header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel van stroomtransmissiekabels verwachtte 1.70.280 miljoen USD bij een CAGR van 6,8% naar grootte, eisen, regionale analyse, industrietrends en wereldwijde vooruitzichten tot 2030

Nov 22, 2022 6:00 PM ET

Marktrapport en groeianalyse van stroomtransmissiekabels 2022 per installatie (overhead, ondergronds en onderzeeër), per spanning (hoog en gemiddeld), per gebruiker (nutsbedrijf en industrieel) en per regio – prognose tot 2030

Power Transmission Cables Marktoverzicht

De markt voor stroomtransmissiekabels zal naar verwachting USD 1.70.280 miljoen groeien bij een hogere CAGR van 6,8% in de geschatte periode 2022-2030, om rekening te houden met een hogere marktwaarde in de markt.

Belangrijkste factoren die van invloed zijn

Uit de studie bleek dat de wereldwijde markt voor stroomtransmissiekabels klaar is om de afgelopen jaren een aanzienlijke groei door te maken ter ondersteuning van de stijgende investeringen in hernieuwbare energie wereldwijd. De stijgende vraag naar energietransmissie naar offshore-installatie, zoals connectiviteit van conventioneel netwerk met offshore windenergie-installaties, connectiviteit met eilanden en stroomtransmissie naar offshore olie- en gasinstallaties, zijn enkele van de factoren die de groei van de markt voor stroomtransmissiekabels stimuleren.

Tegelijkertijd wordt verwacht dat meer factoren zoals de stijgende vraag naar ondergrondse transmissiekabels, voornamelijk in verstedelijkte economieën zoals de VS en Australië, zich hebben gericht op het verminderen van transmissie- en distributieverliezen, de groei van de wereldwijde markt voor stroomtransmissiekabels in de prognoseperiode zullen stimuleren.

Top marktspelers

De topspelers van de wereldwijde markt voor stroomtransmissiekabels, volgens het rapport wordt vermeld als,

 • Southwire Co LLC
 • Algemeen Cable Technologies Corp
 • KEC International Ltd
 • Zhejiang Shengda Steel Tower Co Ltd
 • Prysmian S.p.A.
 • Kalpataru Power Transmission Ltd
 • Nexans N.V.
 • Nanjing Daji Iron Tower Productie Co Ltd
 • Shandong DingChang Tower Co Ltd
 • Sumitomo Electric Industries Ltd

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1768

Bovendien beïnvloedt de behoefte aan een duurzame levering van elektriciteit in verschillende geïndustrialiseerde landen ook de escalatie van de markt voor elektriciteitstransmissiekabels. Bovendien stimuleren de stijgende investeringen om een duurzaam netwerk te lanceren, samen met verbeteringen in de manier waarop de integratie van netintegratie van hernieuwbare systemen, evenals het enorme bestaan van gedistribueerde energiesystemen, de groei van de markt voor zendmasten en kabels sterk.

MRFR constateert ook dat verschillende grote spelers zich actief richten op de ontwikkeling van nieuwe efficiënte ontwerpen van kabelsystemen. Dit zal waarschijnlijk een positief effect hebben op de algehele uitbreiding van de wereldwijde markt voor stroomtransmissiekabels in de prognoseperiode. In het geval van point publiceerde Prysmian Group, een prominente leverancier van innovatieve oplossingen voor elektriciteitsnetten, in mei 2016 over zijn succesvol ontwikkelde en geteste nieuwe 7000 kV MI-PPL, samen met 600 kV geëxtrudeerde kabelsystemen. Deze zijn speciaal ontworpen voor hoogspanningsgelijkstroomtoepassingen.

Segmentatie van de markt: Power Transmission Cables

De wereldwijde segmentanalyse van de markt voor stroomtransmissie wordt uitgevoerd voor installatiesegmenten, per spanning en door gebruikers.

 • Afhankelijk van het installatiesegment heeft de markt overhead, ondergronds en onderzeeërs opgenomen.
 • Afhankelijk van het spanningssegment heeft de markt hoog en gemiddeld opgenomen.
 • Afhankelijk van het gebruikerssegment heeft de markt nutsbedrijven en industrieel omvat.

Power Transmission Cables Markt Regio-Wise Analyse

De markt voor energietransmissie, regionaal, is bestudeerd voor de regio’s Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Azië-Pacific heeft het grootste aandeel in de markt voor stroomtransmissiekabels en zal naar verwachting nu zijn meerderheid behouden tegen het jaar 2022. De hoogste groei van de markt was te zien in de landen China en India. Dit zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt in de regio Azië-Pacific.

Aanpassing aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1768

De Noord-Amerikaanse regio was eerder de op een na grootste markt voor stroomtransmissiekabels in 2014. De groei van de markt in de huidige tijd is te zien in een stroomversnelling geraakt. Dit wordt toegeschreven aan de escalerende focus op hernieuwbare energie als bron van energieopwekking, voornamelijk in de VS, waar constante uitbreiding in het gebruik van hoogspanningsgelijkstroom (HVDC)technologie en supergeleiders worden waargenomen.

In de huidige tijd hadden massale investeringen in infrastructuur voor energietransmissie door Saoedi-Arabië en andere landen een hoge verwachting gecreëerd om de markt in het Midden-Oosten te stimuleren. Het Midden-Oosten wordt de komende jaren de tweede snelgroeiende markt voor transmissiekabels.

 1. PROLOOG VERSLAG
 2. INTRODUCTIE

2.1. DEFINITIE

2.2. REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.2.1. ONDERZOEKSDOELSTELLING

2.2.2. AANNAMES

2.2.3. BEPERKINGEN

2.3. MARKTSTRUCTUUR

2.4. MARKTSEGMENTATIE

 1. ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1. ONDERZOEKSPROCES

3.2. PRIMAIR ONDERZOEK

3.3. SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4. SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5. PROGNOSEMODEL

 1. MARKTDYNAMIEK

4.1. BESTUURDERS &KANSEN

4.2. UITDAGINGEN &BEPERKINGEN

4.3. ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN

4.4. PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

 1. MARKT VOOR STROOMTRANSMISSIEKABELS, PER INSTALLATIE

5.1. INLEIDING

5.2. ALGEMENE KOSTEN

5.3. ONDERGRONDS

5.4. ONDERZEEËR

 1. MARKT VOOR VOEDINGSTRANSMISSIEKABELS, PER SPANNING

6.1. INLEIDING

6.2. HOOG

6.3. GEMIDDELD

 1. MARKT VOOR STROOMTRANSMISSIEKABELS, DOOR GEBRUIKERS

7.1. INLEIDING

7.2. NUT

…Voortgezet.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Power Transmission Cables Market,Power Transmission Cables Market size,Power Transmission Cables Market share,Power Transmission Cables Market regions,Power Transmission Cables Market analysis,Power Transmission Cables Market trends,Power Transmission Cables Market outlook,Power Transmission Cables Market forecast