header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cyber Security Market zal naar verwachting USD 390,2 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 14,50% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 23, 2022 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De geschatte marktomvang van de Cyber Security Market voor de verwachte periode 2022-30 zal naar verwachting worden gewaardeerd op ongeveer $ 390,2 miljard. Ook is de CAGR-groei van de Cyber Security Market 14,50%.

De reden achter deze CAGR-snelheid is omdat de Cyber Security-oplossingen een zeer cruciale rol spelen op het gebied van de IT-industrie, omdat het de gegevens, computers, programma’s, netwerken beschermt tegen ongeoorloofde toegang en ongepaste activiteiten. In dit digitale tijdperk heeft de snelle opkomst van nieuwe technologie en trends geleid tot een toename van cybercriminaliteit. Elke kleine maas in de beveiliging kan als een voordeel worden beschouwd door de crimineel die achter het scherm heeft gezeten. Toegang tot gevoelige gegevens door de criminelen die toebehoort aan de klanten of bedrijven kan hen in de problemen brengen. Om dit alles aan te pakken, zijn verschillende parameters in aanmerking genomen door de potentiële cyberbeveiligingsindustrieën, zoals antivirussoftware, firewalls en andere software om te voorkomen dat de bedrijven insider-aanvallen, Trojaanse paarden, phishing, enzovoort voorkomen. Hieruit blijkt dat de Cyber Security Markt een grote scope heeft voor de voorspelde periode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/875 

Omvang van het Cyber Security Market Report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 1,6 miljard
Groei: CAGR van 5,9% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Hoofdrolspelers

De belangrijkste fabrikanten van deze cyberbeveiligingsmarkt zijn Cisco Corporation, Mcafee Corporation, Fortinet Inc, Trend Micro Inc, Cassidian Cybersecurity Company, Computer Science Corporation, Booz Allen Hamilton Corporation, Kaspersky Lab, Fireeye inc &Symantec Corporation. Deze belangrijke bedrijven bieden verschillende beveiligingsoplossingen met een breed scala aan geavanceerde functies.

De storm van Covid-19 is grotendeels beïnvloed op de productie en verkoop van verschillende industrieën. Maar als gevolg van strikte regels en voorschriften van de overheid, is er een adoptie van thuiswerkcultuur, deze cultuur is een van de belangrijkste redenen geworden voor de industrieën om cyberbeveiligingsoplossingen te adopteren.  Wat de groei van de Cyber Security-markt heeft vergroot.

Regionale analyse

In termen van geografische analyse, van Cyber Security Market, wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de markt zal domineren met een CAGR-percentage van meer dan 15%. De groei van deze regio is te danken aan een toename van het aantal cloudtechnologieën, de proliferatie van Internet of Things (IOT) -apparaten, een enorme beroepsbevolking en een groot aantal datacenterconstructies. Afgezien hiervan is er ook een toename van de overheidsuitgaven in de defensiesectoren in de landen zoals China, India, Japan, Zuid-Korea en anderen om zichzelf te beschermen tegen cyberoorlogvoering zal naar verwachting de marktgroei in de regio Azië-Pacific stimuleren.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-cyber-security-market-875

Een andere regio die naar verwachting de markt zal domineren, is Noord-Amerika en vervolgens gevolgd door Europa. Dit komt door de beschikbaarheid en het aanpassingsvermogen van geavanceerde technologieën en het grote aantal IT – kapitaalmarkten die de regio domineren.

Marktsegmentatie

De cyber Security Markt is gesegmenteerd in verschillende segmenten zoals op basis van Component, Software, Security Type, Deployment type, Organization Size &Verticals

Op basis van Component wordt de markt gesegmenteerd tussen Software &Services. Op basis van Software is het onderverdeeld in verschillende subsegmenten zoals APT, Threat Intelligence Platform, SIEM, Security and Vulnerability Management, Network Access Control, Antivirus/Antimalware, Firewall, Secure Web Gateway, SOAR, Encryption, Disaster Recovery, IDS/IPS &Risk &Compliance Management.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/875 

Bovendien is het op basis van het beveiligingstype onderverdeeld in netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, applicatiebeveiliging en cloudbeveiliging.

Verder op basis van Deployment is het gesegmenteerd tussen Cloud &On-Premises. Op basis van de grootte van de organisatie wordt de markt verdeeld tussen grote ondernemingen en kmo’s. Ten slotte is de markt op basis van Verticals verdeeld in Aerospace en Defense,

Overheid, BFSI, IT, Gezondheidszorg, Retail, Productie, Energie en Nutsbedrijven, Telecommunicatie &Media en Entertainment.

Gerelateerde artikelen

 http://www.globenewswire.com/news-release/2021/02/08/2171201/0/en/Fitness-App-Market-Revenue-USD-298-30-Billion-by-2026-with-a-31-25-CAGR-Global-Fitness-Apps-Market-to-Benefit-from-COVID-19-Pandemic.html

 http://www.globenewswire.com/news-release/2021/02/10/2172942/0/en/Modern-Manufacturing-Execution-System-MES-Market-to-Hit-USD-46-37-Billion-by-2027-with-15-41-CAGR-North-America-Region-to-Dominate-the-Global-MES-Industry-Growing-at-15-3-CAGR.html

https://www.digitaljournal.com/pr/breach-and-attack-simulation-market-to-rise-at-41-39-cagr-by-2030

https://www.digitaljournal.com/pr/iot-in-warehouse-market-growth-due-to-technical-advancements-which-is-expected-at-23-28-till-2030

https://www.digitaljournal.com/pr/security-intelligence-market-trends-2022-updated-business-statistics-and-research-methodology

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cyber Security Market Share,Cyber Security Market Size,Cyber Security Market Growth,Cyber Security Market Analysis,Cyber Security Industry,Cyber Security,Cyber Security Market CAGR