren zoals telecom, gezondheidszorg, consumentenelektronica en anderen. De markt in de regio groeit als gevolg van de stijgende vraag naar IoT-apparaten die zijn verbonden met slimme industrieën, slimme huishoudens en slimme steden.

Door groeiende overheid en bedrijfsleveninvesteringen in de ontwikkeling van geavanceerde technologie in de regio, de rest van de wereld zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR tijdens de projectieperiode. Het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zijn ook onderverdeeld in verschillende categorieën.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Markt Onderzoeksrapport per producttype, per toepassing – prognose tot 2030

Sensor markt Onderzoeksrapport: Per type, per component, per technologie, per verticaal  – voorspelling tot 2030

Plasma Verlichting Markt Onderzoeksrapport: per wattage, per distributiekanaal, per toepassing en per regio – prognose tot 2027

Tl-verlichting markt Onderzoeksrapport: Per type, per installatie (nieuwe installatie en retrofit), per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Laser sensoren markt Onderzoeksrapport: per type, per aanbod, per eindgebruiker en per regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Embedded Systems Market,Embedded Systems Market Size,Embedded Systems Market Share,Embedded Systems Market Analysis,Embedded Systems Market Trends,Embedded Systems Market Growth,Embedded Systems Market Demand,Embedded Systems Industry,Embedded Systems Market Research,Embedded Systems Market Report