header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Carbon Canister marktanalyse door verkoop, eisen, grootte, aandeel, topfabrikanten, regio’s, technologie en trends, voorspelling 2030

Nov 23, 2022 1:00 PM ET

Automotive Carbon Canister Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 Per type (Carbon Canister met kleine capaciteit en Carbon Canister met grote capaciteit), per verkoopkanaal (OEM en aftermarket), per voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2027

Automotive Carbon Canister Marktoverzicht

Het marktaandeel van de Automotive Carbon Canister zal naar verwachting groeien met een wereldwijde CAGR van 4% tussen 2021 en 2027, tot USD 1.714 miljoen.

Wereldwijd is het aantal auto’s aanzienlijk toegenomen als gevolg van verstedelijking, industrialisatie en een toename van het besteedbare inkomen van mensen. Dit aspect draagt bij aan verhoogde luchtvervuiling en overmatige kooldioxide-uitstoot van auto’s. De koolstofbus vermindert de brandstofemissiesnelheid, wat helpt bij het verminderen van luchtvervuiling. Bovendien handhaven overheden op verschillende locaties strikte normen en wetten om de uitstoot van auto’s te verminderen. Bovendien hebben transportministeries en milieugroepen een limiet vastgesteld voor de uitstoot van auto’s. Al deze redenen stuwen de markt voor koolstofbussen voor auto’s vooruit.

Top Key Players

 • Roki
 • Kayser Automotive Systemen
 • Futaba
 • Langfang Huaan Automobile Equipment
 • Delphi Automotive NV
 • Aziatische industrie
 • Stant
 • Hengbo Holdings
 • Korea Fuel-Tech
 • Tianjin Gelin Lifu Nieuwe Technologie

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10433

Het coronavirus heeft een aanzienlijke economische invloed op de werking van de Automotive Carbon Canister-markt haas. Sinds de epidemie zijn de financiële en industriële marktsectoren beschadigd, waarbij reizen, luchtvaart, toerisme, productie en productie het meest lijden. Het IMF en de Wereldbank voorspelden dat de ergste recessie zich in 2019-2020 zou voordoen. Het verlengen van lockdowns, het stilleggen van de marktwerking en het stilleggen van de economische activiteit zal de wereldwijde marktvraag verminderen. Aan de andere kant zou de naadloze werking van de wereldwijde vraag- en toeleveringsketen de markt helpen een consistente rol te spelen bij het beloven van grotere groei in de verwachte periode 2021-2027.

Automotive Carbon Canister Marktsegmentatie:

De Automotive Carbon Canister-markt is wereldwijd gesegmenteerd op basis van de volgende factoren:

Volgens het absorberende materiaal:

 • Verkoold houtpoeder
 • Ethyleenpropyleendieen monomeer
 • Actieve kool poeder
 • Anderen

Afhankelijk van het voertuigtype:

 • Personenauto
 • Tweewieler
 • Bedrijfsvoertuig

Volgens het verkoopkanaal:

 • Aftermarket
 • OEM

Recente ontwikkelingen:

Ingevity Corporation staat bekend om zijn koolstofmaterialen, synthetische polymeren en speciale chemicaliën. In juli 2020 onthulde het bedrijf zijn nieuwe product, ‘Powder Activated Carbon’, dat kan worden gebruikt, zelfs nadat het voertuig geen benzine meer heeft en tot stilstand is gekomen.

Bovendien heeft Continental AG dit jaar een Active Purge Pump-systeem ontwikkeld voor het wegpompen van gebruikte gassen uit de motor en deze te filteren tot 90% zuiverheid voor voldoende luchtcirculatie in de motor en het hergebruik van de gassen om de efficiëntie van het systeem te verhogen, waardoor de totale lucht-brandstofbalans van het systeem wordt verhoogd. Landen zijn momenteel gericht op het verkrijgen van koolstofkredieten, die naar verwachting de markt voor actieve koolflessen gedurende de prognoseperiode zullen vergroten.

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10433

Automotive Carbon Canister Market Regionale analyse:

De Automotive Carbon Canister-markt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege het bestaan van landen zoals China, Japan, Zuid-Korea en India. Deze landen worden beschouwd als het primaire knooppunt van de auto-, elektrische en militaire industrie en stimuleren daarom de marktvraag op dit gebied. Bovendien stuwen de toenemende verstedelijking en industrialisatie de marktvraag op.

Het Noord-Amerikaanse gebied heeft het op een na grootste marktaandeel op de wereldmarkt vanwege landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Deze landen hebben een sterke voertuigindustrieen de marktvraag in deze regio stimuleren. De groeiende aanwezigheid van tal van belangrijke belangrijke spelers op dit gebied stimuleert de vraag naar koolstofbussen voor auto’s verder.

De Europese ruimte vertegenwoordigt het op twee na grootste marktaandeel op de wereldmarkt. De marktinvesteringen zijn toegenomen, wat, samen met de stijgende uitgaven in de auto-industrie, de marktvraag op dit gebied stimuleert.

Inhoudsopgave

1 SAMENVATTING

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 MARKTAFBAKENING

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 PRIMAIR ONDERZOEK

3.2 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.3 SCHATTING VAN DE MARKTCAPACITEIT

3.4 PROGNOSEMODEL

3.5 LIJST VAN AANNAMES

3.6 BEPERKINGEN VAN HET ONDERZOEK

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING

5.2 MARKTFACTOREN

5.3 MARKTBEPERKINGEN

5.4 MARKTKANSEN

5.5 PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

5.5.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

5.5.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

5.5.3 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

5.5.4 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

5.5.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT

5.6 ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN/TOELEVERINGSKETEN

6 WERELDWIJDE AUTOMOTIVE CARBON CANISTER MARKT, PER TYPE

6.1 INLEIDING

6.2 CARBON BUS MET KLEINE CAPACITEIT

6.2.1 MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, 2020–2027

6.2.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

6.3 CARBON BUS MET GROTE CAPACITEIT

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10433

Blader door meer rapport

Microhybride voertuigen Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-hybrid-vehicles-market-5969

Remote Vehicle Shutdown Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-vehicle-shutdown-market-4664

Rubberen Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-molding-market-1906

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Carbon Canister Market,Automotive Carbon Canister Market trends,Automotive Carbon Canister Market technology,Automotive Carbon Canister Market companies,Automotive Carbon Canister Market size