header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive parkeersensoren markttechnologieën, huidige trends, topbedrijven, aandeel, branchegrootte, ontwikkeling en wereldwijde prognose 2030

Nov 23, 2022 2:00 PM ET

Automotive Parking Sensors Market Research Report: Informatie per type (omgekeerde sensoren, frontsensoren), technologie (ultrasoon, elektromagnetisch, infrarood, laser), verkoopkanaal (OEM, aftermarket), voertuigtype (personenauto, LCV, HCV) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Parkeersensoren Marktoverzicht:

Parkeersensoren voor auto’s zijn uniek geplande nabijheidssensoren die aan de voor-, achterkant of de twee sluitingen van voertuigen zijn gemonteerd. Ze zijn een onderdeel van het Advanced Driver Assistance System (ADAS) en waarschuwen de bestuurder voor eventuele obstakels tijdens het stoppen. Deze sensoren garanderen ook het ideale gebruik van parkeerplaatsen, wat het tekort aan parkeerplaatsen kan verminderen. Door de congestie is de afwezigheid van parkeerplaatsen, met name in overvolle stedelijke gemeenschappen, al lange tijd een reden tot zorg. Desondanks kan deze uitdaging worden overweldigd door gebruik te maken van een heleboel leaving-sensoren die bij het voertuig zijn uitgerust met behulp van OEM’s of kunnen worden geïntroduceerd in de post-retail.

Enkele van de belangrijkste spelers die hieronder worden vermeld:

  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Aptiv PLC (Griekenland)
  • Denso Corporation (Japan)
  • NXP Semiconductors N.V. (Nederland)
  • Valeo (Frankrijk)
  • Autoliv Inc. (Zweden)
  • Gentex Corporation (VS)
  • Continental AG (Duitsland)
  • TGS Group (Verenigd Koninkrijk)
  • Murata Manufacturing Co. Ltd. (Japan), en anderen.

Gratis monster aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7454

De vooruitgang van stopsensoren wordt gezien als een van de prestaties in de nieuwe mechanische verbeteringen in de auto-industrie. Een deel van de voertuigen is uitgerust met afzonderlijke dashboards die zijn gekoppeld aan een camera, waardoor de bestuurder een redelijk perspectief heeft op de ruimtes die over het algemeen als kwetsbare zijden worden beschouwd. Dit zorgt er ook voor dat het welzijn van mensen te voet, vooral jongeren, niet effectief zichtbaar is voor de bestuurder. De ontwikkeling van welzijnsproblemen heeft ook auto-organisaties ertoe aangezet om de pre-oprichting van achtergelaten sensoren in voertuigen te bevelen. In ieder geval zou een uitbreiding van de voertuigkosten vanwege deze extra elementen uiteindelijk een belemmering kunnen vormen voor de ontwikkeling van deze markt, vooral in kostengevoelige wijken.

Parkeersensoren Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor auto’s die sensoren verlaten, is verdeeld op basis van type, innovatie, dealkanaal, voertuigtype en district. Op basis van het type is de markt geportioneerde schakelstopsensoren, front-stopping sensoren en andere. Op basis van innovatie is de markt gefragmenteerd in ultrasoon, elektromagnetisch, infrarood, laser en anderen. Op basis van het dealskanaal is de markt gefragmenteerd in OEM en post-retail. Per voertuigtype is de markt gefragmenteerd in reizigersvoertuigen, LCV en HCV.

Geologisch gezien is de wereldwijde automotive parkeersensorenmarkt verdeeld in vier belangrijke gebieden: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Europa wordt beoordeeld als een groot deel van de taart in de wereldwijde markt voor automatisch stoppende sensoren. De markt in deze regio wordt overweldigd door belangrijke autofabricagelanden zoals Duitsland en Frankrijk. Bovendien hebben strenge richtlijnen met betrekking tot de beveiliging van rollators OEM’s van auto’s beperkt om welzijnselementen te introduceren, zoals het achterlaten van sensoren in voertuigen.

Parkeersensoren Markt Regionale Analyse:

De markt in het gebied Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met de meest verhoogde CAGR gedurende de cijferperiode. Deze locatie is de thuisbasis van een deel van de opkomende landen zoals China en India, waar de interesse en creatie van voertuigen op de klim zijn. Evenzo hebben deze landen vanwege de hoge bevolking een blijvend probleem van parkeerplaatsen, waardoor de betekenis van elementen zoals stopsensoren is uitgebreid. Het ontwikkelen van overbodige lonen en het uitbreiden van de arbeidersklasse met aandacht voor voertuig- en persoonsbeveiligingsspel speelde ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van de markt hier in de buurt.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7454

Parkeersensoren Industrie Nieuws:

In juni 2020 ontdekte Maruti Suzuki India dat het tegen 2021 CNG-modellen, elektrische voertuigen en SUV’s naar het land wilde sturen. Gezien het veiligheidsperspectief zou het meest memorabele elektrische voertuig van Maruti Suzuki moeten bestaan uit achterblijfsensoren, zijairbags, veiligheidsgordelupdates en een snelheidsklaar raamwerk.

Tabel vanInhoud

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor parkeersensoren voor auto’s, per type

5.1. Inleiding

5.2. Achteruitrijsensoren

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

5.3. Parkeersensoren vooraan

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

5.4. Overige

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.4.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

  1. Wereldwijde markt voor parkeersensoren voor auto’s, per technologie

6.1. Inleiding

6.2. Ultrasone sensoren

6.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

6.2.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

6.3. Elektromagnetische sensoren

6.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

6.3.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020-2027

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7454

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive Parking Sensors Market,Automotive Parking Sensors Market technology,Automotive Parking Sensors Market companies,Automotive Parking Sensors Market trends,Automotive Parking Sensors Market size,Automotive Parking Sensors Market share