header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Regionale analyse van de markt voor USB-apparaten, belangrijkste spelers, marktsegmenten, ontwikkeling, kansen, prognose tot 2030 | Corsair Memory Inc, HP Inc, Intel Corporation

Nov 22, 2022 3:58 PM ET

Marktinzichten voor USB-apparaten

Tegen 2030 zal de markt voor USB-apparaten worden gewaardeerd op ongeveer USD 71,2 miljard. Het verwachte CAGR-tarief van deze markt is 12,10%

USB is een acroniem voor Universal Serial Bus, het wordt voornamelijk gebruikt in pc of mobiele telefoons. En enkele van de bijzonder geavanceerde gadgets zoals camera’s, muizen, consoles, printers, scanners, mediaspelers, externe harde schijven en glimmer drives, naar de pc.

De vraag naar mobiele telefoons, pc ‘ s en de bovenstaande gadgets is een opwaartse trend laten zien, hiermee zal de USB-markt ook stijgen in de voorspelde periode.

Als reactie op Covid-19, omdat elke sector zwaar is getroffen, hebben sommige sectoren zich niet staande gehouden in de markt. Maar de markt voor USB-apparaten is exponentieel gestegen, deze halfgeleidermarkt hielp de werknemers te beschermen en de toeleveringsketens te onderhouden. Ook heeft dit USB-apparaat het kaliber om de video en gegevens tegelijkertijd over te dragen.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8671

Markt voor USB-apparaten – Belangrijkste spelers

De leidende bedrijven van deze USB-apparaten markt komen uit de VS en worden gevolgd door andere landen zoals Zuid-Korea, Taiwan, Nederland, Japan en China.

De namen van de belangrijkste bedrijven zijn-

  • Corsair Geheugen Inc
  • Verbatim Noord- en Zuid-Amerika LLC
  • Transcend Informatie Inc
  • Intel Corporation, HP Inc
  • Imation Corporation (Ojin Corporation)
  • Koninklijke Philips N.V.
  • Netac Technology Co Ltd
  • Teclast Electronics Co Ltd
  • Adata Technology Co Ltd
  • Sandisk Corporation
  • Kingston Technologie Corporation
  • Toshiba Corporation
  • Samsung Electronics Co Ltd & Ten slotte
  • Micron Consumer Products Group Inc

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/usb-devices-market-8671 ophalen

Regionale analyse van de markt voor USB-apparaten

De wereldwijde markt voor USB-apparaten is verdeeld over verschillende regio’s zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Deze markt wordt grotendeels geregeerd door de Regio Azië-Pacific, met een geschat marktaandeel van 37,24% in 2020. In de regio Azië-Pacific komen de belangrijkste USB-bedrijven uit het VK en de VS. Dit is mogelijk geworden door de steun van de overheid en andere bloeiende digitale platforms. Een andere regio, die naar verwachting door de experts zal worden gedomineerd, is Europa. De reden hierachter is, vanwege de opkomst in de IT-sector, USB-apparaatbeveiligingsoplossingen voor gegevensopslag. Een andere regio, die zal bijdragen aan deze markt is Noord-Amerika, vanwege een toename van de vraag naar de betere verbinding in de USB-apparaten.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8671

Marktsegmentatie van USB-apparaten

USB-apparaten markt breed gesegmenteerd in 4 delen, zoals standaard type, product, connector type & toepassing. Elk segment is verder onderverdeeld in  kleinere delen voor het vruchtbare resultaat.

Op basis van Type is de markt gesegmenteerd in USB 2.0, USB 3.0, & USB 4.0. Op basis van product is het opgesplitst in webcam, usb-flashstations, geheugenkaartlezers, digitale audiospelers, computerrandapparatuur scanners en printers Bovendien is het connectortype gefragmenteerd in type A, type B, type C en lightning connector. Ten slotte is op basis van applicatie de markt voor USB-apparaten onderverdeeld in consumentenelektronica, it, telecommunicatie, automotive en gezondheidszorg en medische apparaten.

Gerelateerde rapporten:

Infrarood Sensor Markt Onderzoeksrapport: Per spectrumbereik, per type, per detectie per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Bluetooth IC-markt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Audio Versterker Markt Onderzoeksrapport: Per kanaaltype, toepassing, klasse, eindgebruikers – prognose tot 2027

VRF Systems Markt Onderzoeksrapport: Door, Compressor Units, Systeemtype, Capaciteit, Toepassing – Prognose tot 2030

Narrowband IOT (NB-IOT) Chipset Marktonderzoeksrapport – Per component, toepassing, implementatie, eindgebruiker – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  USB Devices Market,USB Devices Market Share,USB Devices Market Analysis,USB Devices Market Size,USB Devices Industry,USB Devices Market Trends,USB Devices Market Growth,USB Devices Market Demand,USB Devices Market Research,USB Devices Market Report