header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel surge arrester geschat op 2,85 miljard USD door segmenten, eisen, regio’s, grootte, analyse van topspelers en wereldwijde prognose 2030 te stimuleren

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

Surge Arrester Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (polymeer & porselein), spanning (laag, gemiddeld en hoog), klasse (distributie, intermediair en station), toepassing (industrieel, commercieel en residentieel) en regio – voorspelling tot 2030

Surge Arrester Marktscenario

Surge Arrester Market zal naar verwachting USD 2,85 miljard waard zijn, met een CAGR van 4,26% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. De markt werd in 2020 gewaardeerd op USD 1,75 miljard.

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar energieopwekking, uitbreiding van het smart grid-netwerk, toenemende investeringen in transmissie- en distributiefaciliteiten, toenemende industrialisatie en ontwikkeling van energie-infrastructuur. De belangrijkste drijfveren van de markt zijn de toegenomen vraag naar elektrische apparaten, de inzet van elektrische apparaten, de toename van de stroomopwekking en de vervanging van bestaande energie-infrastructuur door nieuwe.

Competitieve dynamiek

De belangrijkste speler op de wereldwijde markten voor surge arresters zijn:

  • GE Olie &Gas (VS)
  • Siemens (Duitsland)
  • Hubbell (VS)
  • Mitsubishi Electric (Japan)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • CG Power (India)
  • NGK Isolatoren (Japan)
  • ABB (Zwitserland)
  • Eaton (Ierland)
  • Emerson Electric (VS)
  • Legrand S.A (Frankrijk)
  • HAKEL spol. S r. (Tsjechië)
  • TE Connectivity (Zwitserland)
  • (VS)
  • leviton productie (VS)
  • Lamco (Indië)
  • Raycap Corporation SA (VS), enz.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4298

De factor die de wereldwijde vraag naar surge arresters beperkt, is de concurrentie van de ongeorganiseerde energiesector en de installatiekosten van arrestanten, met name in ontwikkelingslanden. Er wordt echter verwacht dat het een voorsprong heeft op rivalen en verbeteringen om spelers te helpen omgaan met de situatie, technologisch gezien, De vraag naar overspanningsbeveiligingen groeit elke dag, omdat bedrijven zoals Siemens enorm werken aan applicatiegebaseerde technologie om ervoor te zorgen dat het resultaat populair, betrouwbaar en veilig is.

In de locomotiefsector groeit de vraag naar overspanningsbeveiliging. Toenemende inspanningen van de overheid voor elektrificatie om de toegang tot elektriciteit in landelijke gebieden te verbeteren, in combinatie met een toenemende nadruk op commerciële faciliteiten die werken onder barre weersomstandigheden met hoge blikseminslagen, zullen de groei van de residentiële en commerciële surge arrester-industrie stimuleren.

Surge Arrester Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor overspanningsbeveiligingen is per type opgesplitst in polymeer porselein.

Het segment van de polymere overspanningsbeveiliging leidde de markt vanwege de veelzijdigheid van het ontwerp, wat leidt tot een breed scala aan arrestanten met betrekking tot kortsluitgedrag, mechanische eigenschappen en kosten. door spanning is de markt gesegmenteerd in laag, gemiddeld en hoog, per klasse, de markt is gesegmenteerd in distributie, tussenstation. Door de opkomst van smart grid-infrastructuur en een toename van industrialisatie in ontwikkelingslanden, domineert het distributieklassesegment de industrie.

De markt voor distributieklassen in Azië-Pacific en Zuid-Amerika zal naar verwachting stijgen met de hoogste CAGR, met groei gericht op India, China, Brazilië en Argentinië tijdens de prognoseperiode. De wereldwijde markt voor overspanningsbeveiligingen is gesegmenteerd in industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Onder hen zal de inkomstengeneratie uit de commerciële sector naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 8,50% tijdens de prognoseperiode.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4298

Surge Arrester Markt Regionale Vooruitzichten

De wereldwijde markt voor surge arresters strekt zich uit over Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

In het recente verleden heeft Noord-Amerika het voortouw genomen voor surge arresters. Het bestaan van een grote pool van producenten van overspanningsafleiders heeft de groei van deze regionale markt aanzienlijk gestimuleerd. Noord-Amerika is goed voor het grootste deel van de wereldwijde vraag naar surge arresters onder leiding van China, de snelst groeiende regio. Een andere reden voor groei in deze markt is de technologische vooruitgang in de sector. Toenemende aandacht voor het verminderen van problemen met de stroomkwaliteit in geïndustrialiseerde economieën als gevolg van wijdverspreide spanningspieken en pieken zal de acceptatie van deze eenheden aanzienlijk verbeteren. Verhoging van het aandeel elektriciteit in de totale industrieenergieverbruik als gevolg van economische groei en ontwikkeling zou ook de penetratie van de systemen stimuleren.

Tijdens de prognoseperiode zal de Europese markt naar verwachting het grootste aandeel in de wereldeconomie hebben. De veroudering van de elektrische infrastructuur en de noodzaak om apparatuurstoringen als gevolg van herhaalde spanningspieken te verminderen, duwen de Europese markt.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

3.1.4 Bedreiging van substituten

3.1.5 Rivaliteit tussen segmenten

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde markt voor overspanningsbeveiliging, per type

5.1 Inleiding

5.2 Polymere

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Porselein

5.3.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

6 Wereldwijde markt voor overspanningsbeveiliging, op spanning

6.1 Inleiding

6.2 Laag

…Voortgezet.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4298

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Surge Arrester Market,Surge Arrester Market analysis,Surge Arrester Market trends,Surge Arrester Market technology,Surge Arrester Market size,Surge Arrester Market share,Surge Arrester Market forecast