header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Messingfolies markt om uit te breiden met 11,68% CAGR tot 2030 Stijgende toepassing: MRFR

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde brass foils-markt zal naar verwachting in 2030 USD 17,78 miljard waard zijn, met een CAGR van 11,68% tijdens de prognoseperiode (2021-2030).

De toename van de vraag naar messing folies uit de snelgroeiende elektronica-industrie om te worden gebruikt als een elektrische kapitein in printplaten en batterijen zal naar verwachting de groei van de marktwinst stimuleren. Daarnaast stimuleert het toevoegen van het gebruik van door zonne-energie aangedreven apparaten ook het gebruik van koperfolies. Enkele van de cruciale trends die worden waargenomen in de wereldwijde koperfoliemarkt zijn de grote vraag naar flexibele gepubliceerde circuits (FPC’s), het toevoegen van het gebruik van koperfolie in 3D-printactiviteiten en het toenemende opgeven van gewalste gegloeide (RA) koperfolies.

Enkele van de cruciale trends die worden waargenomen in de wereldwijde koperfoliemarkt zijn de grote vraag naar flexibele gepubliceerde circuits (FPC’s), het toevoegen van het gebruik van koperfolie in 3D-printtoepassingen en het toenemende opgeven van gewalste gegloeide (RA) koperfolies. Flexibele gepubliceerde circuits worden gebruikt in een breed scala aan elektronische apparaten, vergelijkbaar met mobiele telefoons, laptops en draagbare apparaten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4221

Regionale analyse

Per regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Verwacht wordt dat de Aziatisch-Pacifische markt tijdens de prognoseperiode de snelste winstgroei zal registreren als gevolg van de stijgende vraag naar koperfolie van verschillende eindgebruiksonderzoeken in landen vergelijkbaar met China, India en Japan in de regio. Ook wordt verwacht dat het toevoegen van het gebruik van door zonne-energie aangedreven apparaten de winstgroei van de Aziatisch-Pacifische markt tijdens de prognoseperiode zal stimuleren.

Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse markt tijdens de prognoseperiode rekening zal houden met een aanzienlijk groot omzetaandeel op de wereldmarkt. Dit kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van belangrijke cruciale spelers die actief zijn in landen in de regio en non-stop technologische ontwikkelingen door deze spelers. De markt in de VS zal naar verwachting de belangrijkste winstbijdrage leveren aan de Noord-Amerikaanse markt, omdat het land mica is voor verschillende end-use diligences, waaronder automotive en aerospace & defense diligence, onder andere, die naar verwachting de vraag naar koperfolies van kleurrijke industrieën in Noord-Amerika zal stimuleren.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4221

Marktsegmentatie

Het verkenningsrapport bevat specifieke onderdelen per regio (land), per fabrikant, per type en per toepassing. Elk type geeft informatie over het product tijdens de prognoseperiode van 2016 tot 2028. Per operationeel lid zorgt ook voor het verbruik tijdens de prognoseperiode van 2016 tot 2028. Inzicht in de onderdelen helpt bij het relateren van de betekenis van verschillende factoren die de marktgroei ondersteunen.

Per productsoort,

? Zuurstofvrij koper met hoge geleidbaarheid (OFHC)

? Elektrolytisch taai pitch (ETP) koper

? Gedeoxideerd hoog fosfor (DHP) koper

? Gedeoxideerd laag fosfor (DLP) koper

<span lang="EN-US" style="font-family:‘Calibri’, schreefloos;” >Door de eindgebruikerstoepassing,

? Elektriciteit en elektronica

? Automotive

? Constructie

? Industriële machines

? Anderen

Brass Foils Markt door middel van een regio

? Noord-Amerika (de Verenigde Staten, Canada en Mexico)

? Europa (Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Rusland Turkije etc.)

? Azië-Pacific (China, Japan, Korea, India, Australië en Zuidoost-Azië (Indonesië, Thailand, Filippijnen, Maleisië en Vietnam))

? Zuid-Amerika (Brazilië etc.)

? Het Midden-Oosten en Afrika (Noord-Afrika en GCC-landen)

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de wereldwijde brassfoliemarkt zijn Arcotech Ltd. (India), Rajshree Metals (India), G.T. Metals &Tubes (India), Global Metals (VS), Olin Brass (VS), A.J. Oster (VS), Grand Metal Corporation (India), EkatonLtd. (Verenigd Koninkrijk), AMCO Metall- Service GmbH (Duitsland) en MP Metall Produkte (Duitsland) onder anderen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/brass-foils-market-4221

Gerelateerd rapport

Metallic Stearates Markt

Industriële filters Markt

Vae Emulsie Markt

Mangaan markt

Uitgebreide thermoplastische polyurethaanmarkt

Holle Beton blok markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om te blijvenbijgewerkt met technologie en werkproces van de industrie, MRFR vaak plannen en voert een ontmoeting uit met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Brass Foils,Brass Foils Market,Brass Foils Market Share