header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Well Logging Tools Marktaandeel registreren om te groeien met een CAGR van 10,2% naar vraag, regio’s, wereldwijde grootte, technologie, trends van topspelers en voorspelling 2030

Nov 22, 2022 12:00 PM ET

Well Logging Tools Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per technologie (sickline en e-line), puttype (landgebaseerd en offshore), eindgebruik (water en afvalwater, olie en gas en metaal en mijnbouw) en regio – prognose tot 2030

Well Logging Tools Marktoverzicht:

Well Logging Tools Market zal naar verwachting groeien met 10,2% CAGR om USD 27.460 miljoen te bereiken tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De MRFR bevat de nieuwste berichtgeving over de impact van COVID-19 op de industrie voor putkaptools. De wereldwijde markt voor boorputkapgereedschappen wordt voornamelijk gedreven door de toenemende behoefte aan diep water, offshore olie- en gasproductie en exploratieactiviteiten. Daarnaast spelen de escalerende investeringen door opkomende economieën in offshore-exploratie een dwingende rol bij het aansturen van de markt voor putkaptools.

In feite zal het verbeterde petrochemische verbruik in verschillende industrieën, rekening houdend met verven en coatings, transport, energie, textiel en plastic, waarschijnlijk de olie-exploratieactiviteiten doen aanzwellen, wat de boorputkaptools tijdens de prognoseperiode aandrijft. Technologische vooruitgang en veilige financiële back-ups hebben de ultradiepe en diepgaande olie-exploratie enorm doen toenemen, wat leidt tot het motiveren van de markt voor putkaptools.

De topspelers geprofileerd in de well logging tools markt omvat,

 • BÖHLER Edelstahl GmbH & Co KG
 • ANTARES Datensysteme GmbH
 • Gowell Internationale LLC
 • Hunting Energy Diensten
 • TSL Technologie Ltd
 • GE Bedrijf
 • Weatherford
 • Royal Dutch Shell Halliburton en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1549

Om nog wat meer factoren toe te voegen, zoals de uitputting van onshore olie- en gasbronnen, heeft dit ook geleid tot een stijgende olie- en gasexploratie van offshore olie- en gasbronnen, die een cruciale rol speelt bij het aansturen van de markt voor boorputkaptools. De stijgende vraag naar verhoogde efficiëntie in offshore, onconventionele onshore olie- en gasexploratiecentra biedt nieuwe kansen voor spelers die actief zijn op de markt voor boorputkaptools.

Bovendien zal de stijging van de infrastructuuruitgaven, als gevolg van de positieve economische groei, waarschijnlijk ook de groei van de markt voor goedkapinstrumenten vereisen. Ook de stijgende vraag naar het gebruik van putregistratietools in verschillende toepassingen zoals waterinjectieputten, productieputten en observatieputten zal hoogstwaarschijnlijk de vraag naar putregistratietools over de hele wereld stimuleren. Hiermee wordt de nieuwe vraag naar putregistratietools als gevolg van machine-upgrade en de verschuivende focus van mijnbouwbedrijven naar het bereiken van maximale productiviteit voorgesteld om in de nabije toekomst winstgevende zakelijke kansen te bieden aan de markt voor putregistratietools.

Segmentatie van de markt: Well Logging Tools

De wereldwijde markt voor well logging tools is bestudeerd voor de segmenten technologie en well type.

 • In termen van puttypesegment heeft de markt land-based en offshore opgenomen. Onder deze heeft het onshore segment de wereldwijde markt voor well logging tools gedomineerd. Het offshore-segment zal dus waarschijnlijk sneller groeien als gevolg van de toenemende exploratieactiviteiten offshore.
 • In termen van het technologiesegment heeft de markt voor well logging tools e-line en sick lines omvat.
 • In termen van eindgebruikssegment heeft de markt voor boorputkapgereedschappen olie en gas, metaal en mijnbouw, en water en afvalwater omvat.

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1549

Well Logging Tools Markt Regionale Vooruitzichten

Qua regio omvat de markt voor well logging tools groeimogelijkheden en de nieuwste trends in Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Noord-Amerika en Europa.

MRFR heeft geanalyseerd dat Noord-Amerika in de voorspelde jaren de overhand zal hebben op de markt voor houtkapgereedschappen. Dit komt door het bestaan van topmarktspelers in deze regio die deuren openen voor hogere exploratieactiviteiten in offshore en onshore gebieden. Deze gunstige overheidsvoorschriften in deze regio zullen naar verwachting de groei van de markt voor houtkapgereedschappen hier vergroten.

 • De exploitatie van schaliebronnen in de VS heeft de vraag naar boorplatforms met verhoogde specificaties vergroot om het boren van lange horizontale putten met boorputten te vergemakkelijken.
 • De markt voor houtkapgereedschappen in de regio APAC zal waarschijnlijk een bemoedigende groei doormaken in de voorspelde jaren. In de APAC-regio hebben ongeveer 50 olie- en gasvelden

collectieve middelen in Zuidoost-Azië zullen waarschijnlijk goedkeuring krijgen voor ontwikkeling tussen de jaren 2022-2030.

 • Europa en de MEA-regio’s zullen waarschijnlijk ook getuige zijn van een grotere groei van de markt voor boorputten als gevolg van de grote vraag naar exploratie en boring, samen met de ontwikkelingen in de mijnbouwsector. Dit zal op zijn beurt waarschijnlijk de groei van de markt voor putkapgereedschappen gedurende de prognoseperiode versnellen.
 • Inhoudsopgave

  1 Samenvatting

  2 Marktintroductie

  2.1 Marktdefinitie

  2.2 Reikwijdte van het onderzoek

  2.3 Marktstructuur

  3 Onderzoeksmethodologie

  3.1 Primair onderzoek

  3.2 Secundair onderzoek

  3.3 Schatting van de marktomvang

  3.4 Prognosemodel

  3.5 Lijst van aannames

  4 Marktlandschap

  5 Marktdynamiek

  5.1 Inleiding

  5.2 Marktfactoren

  5.3 Marktbeperkingen

  5.4 Marktkansen

  5.5 Porter’s vijf krachten analyse

  5.5.1 Dreiging van nieuwkomers

  5.5.2 Onderhandelingsmacht van kopers

  5.5.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

  5.5.4 Bedreiging van substituten

  5.5.5 Intensiteit van de rivaliteit

  5.6 Waardeketen/supply chain analyse

  6 Wereldwijde well logging tools markt, per technologie

  6.1 Inleiding

  6.2 Zieke lijn

  6.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

  6.2.2 Marktramingen &quot%Prognose, per regio, 2020-2027

  6.3 E-lijn

  6.3.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

  6.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose, Per regio, 2020-2027 Magnetische separatoren

  6.3.3 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

  7 Global Well Logging Tools Markt, per puttype

  7.1 Inleiding

  7.2 Op het land

  7.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

  7.2.2 Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

  …Voortgezet.

  Vraag om geweldige korting:

  https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1549

  Over:

  Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:

  Marktonderzoek Toekomst

  99 Hudson Street,5e verdieping

  New York City, New York 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

  44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: sales@marketresearchfuture.com


  Keywords:  Well Logging Tools Market,Well Logging Tools Market analysis,Well Logging Tools Market size,Well Logging Tools Market share,Well Logging Tools Market trends,Well Logging Tools Market forecast