header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Cleaner &Degreaser Aftermarket Trends 2022, Grootte, groeianalyse, eisen, belangrijkste spelersontwikkelingen, segmenten en industrieprognose 2030

Nov 23, 2022 6:00 PM ET

Automotive Cleaner &Degreaser Market Report Research and Growth Analysis 2022 door Cleaner (Rem, Carburateur, Engine Flush), Ontvetter (Motor, Uitlaat, Transmissie), Type (Water, Solvent Based), Supply (Aerosol Can, Spray Bottle), Voertuigtype, Regio -Forecast tot 2030

Automotive Cleaner &Ontvetter Aftermarket Analyse 

De wereldwijde markt voor schonere en ontvetters voor auto’s zal zich ontwikkelen met een gezonde CAGR van 2% in de prognoseperiode 2022-2030, volgens de nieuwe Analyse van market research future (MRFR). Autoreinigers en ontvetters worden voornamelijk gebruikt voor het oplossen en verwijderen van ongewenste materialen, kleverige stoffen en onzuiverheden zoals olie en vet, vuil en andere vormen van onzuiverheden uit auto-onderdelen gemaakt van rubberen oppervlakken, plastic, magnesium, koper, staal en aluminium van het voertuig. 

Verschillende factoren voeden de wereldwijde markt voor schonere en ontvetters voor auto’s. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren het groeiende belang van auto-onderhoud en -service, de bloeiende bouwsector, de groeiende vraag naar energiebesparende, efficiënte en schone motoren, lage productiekosten en toegankelijkheid van economische arbeid in China en India. 

Integendeel, de negatieve impact van COVID-19, gezondheidsrisico’s van het gebruik van autoreinigers, de hoge prijs van producten en de toenemende verkoop van elektrische auto’s kunnen de wereldwijde groei van de markt voor schonere en ontvetters voor auto’s in de prognoseperiode belemmeren. 

Automotive Cleaner &Degreaser Aftermarket Belangrijke spelers 

  • BASF SE (Duitsland)
  • The 3M Company (VS)
  • WD-40 (VS)
  • The Dow Chemical Company (VS)
  • Fuchs Petrolub SE (Duitsland)
  • De Würth Groep (Duitsland)
  • Zep Inc. (VS)
  • The Penray Companies Inc. (VS)
  • The Radiator Company (VS)
  • ABRO Industries Inc. (VS)

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5896 

Automotive Cleaner &Ontvetter Aftermarket Segmentatie 

Het MRFR-rapport werpt licht op een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde markt voor autoreinigers en ontvetters op basis van voertuig, aanbod, type, ontvetter en reiniger. 

Door schoner is de wereldwijde markt voor autoreinigers en ontvetters gesegmenteerd in motorspoeling, carburateur en rem. Hiervan zal het remsegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door ontvetter is de wereldwijde markt voor autoreinigers en ontvetters gesegmenteerd in transmissie, uitlaat en motor. 

Per type is de wereldwijde markt voor reinigers en ontvetters voor auto’s gesegmenteerd in oplosmiddelen en water. Hiervan zal het watersegment de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Door het aanbod is de wereldwijde markt voor autoreinigers en ontvetters gesegmenteerd in spuitfles en spuitbus. Hiervan zal de spuitbus de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Per voertuigtype is de wereldwijde markt voor autoreinigers en ontvetters gesegmenteerd in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s. Hiervan zal het personenauto het leeuwendeel in de markt hebben gedurende de prognoseperiode. 

Automotive Cleaner &Degreaser Aftermarket Regionale Analyse 

Per regio dekt de wereldwijde markt voor schonere en ontvetters voor auto’s de recente trends en groeimogelijkheden in Europa, azië-pacific (APAC), Noord-Amerika en de rest van de wereld (RoW). Hiervan zal Noord-Amerika de markt regeren gedurende de prognoseperiode. Toenemende verkoop en onderhoud en service van auto’s, voorkeur voor grote SUV’s boven kleinere auto’s, klanten die lange reizen maken met betrekking tot vrije tijd en werk in persoonlijke auto’s, toenemend gebruik van GDI-motoren in plug-in hybride elektrische auto’s en strenge emissienormen dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor schonere en ontvetters voor auto’s in de regio. 

In Europa wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor schonere en ontvetters voor auto’s het op een na grootste aandeel zal hebben gedurende de prognoseperiode. Aanzienlijk concurrentievermogen in de sector van auto-onderdelen en -onderdelen, strikte overheidsvoorschriften met betrekking tot luchtemissies, toename van de invoer van auto-onderdelen en de behoefte aan goede service en onderhoud om de efficiëntie te verbeteren, dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor schonere en ontvetters voor auto’s in de regio. 

In de APAC-regio wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor schonere en ontvetters voor auto’s in de prognoseperiode in een snel tempo zal groeien. Hoge gemiddelde leeftijd van auto’s omdat ze dat niet zijnvroeg geschrapt, stijgende consumentenaspiraties, groeiend besteedbaar inkomen, stijgende bevolking en toenemende vorming van gelegaliseerde autoservicecentra dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor schonere en ontvetters voor auto’s in de regio. 

De markt voor autoreinigers en ontvetters in RoW zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. 

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5896

Belangrijkste marktfactoren   

  • De vraag naar verbeterde motorefficiëntie en brandstofprestaties neemt toe
  • Technologische vooruitgang, Macro economische en bepalende factoren

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket,Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket share,Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket size,Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket trends,Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket technology,Automotive Cleaner & Degreaser Aftermarket Companies