header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van predictive emission monitoring system zal naar verwachting tegen 2030 met USD 14,2 miljard groeien | Analyse van de industrie en verhoogd milieubewustzijn

Nov 22, 2022 2:47 PM ET

Predictive Emission Monitoring System Marktoverzicht:

Tegen het einde van 2030 zal de Predictive Emission Monitoring Systems Market (PEMS) naar verwachting USD 14,2 miljard waard zijn, met een CAGR van 7,20%.

Een op software gebaseerde technologie genaamd de predictive emission monitoring system market (PEMS) biedt nauwkeurige en real-time gegevens over emissietransmissie. De PEMS-software verwerkt invoervariabelen zoals temperatuur, stroming, druk en andere met behulp van geavanceerde wiskundige en statistische modellen. PEMS-software, ook wel software analyzers genoemd, wordt meestal gebruikt in gecompliceerde procesfaciliteiten.

De belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen (PEMS) voortstuwen, zijn hoge implementatiekosten en integratie met huidige systemen die problemen opleveren die de groei van de markt gedurende de verwachte periode kunnen beperken. In vergelijking met de economische kosten van efficiënte milieubeheersing zijn de milieukosten van onherstelbare milieuvernietiging van de levenssystemen van de planeet aanzienlijk lager. Voorspellende emissiemonitoringsysteemMarkt, PEMS-oplossingen zijn erg in trek op de wereldmarkt omdat ze industriële deelnemers helpen zich te houden aan de steeds strengere milieuwetgeving. Vanwege al deze oorzaken staan de olie- en gasindustrieën onder druk om hun emissiemonitoringsystemen aan te passen, waardoor ze emissies kunnen monitoren, actie kunnen ondernemen als ze de toegestane limieten overschrijden en de milieuschade kunnen verminderen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8005

Als gevolg hiervan hebben de bedrijven in de wereldwijde markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen kansen op uitbreiding als gevolg van het toenemende gebruik van olie, gas en petrochemische producten.

De belangrijkste spelers op de markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen:

  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • General Electric Company (VS)
  • Rockwell Automation Inc. (VS)
  • Fuji Electric Co Ltd (Japan)
  • Teledyne Technologies Inc. (VS)

Marktsegmentatie van voorspellende emissiemonitoringsystemen:

De markt voor componenten, implementatie, industrie en geografische marktsegmenten voor voorspellende emissiemonitoringsystemen is geïdentificeerd.

De markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen (PEMS) is opgesplitst in twee segmenten op basis van de componenten: software en service. Real-time monitoring, routine analyzers, software voor herkalibreren en systemen voor sensorvalidatie vormen de rest van de softwarecomponent. Installatie, training en onderhoud vormen de subcategorieën van het servicesegment. De PEMS-computer wordt routinematig gereinigd als onderdeel van het onderhoud van het voorspellende emissiebewakingssysteem.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/predictive-emission-monitoring-system-market-8005 ophalen

De markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen (PEMS) is onderverdeeld in twee implementatietypen: on-premise en online. De online of cloud computing-implementatiemethodologie heeft toegang tot gegevens via internet voor installatie en gebruikt deze om gegevens op externe servers op te slaan en te beheren.

De markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen (PEMS) is gesegmenteerd in energiecentrales en verbranding, olie en gas, chemicaliën, petrochemische producten, raffinaderijen en meststoffen, evenals bouwmaterialen, farmaceutische, metaalmijnbouw en andere industrieën. Upstream, midstream en downstream zijn de drie secties die deel uitmaken van de olie- en gasindustrie. De upstream-sector verzorgt het exploratie- en productieproces, de midstream-sector verzorgt het transport van de putten naar de raffinaderijen en de downstream-sector concentreert zich op productverfijning en -verkoop.

Voorspellende emissiemonitoringsysteem Markt regionale analyse:

De vraag naar voorspellende emissiemonitoringsystemen wordt aangedreven door de industrieën in Mexico, Canada en de VS als gevolg van initiatieven en strenge emissiewetten, en Noord-Amerika had het grootste marktaandeel in 2020.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8005

Met een CAGR van 22,3% zal Europa naar verwachting de op een na hoogste CAGR hebben. De regio is de op een na grootste markt voor voorspellende emissiemonitoringsystemen en gebruikt betaalbare apparaten om de emissies in het gebied bij te houden.

De regio is ideaal voorindustriële spelers die hun activiteiten kunnen starten vanwege de toegang van de regio tot goedkope arbeidskrachten, wat de verwerkende industrie helpt bloeien. De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien.

Gerelateerde rapporten:

Draadloze oortelefoonmarkt, door, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – voorspelling 2030

Hifi-luidsprekersysteemmarkt, per connectiviteitstechnologie en draadloos, per distributiekanaal, per eindgebruiker – prognose 2030

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

Markt voor USB-apparaten: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Laser Projector Markt Onderzoeksrapport: per verlichtingstype, resolutie, verticaal en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Predictive Emission Monitoring System Market,Predictive Emission Monitoring System Market Size,Predictive Emission Monitoring System Market Share,Predictive Emission Monitoring System Market Analysis,Predictive Emission Monitoring System Market trends,Predictive Emission Monitoring System Market Growth,Predictive Emission Monitoring System Industry