header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud PBX-markt zal naar verwachting US $ 68,4 miljard bereiken in 2030 Met een CAGR van 21,43%

Nov 23, 2022 3:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

Marktonderzoek future publiceerde een nieuwe onderzoekspublicatie over ” Cloud Pbx Market Insights, to 2030″ met 232 pagina’s en verrijkt met zelf-uitgelegde tabellen en grafieken in toonbaar formaat. In de studie vindt u nieuwe evoluerende trends, stuurprogramma’s, beperkingen, kansen die worden gegenereerd door zich te richten op marktgerelateerde belanghebbenden. Simpel gedefinieerd, cloud PBX is een onderdeel van cloud computing. Het probleem is nu: wat is cloud computing precies? Het gebruik van internet om gegevens op te slaan en op te halen in plaats van een computer of andere harde schijf staat bekend als ‘cloud computing’. De term “public branch exchange” is PBX. De technologie waarmee de telefoonmaatschappij gesprekken kan routeren, staat bekend als een PBX. Het op internet gebaseerde telefoonsysteem, ook bekend als het VoIP-telefoonsysteem, is gewoon een op telefoonsystemen gebaseerde technologie wanneer PBX en cloud worden gekoppeld.

Ontvang een gratis voorbeeldrapporten: – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3153

Cloud PBX Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 68,4 miljard
Groei: CAGR van 21,43% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 202o -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Tussen 2020 en 2030 zal de markt voor cloud PBX naar verwachting toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 21,43%.

Cloud PBX-markt zal naar verwachting US $ 68,4 miljard bereiken in 2030 Met een CAGR van 21,43%. Het kostenvoordeel in de totale initiële kosten is een factor in de uitbreiding van de cloud PBX-industrie. Hoewel de kosten van telefoonlijnen, software- en hardwarewijzigingen worden verwijderd, zijn de servicekosten het belangrijkste kostenelement voor cloudgebaseerde systemen. De belangrijkste kostenbesparingen voor een cloudgebaseerd telefoonsysteem ten opzichte van een on-site PBX liggen in de operationele en administratieve sector.

Belangrijkste spelers: –

  • Microsoft Corporation (Skype) (VS)
  • Nextiva Inc. (VS)
  • RingCentral Inc. (VS)
  • Avaya Inc. (VS)
  • Barracuda Networks Inc. (CudaTel) (VS)
  • Vonage America Inc. (VS), Cisco system Inc. (VS)
  • D-Link System Inc . (Taiwan)
  • Allworx Bedrijven (VS)
  • BullsEye Telecom Inc (VS)
  • Mitel Networks Inc (Canada)
  • MegaPath Inc. (VS)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de divisies van de cloud PBX-markt.

Noord-Amerika is een van de topregio’s die de markt beheersen, volgens de marktstudie. Dit komt omdat dit gebied een hoge mate van acceptatie van cloudtechnologie heeft. De regio Noord-Amerika zal naar verwachting het hoogste groeipercentage zien van 2017 tot 2023. Met een marktaandeel van 40,80% in 2017 en een waarde van $604,04 miljoen is Noord-Amerika marktleider. Door aanzienlijke technische verbeteringen en een groter cloudgebruik breidt het Noord-Amerikaanse gebied zich enorm uit.

Met een marktaandeel van 24,09% in de cloud PBX-markt van de regio Azië-Pacific in 2017 is China marktleider. In 2017 werd de Asia Pacific cloud PBX-markt geschat op USD 53,21 miljoen.

Vraag om meer:- https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-pbx-market-3153

Marktsegmentatie:

Cloud PBX marktsegmentatie:

De wereldwijde cloud PBX-markt is gesegmenteerd op basis van organisatiegrootte, service, eindgebruikers en regio in het volgende.

Op basis van de Diensten:

Op basis van services is de markt gesegmenteerd in managed services, professional services, netwerkservices, IT en cloudservices. Het professionele servicesegment domineert de cloud PBX-markt met een aandeel van 28% in het jaar 2017.

Op basis van de
Grootte van de organisatie:

De wereldwijde cloud PBX-markt is verdeeld op basis van de grootte van de organisatie in kleine en middelgrote ondernemingen mkb en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen leidt de markt en zal naar verwachting tegen het einde van het jaar 2023 een waarde van $ 3699,61 miljoen bereiken. De geschatte cagr is 23,65% tijdens de voorspelde periode.

Op basis van de eindgebruikers:

Op basis van eindgebruikers is de markt gesegmenteerd in onroerend goed, BFSI, gezondheidszorg, overheid, detailhandel en nog veel meer. Het zorgsegment domineert de cloud PBX-markt in het jaar 2017.

Op basis van de regio:

Op regionale basis is de wereldwijde markt cloud PBX gesegmenteerd in vier regio’s, voornamelijk Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3153

Recente ontwikkelingen:
Hieronder vindt u een paar recente ontwikkelingen in de wereldwijde Cloud PBX-markt.

  • Er wordt vooruitgang geboekt op het niveau van professionele analyses en specialisten in de industrie om samen belangrijke statistische hulpmiddelen en analytische modellen te bouwen.
  • De ontwikkeling gebeurt op datastromen samen met een groot aantal onderzoeken en interne databases.
  • Recente bbp-upgrades worden uitgevoerd naast de verbeteringen in het kader per hoofd van de bevolking.
  • Het rapport is op maat gemaakt en wordt geleverd door consultancy tegen een redelijke prijs.

 

Soortgelijke rapporten: –

  1. https://www.digitaljournal.com/pr/in-vehicle-video-surveillance-market-has-an-estimation-of-usd-5-6-billion-to-grow-its-market-size-at-26-cagr-by-2030
  2. https://www.digitaljournal.com/pr/cloud-object-storage-market-value-of-usd15-3-billion-by-the-end-of-the-year-2030
  3. https://www.digitaljournal.com/pr/game-api-market-is-expected-to-grow-at-approximately-usd-2-2-billion-by-2027
  4. https://www.digitaljournal.com/pr/real-time-payment-market-value-is-anticipated-to-reach-up-to-usd-23-57-billion-by-the-year-2030
  5. https://www.digitaljournal.com/pr/blockchain-technology-market-is-expected-to-reach-usd-137-59-billion-by-2030-growing-at-a-cagr-rate-of-67-54-2

Bedankt voor het lezen van dit artikel; u kunt ook een afzonderlijke hoofdstuksgewijze sectie of regiogewijze rapportversie krijgen, zoals Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Europa of LATAM, Zuidoost-Azië.

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud PBX Market,Cloud PBX Market Share,Cloud PBX Market Size,Cloud PBX Market Growth,Cloud PBX Market Trends,Cloud PBX Market Value,Cloud PBX Market Analysis,Cloud PBX