header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van draagbare materialen groeit met een CAGR van 14,5% in de prognoseperiode 2022-2027

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor draagbare materialen zal naar verwachting in 2027 USD 3,5 miljard waard zijn bij een CAGR van 14,5% over de prognoseperiode van 2022-2027.

De toenemende populariteit van draagbare apparaten, met name fitnesstracking- en gezondheidsmonitoringapparaten, voedt de vraag naar draagbare materialen. Enkele van de algemeen gebruikte draagbare materialen zijn siliconen, polyurethaan en fluorelastomeer. De draagbare apparaten kunnen worden geïntegreerd in de huid van kleding als tatoeages, pacemakers en defibrillatoren; Horloges; bril; en sieraden. De toenemende omarming van draagbare apparaten in de gezondheidszorg zal naar verwachting de vraag naar draagbare materialen in een welsprekend tempo stimuleren. De toegenomen toepassing van draagbare apparaten in de gezondheidszorg zal de vraag naar draagbare materialen waarschijnlijk in een aanzienlijk tempo doen escaleren.

De sector van draagbare materialen wordt gedreven door de toegenomen vraag naar goedkope wearables en het stijgende besteedbare inkomen in opkomende economieën. De wereldwijde markt voor draagbare materialen is aan het groeien omdat het besteedbare inkomen van de opkomende veehouderij de vraag naar goedkope wearables heeft gestimuleerd. Een andere onthullende factor die naar verwachting de markt voor draagbare materialen tijdens de prognoseperiode zal verbeteren, is de groeiende frequentie van het Internet of Things (IoT) en verbonden apparaten. De markt voor draagbare materialen zal naar verwachting worden beperkt door de volatiliteit van de grondstofprijzen en de inconsistenties tussen vraag en aanbod. Meerdere fitnessbedrijven zijn begonnen met het leveren van slimme hardloopsokken die de hardloopgegevens van de dragende persoon kunnen volgen, vergelijkbaar met snelheid, afstand en tijd.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8402

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor draagbare materialen op basis van regio’s is gesegmenteerd in vier hoofdregio’s, zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

 Azië-Pacific was in 2018 de grootste en snelst groeiende markt voor draagbare materialen. De marktgroei kan worden toegeschreven aan de toegenomen uitgaven aan consumentenelektronica in combinatie met het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking. China leverde de belangrijkste bijdrage aan de groei van de aziatisch-pacifische markt voor draagbare materialen. In het derde kwartaal van 2018 werden ongeveer 14 miljoen eenheden draagbare apparaten in China verscheept.
De groei van de Noord-Amerikaanse markt voor draagbare materialen wordt gestimuleerd door de groeiende elektrische en elektronische industrie. Slimme horloges zijn het populairste draagbare apparaat in de VS, goed voor een marktaandeel van ongeveer 30%.
De Europese markt voor draagbare materialen zal naar verwachting een gematigde CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode. De groeiende vraag naar draagbare oorapparaten zal naar verwachting de marktgroei in de regio stimuleren.
Hoewel draagbare basisapparaten zonder toepassingen van derden de markt voor draagbare apparaten in het Midden-Oosten en Afrika domineren, zijn digitalisering en een toename van de koopkracht factoren die naar verwachting de vraag naar slimme draagbare materialen zullen aanwakkeren.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8402

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor draagbare materialen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Silicone
  • Polyurethaan
  • Fluorelastomeren

Per toepassing

  • Fitness Trackers
  • Slim glas
  • Slimme kleding
  • Draagbare camera
  • Anderen

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor draagbare materialen zijn Elkem Silicones (Bluesil) (Frankrijk), Momentive (Silopren LSR), (VS), The Lubrizol Corporation (Estane), (VS), Solvay (Tecnoflon), (België), BASF SE (Duitsland), DuPont (VS), WackerChemie AG, Koninklijke DSM N.V. (Nederland), Arkema S.A. (Frankrijk), Eastman Chemical Company (VS), Shin-Etsu Chemical Co. Ltd. (Japan), DAIKIN INDUSTRIES Ltd. (Japan)

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-materials-market-8402

Gerelateerd rapport

Superhard Materialen Markt

Kobaltoxide Markt

Roestvrij stalen kabelbinders Markt

Asphalt Shingles Markt

Temperatuur gecontroleerde verpakkingen voor de farmaceutische markt

Methaan markt

Waterstofperoxide Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Wearable Materials,Wearable Materials Market,Wearable Materials Market 2021