header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cybersecurity-markt zal naar verwachting USD 351,43 miljard bereiken bij een CAGR van 13,10% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 23, 2022 12:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

De cyberbeveiligingsmarkt  is de mix van vele technologieën en procedures die worden gebruikt om apparaten, netwerken en gegevens te beschermen tegen illegale inbraak en aanval. De behoefte aan cybersecurity-producten is dramatisch toegenomen met de opkomst van internetmarketing. Naast het feit dat ze nodig zijn voor bedrijven, is er veel vraag naar cyberbeveiligingsdiensten vanwege de lucratieve vooruitzichten die BFSI (bank-, financiële, diensten- en verzekerings)cyberaanvallen op de wereldmarkt bieden. Hierdoor is een van de factoren die een enorme markt voor de cybersecurity-industrie creëren, de frequentie van cyberaanvallen over de hele wereld.

 

kansen in cybersecurity worden noodzakelijk. Er is behoefte aan robuuste cybersecurity omdat thuiswerken en cyberaanvallen het nieuwe normaal zijn geworden. Ondanks de omvang van de organisatie is het noodzakelijk, wat heeft geleid tot een stijging in de cybersecurity-sector. Het zou niet alleen onze veiligheid ten goede komen, maar er ook voor zorgen dat onze banen soepel verlopen, zelfs als we vanuit huis werken. In deze op technologie en IT gebaseerde wereld is de cybersecurity-industrie naar voren gekomen als een belangrijke speler. De toepassing ervan in (BFSI) en vele andere IT-gebaseerde bedrijven is een verder bewijs van de stijgende behoefte.

 

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/953

Omvang van het cybersecurity-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 351,43 miljard
Groei: CAGR van 13,10% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

 

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika zijn de belangrijkste regio’s voor wereldwijde cyberbeveiligingsschattingen. Van 2020 tot 2030 zal de CAGR voor de cybersecurity-sector naar verwachting oplopen tot 13,10%.

De grootste markt voor cybersecurity bevindt zich in Noord-Amerika, omdat daar cyberaanvallen in een alarmerend tempo toenemen. Bovendien is Amerika de technologisch meest ontwikkelde natie en wordt daar veel cloud computing gebruikt.

Vanwege hun toegenomen focus op het beperken van online risico’s, floreert de cyberbeveiligingsmarkt in Azië en de Stille Oceaan. Bovendien bewegen alle organisaties zich in de richting van veilige netwerken en gegevens om de efficiëntie van hun transacties en de beveiliging van hun privégegevens te waarborgen.

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-security-market-953

 

Marktsegmentatie:

 

Op basis van componenten, organisatiegrootte, beveiligingstype, implementatie, verticaal en regio/land is de cybersecuritymarkt gesegmenteerd.

De wereldwijde markt voor cybersecurity is opgesplitst in oplossingen en diensten. Uniform bedreigingsbeheer, noodherstel, antivirus, online filtering en preventie van gegevensverlies zijn de verschillende oplossingscategorieën. Het servicegedeelte omvat ook beheerde en professionele services, waaronder advies, ondersteuning, onderhoud en ontwerp en integratie.

 

Applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging, draadloze beveiliging, eindpuntbeveiliging en andere zijn andere segmenten van de wereldwijde cyberbeveiligingsindustrie.

 

Productie, BFSI, overheid, lucht- en ruimtevaart en defensie, IT en telecommunicatie, detailhandel, gezondheidszorg en anderen zijn allemaal opgenomen in de verdere classificatie van de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt.

 

Per oplossing:

 • Noodherstel
 • Firewall
 • AntivirusWeb filteren
 • Preventie van gegevensverlies
 • Beveiligingsinformatie

 

BijDienst: 

 • Beheerde services
 • Professionele diensten:
 • Opleiding
 • Onderwijs
 • Consulting
 • Steunen

 

Op grootte:

 • Grote onderneming
 • Midden- en kleinbedrijf

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/953

 

Belangrijkste spelers:

 

Intel Corporation (Verenigde Staten), HP Enterprise (Verenigde Staten van Amerika), Cisco Systems Inc. (Amerika), Trend Micro Inc. (Japan), Sophos Ltd. (Verenigd Koninkrijk), IBM Corporation (Verenigde Staten), BAE System (Verenigd Koninkrijk) en anderen (VERENIGD KONINKRIJK) Carbon Black Inc. (Verenigde Staten) Akamai Technologies (Verenigde Staten) Symantec Corporation (Verenigde Staten) FireEye Inc. (Verenigde Staten) Rapid7 Inc. (Verenigde Staten) EMC RSA (VS)

 

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cybersecurity Market,Cybersecurity Market Share,Cybersecurity Market size,Cybersecurity Market Growth,Cybersecurity Market Trends,Cybersecurity Market Analysis,Cybersecurity Industry