header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Doorbell Marktvraag, zakelijke kansen wereldwijd | Analyse en segmentatie van de belangrijkste spelers in de sector tegen 2030

Nov 22, 2022 3:16 PM ET

Smart Doorbell Marktoverzicht:

Bij een CAGR van 17,20% zal de Smart Doorbell-markt naar verwachting toenemen van USD 1.259,73 miljoen in 2022 tot USD 15,9 miljard in 2030. Met behulp van een slimme deurbel kunnen gebruikers bezoekers bekijken en verbinden en hen screenen voordat ze het gebouw kunnen betreden. Om consumenten een meer geavanceerde ervaring te bieden, zijn ze uitgerust met een internetverbinding en een ingebouwde camera, luidspreker en microfoon.

Slimme sloten zijn de afgelopen jaren getuige geweest van een toename van de vraag van de consument vanwege kenmerken zoals flexibiliteit met hoge beveiliging, eenvoudige installatie, vergrendelen en ontgrendelen op afstand en onmiddellijke meldingen aan huiseigenaren in het geval van een misdrijf. Tal van nieuwe producten worden nu aangeboden tegen betaalbare tarieven dankzij de toetreding van nieuwe bedrijven tot de wereldwijde smart lock-markt. De wereldwijde markt voor slimme deurbellen, die naar verwachting in de verwachte periode met een samengesteld jaarlijks groeipercentage zal groeien, zal worden gevoed door de vraag van de consument naar een combinatie van een slim slot en een slimme deurbel.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8627

Smart Doorbell Market Belangrijkste spelers:

  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Shenzhen VStarcam Technology Co, Ltd (China)
  • Ring Inc. (Verenigde Staten)
  • SkyBell Technologies Inc. (Verenigde Staten)
  • bell Inc. (Verenigde Staten)
  • August, Inc. (Verenigde Staten)
  • SkyBell Technologies Inc. (Verenigde Staten)
  • Chui (Verenigde Staten)
  • Danke (XIAMEN)
  • Intelligent Technology Co, Ltd (China)
  • Smartwares Group (Nederland)
  • Legrand (VS)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-doorbell-market-8627 ophalen

Smart Doorbell Market – Regionale evaluatie

Experts uit de sector verwachten een aanzienlijke groei in de wereldwijde Smart Doorbell-markt tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030. De slimme deurbelmarkt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere delen van de wereld is geïdentificeerd als de meest lucratieve gebieden ter wereld. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting van 2019 tot 2025 het grootste wereldwijde marktaandeel hebben voor slimme deurbellen. Een toename van de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI) heeft fabrikanten ertoe aangezet slimme deurbellen te ontwerpen die zowel in residentiële als commerciële omgevingen kunnen worden gebruikt. De groei van de lokale vastgoedmarkt heeft ook het potentieel om de vraag naar slimme deurbellen in de toekomst te stimuleren.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8627

Smart Doorbell Marktsegmentatie:

Op basis van type, component, eindgebruikers, verkoopkanaal en regio is de markt verdeeld in subgroepen. Het verwachte jaar zal waarschijnlijk een respectabele toename van de markt voor slimme deurbellen zien.

Per toepassing: De markt is verdeeld in bedrade en draadloze deurbellen, afhankelijk van de toepassing.

Door eindgebruikers: De markt is verdeeld in residentiële en commerciële segmenten op basis van de voortstuwingstypen.

Gerelateerde rapporten:

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: Per type, Per automatisering, Per toepassing – Prognose tot 2027

Smart Home en Office Markt Onderzoeksrapport: Per product, toegangscontroles, bewakingsproducten, HVAC-regelaars en andere producten, per standaard

Slimme raammarkt Onderzoeksrapport: per technologie, per toepassing, per regio – prognose tot 2027

LAN-kabelmarkt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Ons marktonderzoek bestudeert naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale,en marktsegmenten op landniveau, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Doorbell Market,Smart Doorbell Market Size,Smart Doorbell Market Share,Smart Doorbell Market Analysis,Smart Doorbell Market Trends,Smart Doorbell Market Growth,Smart Doorbell Industry,Smart Doorbell Market Research,Smart Doorbell Market Report