header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mining Automation Market wordt geschat op een CAGR van 7,20% om usd 12,3 miljard te bereiken in 2030 | MST Global, ABB Limited, Yokogawa Electric Corporation

Nov 22, 2022 3:35 PM ET

Marktinzichten voor mijnbouwautomatisering

Mining Automation Market wordt gewaardeerd op $ 12,3 miljard met een CAGR-schatting van 7,20% voor de voorspelde periode 2022-30.

De reden achter deze mining automation markt is omdat de arbeid in de mijnbouwindustrie zou worden vervangen door mining automation, hierdoor zou de productiviteit, efficiëntie en de veiligheid toenemen. Ook met deze automatisering worden de arbeidskosten verlaagd. In de komende jaren zal deze mijnbouwautomatisering naar verwachting groeien in verschillende industrieën.

Focus op Covid-19, waar alle industrieën van landbouw tot defensiesector zwaar zijn afgeschreven. In deze mijnbouwindustrie waren er enorme verliezen op de arbeidsintensieve mijnbouwmarkt. Maar met deze mijnbouw is automatisering gunstiger geworden als reactie op Covid-19. In plaats van menselijke arbeid is de markt meer gericht op apparatuur en software.

Kortom, deze pandemie is een zegen geworden voor de mijnbouwindustrie.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8666

Mining Automation Markt Belangrijkste spelers

De prominente reuzenspelers in deze Mining Automation Market worden gespeeld door de 17 bedrijven. Om meer duidelijkheid te krijgen zijn hier de hierboven genoemde bedrijven zoals-

  • MST Wereldwijd
  • ABB Beperkt
  • Komatsu Beperkt
  • Zeshoekige AB
  • Hitachi Beperkt
  • Trimble Inc
  • Rockwell Automatisering
  • Emerson Electric Co
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • Schneider Electric SE
  • Wabtec Corporation
  • Honeywell International Inc
  • Siemens AG
  • Atlas Copco AB
  • Caterpillar IncSandvik AB
  • Yokogawa Electric Corporation

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mining-automation-market-8666 ophalen

Het motief van alle bovengenoemde bedrijven is om autonome oplossingen te bieden door de productiviteit en kostenefficiëntie van de mijnbouwactiviteiten te verhogen. Hun producten omvatten voornamelijk tele-remote bediening, AHS en ADS-oplossingen.

Mining Automation Market Regionale analyse

De mijnbouwautomatiseringsindustrie is grotendeels verdeeld in 3 gebieden, namelijk  Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa.

Van hieruit wordt de automatiseringsmarkt gedomineerd door Azië-Pacific. En markt een omzetaandeel van meer dan 39,0% in 2021. Dit gebeurt vanwege een toename van de aanschaf van automatiseringstechnologie in Australië. Australian Country is getuige geweest voor het gebruik van robots en  op afstand bestuurbare apparatuur voor de efficiënte en veilige winning van mineralen.

Europa is de volgende belangrijke speler op de markt, vanwege een toename van de exploratieactiviteiten in deze sector.

Daarnaast wordt verwacht dat Noord-Amerika in de voorspelde periode zal domineren vanwege het hoge groeipotentieel in de VS en Canada.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8666

Marktsegmentatie mijnbouwautomatisering

De mining Automation Market is gefragmenteerd in 3 delen. Een daarvan is door aan te bieden, dan door operaties en vervolgens door het Gewest.

Elk van de onderdelen wordt verder gesegmenteerd in subsegmenten. In het geval van aanbod, is het gebaseerd op communicatiesysteem, hardware en software. Op basis van operaties is de markt gefragmenteerd in ontwikkeling, onderhoud en mijnbouwproces. Ten slotte is de markt op basis van de regio verder ingedeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld (Row) de reden voor deze segmentatie is hierboven vermeld.

Gerelateerde rapporten:

Process Analyzer Markt Onderzoeksrapport: Per type, service, industrie – Prognose tot 2030

Interactieve projectormarkt Informatie per weergavetype, type, resolutie, dimensie, toepassing – prognose tot 2027

LED &OLED Display Markt, Type, Display grootte, Eindgebruiker – Prognose tot 2027

Volgende imaging technology markt, per techniek, per toepassing, per type – prognose 2027

Digital IC Market Research Report: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Mining Automation Market,Mining Automation Market Size,Mining Automation Market Share,Mining Automation Market Analysis,Mining Automation Market Trends,Mining Automation Market Growth,Mining Automation Indsutry,Mining Automation Market Research,Mining Automation Market Report