header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quantum Dots marktgroei, marktsegmentatie, belangrijkste spelers, toekomstige reikwijdte, uitdagingen, kansen, trends, vooruitzichten en voorspelling tot 2027

Nov 22, 2022 4:15 PM ET

Quantum Dots Marktoverzicht:

Voor de voorspelde periode 2020-2027 wordt de Quantum dots-markt gewaardeerd op $ 8.151,07 miljoen met een CAGR-tarief van 26,45%. Quantum dots zijn de Nano-meter grootte, Vanwege de aanwezigheid van de optische eigenschappen, worden ze gebruikt in verschillende toepassingen. Ook is er een groot gebruik van Quantum dots voor het afstemmen van de golflengte van het licht in de industrieën. Daarnaast maken de Shape, Size &Composition van de deeltjes de quantum dots zeer geschikt voor displays in de productie en andere commerciële toepassingen. In deze Quantum Dots-markt zijn cadmiumvrije quantum dots grotendeels toonaangevend in de markt vanwege de hogere duurzaamheid en vermindering van het risico met het gebruik van cadmium in de  schermen.

De vraag- en toeleveringsketens van veel industrieën zijn grotendeels beïnvloed door covid-19. Door de mismatch van vraag en aanbod van de pandemie werden ook de producenten van quantum dots zwaar getroffen. Nanodeeltjes van de quantum dots zijn gebruikt voor tal van biomedische toepassingen zoals medische beeldvormingsmachines, biosensoren en de medische onderzoekers. Na de post-pandemie verwachtte de Quantum Dots-markt een opwaartse trend te laten zien.

Quantum Dots Market Belangrijkste spelers

  • Altairnano
  • Ams-OSRAM International GmbH
  • LG Display Co Ltd
  • Nanoco Groep plc.
  • Nanosys Inc. Oceaan NanoTech LLC
  • QD Laser
  • Quantum Materials Corp
  • Samsung Display Co Ltd
  • (Samsung Electronics Co Ltd)
  • Thermo Fisher Scientific Inc

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8708

Van alle belangrijke spelers komen de belangrijkste spelers uit de VS. Ook hebben amerikaanse fabrikanten een 100% cadmiumvrij QDX-kwantumscherm aangekondigd in het jaar 2019. Dit display wordt beschouwd als de hoogste hitte-, oxidatie- en vochtbestendigheid. Daarnaast neemt de kwaliteit van de  Quantum dots die in de film worden gebruikt niet af bij blootstelling aan hoge hitte. 

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2027

  USD 8,151.07 miljoen

  Groei:

  CAGR 26,45% van 2020 tot 2027

  Prognoseperiode

  2020-2027

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-dots-market-8708 ophalen

Quantum Dots Markt Regionale Analyse

Met betrekking tot de geografische analyse van de Quantum dots-markt, zou de markt worden gedomineerd door de regio Azië-Pacific vanwege de groei van de klanten in het gebruik van geavanceerde technologieën en aanraakschermen. Ook landen als Japan en Zuid-Korea zijn in een snel tempo op het gebied van elektronica en halfgeleiderapparaten.  Andere factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van de markt in deze regio is de toename van  de vraag naar op energie gebaseerde apparaten, opto-elektronica, tv, monitoren en smartphones. Daarnaast bestaat de regio Azië-Pacific ook uit veel gevestigde displayfabrikanten en verschillende opkomende marktspelers en onderzoeksorganisaties die zich met name richten op R&D.

Quantum Dots Marktsegmentatie

De Quantum Dots-markt is met name gesegmenteerd in 4 segmenten. Elk segment is verder onderverdeeld in verschillende segmenten. De Quantum dots marktsegmentatie is gedaan op basis van Processing Techniques, Application, Material &End-Use Industry.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8708

Op basis van verwerkingstechnieken is de Quantum dots-markt gesegmenteerd in colloïdale synthese, fabricage, lithografie, elektronenbundellithografie, zachte lithografie, stencillithografie, nanolithografie, fotopatternable arrays, biomoleculaire zelfassemblage, virale assemblage en elektrochemische assemblage. Gebaseerd opToepassing, het is opgesplitst in medische apparaten, displays, zonnecellen, fotodetectoren sensoren, lasers, LED-verlichting, batterijen, energieopslagsystemen en transistors. Bovendien is het op basis van materiaal gesplitst in op cadmium gebaseerde QD, cadmiumselenide, cadmiumsulfide, cadmiumtelluride, cadmiumvrije QD, indiumarsenide, silicium, grafeen en loodsulfide. Ten slotte is het op basis van end-use industry verder onderverdeeld in gezondheidszorg, opto-elektronica, LED-verlichting en zonnepanelen.

Gerelateerde rapporten:

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

RF GaN Semiconductor Device Market, groei, toekomstige reikwijdte, uitdagingen, kansen, trends, vooruitzichten en voorspelling tot 2030

Neuromorfe chip markt Ontwikkelingsstatus, kansen, toekomstplannen, concurrentielandschap en groei volgens prognose 2030

Markt voor elektrochrome ramen Opkomend publiek, segmenten, marktverkopen, winst en regionale studie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Quantum Dots Market,Quantum Dots Market Size,Quantum Dots Market Share,Quantum Dots Market Analysis,Quantum Dots Market Trends,Quantum Dots Market Growth,Quantum Dots Market Demand,Quantum Dots Market Research,Quantum Dots Market Report,Quantum Dots Industry