header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Jackup Rigs Marktomvang, groeifactoren, aandelenanalyse, regio’s, eisen, topfabrikanten, technologieoverzicht, wereldwijde trends en voorspelling 2030

Nov 22, 2022 6:00 PM ET

Jackup Rigs Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (onafhankelijk beentype, mattype Jackups), per toepassing (olie- en gas- en offshore windturbine-installaties), per bedrijfsdiepte (ondiep water, diep water, ultradiep water) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Jackup Rigs Marktoverzicht:

Jackup Rigs Marktaandeel zal stijgen met een CAGR van meer dan 5% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

De internationale vraag naar energie stijgt gestaag, wat naar schatting de jackup rigs-markt in 2030 zal stimuleren. De boor-, interventie- en voltooiingsrapporten worden geproduceerd door Market Research Future, dat marktopties voor uitbreiding bevat. Een optimistische CAGR zal naar verwachting de markt in de komende periode leiden.

De vraag naar zelfverheffende mobiele boorplatforms stijgt de komende tijd gestaag. De belangrijkste offshore productiebekkens in de regio’s over de hele wereld zullen naar verwachting de jackup rigs-markt in de komende periode transformeren.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven van de jackup rigs markten zijn,

  • Noble Corporation PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Seadrill Limited (Bermuda)
  • KCA DEUTAG Ltd.(Schotland)
  • Maersk Drilling (Denemarken)
  • Rowan Companies Inc.(Verenigd Koninkrijk)
  • Diamond Offshore Drilling Inc. (VS)
  • COSL (China)
  • Transocean Ltd. (Zwitserland)
  • ENSCO PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Halliburton (VS) en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2634

Jackup Rigs Markt Concurrentie Analyse

De concurrentie op de markt is naar schatting gericht op het verzachten van het effect van externe krachten in plaats van uitsluitend op interne concurrentie. De rol van de overheid zal naar verwachting op korte termijn worden uitgesproken, omdat hun steun essentieel is om de groei van regionale markten op het goede spoor te krijgen. De markt bevindt zich in een fase die een zorgvuldige en strategische planning vereist om ervoor te zorgen dat de tot nu toe bereikte groei niet in het gedrang komt. De markt zal naar verwachting zijn opties voor ontwikkeling nieuw leven inblazen omdat het deze periode van onzekerheid op een zorgvuldige en gekalibreerde manier overwint, de verbetering van de toeleveringsketens zal zich naar schatting richten op de integratie van robotactiva om het aanbodbereik te verbreden dat over het algemeen van de markt kan worden verwacht. De markt zal naar verwachting ook de nadruk leggen op innovatie om de ontwikkelingsruimte op de wereldmarkt te vergroten. De noodzaak om te integreren zal naar verwachting de komende tijd nog prominenter in de markt komen.

Jackup Rigs Markt Segmentale Analyse

Het segmentale onderzoek van de jackup rigs markt wordt uitgevoerd op basis van type, toepassing, bedrijfsdiepte en regio’s.

  • Op basis van type is de jackup rigs markt gesegmenteerd in mat-type jackups en onafhankelijk beentype.
  • Op basis van de toepassing is de jackup rigs markt gesegmenteerd in Olie &Gas en Offshore windturbine installaties.
  • Op basis van de bedrijfsdiepte is de markt voor jackup-rigs gesegmenteerd in diep water, ondiep water en ultradiep water.
  • Op basis van de regio’s is de jackup rigs-markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s op de wereldmarkt.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2634

Jackup Rigs Markt Gedetailleerde regionale analyse 

De regionale beoordeling van de jackup rigs-markt omvat regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s op de wereldmarkt.

De detectie van nieuwe olie- en gasreserves in geïsoleerde gebieden, gezamenlijk met toenemende technologische ontwikkelingen op het gebied van apparatuur, heeft offshore booroperaties kosteneffectiever en haalbaarder gemaakt.

De jackup rigs markt wereldwijd heeft een passende groei waargenomen, veroorzaakt door de groeiende internationale vraag naar energie. Daarnaast is er door agenten fors geïnvesteerd in diepwater olie- en gasexploratieactiviteiten.

Momenteel zijn de regio’s Noord-Amerika europa en Afrika de belangrijkste markten voor offshore boorplatforms, en er zijn collectieve investeringen geweest in engineering en inkoopbewegingen in de olie- en gasonderzoeksactiviteiten in deze regio’s.

De groeiende vraag naar diepwateractiviteiten in de regio Azië-Pacific en bovendien boringen in het midden van de oceaan motiveert de vraag naar de jackup-platforms in dezeregio.   

Branche-updates:

  • Mei 2020 Keppel Offshore &Marine heeft een kaderinspanning geleverd om de geplande distributie van vijf jack-up rigs tot 2022 aan Borr Drilling voor te leggen. Volgens de bepalingen van de raamakte wordt de distributie van één boorplatform uitgesteld tot het tweede kwartaal, terwijl de uitstaande vier boorplatforms tegen het derde kwartaal van 2022 moeten worden geleverd.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2634

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Jackup Rigs Market,Jackup Rigs Market Analysis,Jackup Rigs Market trends,Jackup Rigs Market technoogy,Jackup Rigs Market size,Jackup Rigs Market share