header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Torque Actuator Motor Marktgroei Drivers, Technologie, Topspelers, Trends, Eisen, Regio’s, Grootte, Aandeel en Wereldwijde Prognose 2030

Nov 23, 2022 2:00 PM ET

Automotive Torque Actuator Motor Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2022 per type (pneumatisch, elektrisch, mechanisch), bewegingsuitgang (lineair, roterend, elektrisch), toepassing (elektronische gasklepregeling, turbocompressor, uitlaatgascirculatie) – voorspelling tot 2030

Automotive Torque Actuator Motor Marktoverzicht

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor koppelactuators voor auto’s naar schatting groeien met een CAGR van 7% van 2022 tot 2030 (prognoseperiode). Het rapport onderzoekt de COVID-19-analyse van de wereldwijde markt voor koppelactuatoren voor auto’s en biedt een uitputtende samenvatting van marktsegmenten, huidige trends, groeiprognoses en zakelijke uitdagingen van 2022 tot 2030 (prognoseperiode) om groeimogelijkheden te identificeren.

Automotive torque actuator motors (TAM) bestaan uit auto gelijkstroom (DC) motoren met elektronische gasklepregeling (ETC), turbo’s en uitlaatgasrecirculatie (EGR). DC-motoren worden in deze toepassingen gebruikt om de brandstofefficiëntie van een voertuig te verhogen en de uitstoot te verminderen. De automotive actuator koppelmotor wordt gebruikt in voertuigen voor direct drive mechanisme, en in sommige gevallen wordt de motorreductor gebruikt als alternatief. Het wordt voornamelijk gebruikt om het proces van machineproductie te verbeteren van handmatig naar semi-automatisch of volautomatisch.

Automotive Torque Actuator Motor Markt Belangrijkste Spelers

  • CTS (VS)
  • Johnson Electric (Hongkong)
  • Mitsuba (Indië)
  • Rheinmetall (Duitsland)
  • Bray (VS)
  • NSK (Japan)
  • Elektrocraft (VS)
  • Siko-Global (Duitsland)
  • Valmatic (VS)
  • HIWIN (VS)

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6140

Automotive Torque Actuator Motor Marktdynamiek

Het upgraden van productietechnologie en het inkrimpen van de motor zijn de belangrijkste drijfveren van de markt. De toenemende vraag naar brandstofefficiëntie, verminderde koolstofefficiëntie en lage motorbelasting zullen nieuwkomers in staat stellen om met een betere oplossing te komen en een volledig deel van de inkomsten te behouden. Meer investeringen in onderzoek en ontwikkeling voor een beter efficiënt motorvermogen zullen ook de mogelijkheden voor fabrikanten vergroten. Het upgraden van systemen zal het belangrijkste obstakel zijn voor fabrikanten. Niettemin zullen strengere normen voor brandstofefficiëntie en strenge regelgeving voor slechte brandstofemissies de groei van de markt in de verschillende regio’s belemmeren.

Bovendien zullen innovaties in de ontwikkeling van automotoren een cruciale factor zijn in de groei van de markt. Fabrikanten in de markt gebruiken voortdurend alternatieve motortechnologieën, zoals BLDC-motoren en nanotechnologie, die mogelijke vervangers zijn voor geborstelde DC-motoren. Vanwege de verschillende voordelen van BLDC-motoren winnen ze aan populariteit in verschillende industrieën en toepassingen.

De toename van de downsizing van motoren zal de marktgroei stimuleren. Fabrikanten concentreren zich op het downsizen van de motor, omdat dit de brandstofefficiëntie van het voertuig verhoogt en de koolstofemissies vermindert. De toevoeging van een kleine motor vermindert het totale gewicht van het voertuig en vermindert de wrijving in de motor om de prestaties te verbeteren.

Verder merkt het rapport op dat de groeiende vraag naar EV’s de groei van de sector zal beïnvloeden. Conventionele ICE-voertuigen zijn populair in de auto-industrie omdat ze zijn uitgerust met een beproefd en bewezen motormechanisme en verbeterde motorefficiëntie.

Automotive Torque Actuator Motor Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor koppelactuators voor auto’s is gesegmenteerd op basis van type, bewegingsuitvoer en toepassing. 

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor koppelactuators voor auto’s gesegmenteerd in pneumatisch, elektrisch en mechanisch. 

Op basis van bewegingsuitvoer is de wereldwijde markt voor koppelactuators voor auto’s gesegmenteerd in lineair, roterend en elektrisch.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor koppelactuatormotoren voor auto’s gesegmenteerd in Electronic Throttle Control (ETC), Exhaust Gas Circulation (EGC), turbocompressor en andere.

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6140

Automotive Torque Actuator Motor Markt Regionale Analyse

Qua regio is de wereldwijde markt voor koppelactuators voor auto’s verdeeld in vier belangrijke regio’s, zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De Asia Pacific isverwacht een aanzienlijk marktaandeel te behouden gedurende de prognoseperiode als gevolg van lage arbeidskosten en verbeterd gemak van zakendoen die fabrikanten aantrekken om zaken te doen. De beschikbaarheid van infrastructuurfaciliteiten en de groeiende vraag naar auto-onderdelen stimuleren de groei van de industrie verder.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde automotive torque actuator motor markt, per type

5.1 Inleiding

5.2 Pneumatisch

5.2.1 Marktramingen &quot%Prognose, 2020-2027

5.2.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.3 Elektrisch

5.3.1 Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2 Marktschattingen &quot%Prognose per regio, 2020-2027

5.4 Mechanisch

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6140

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Torque Actuator Motor Market,Automotive Torque Actuator Motor Market Technology,Automotive Torque Actuator Motor Market trends,Automotive Torque Actuator Motor Market size,Automotive Torque Actuator Motor Market share,Automotive Torque Actuator Motor Market companies