header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Datacenter construction market zal naar verwachting USD 31,91 miljard bereiken bij een CAGR van 13,51% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 23, 2022 12:00 PM ET

Marktoverzicht Toekomstige inzichten:

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de markt voor datacenterbouw tussen 2022 en 2030 naar verwachting toenemen met een CAGR van 13,51 procent. Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat de vraag zal stijgen als gevolg van de aanzienlijke hoeveelheid gegevens die elke dag wordt gebruikt en de snelle ontwikkeling van de datacenterinfrastructuur. De snelle toename van de acceptatiegraad van IoT-apparaten kan een gunstige invloed hebben op de marktuitbreiding. In de komende jaren wordt verwacht dat de markt voor datacenterbouw zal groeien als gevolg van de vraag naar energiezuinige datacenters. Verwacht wordt dat dit consumenten zal aanmoedigen om bouwbenodigdheden met een lage warmte te kopen. Deze trend zal naar verwachting worden ondersteund door de invoering van groene praktijken zoals het recyclen van afval en het gebruik van verdampingskoeling.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5809

Omvang van het datacenterbouwmarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 31,91 miljard
Groei: CAGR van 13,51% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Stuurprogramma’s:

De vraag naar gegevensopslag is wereldwijd toegenomen als gevolg van het toenemende gebruik van verbonden apparaten, toegankelijke internettoegang en lagere internetservicetarieven. Dit is een gevolg van de stijgende vraag naar big data-analyse en cloudgebaseerde diensten, zoals online content, zoals sociale media, apps en video’s. Volgens Cisco Systems was de hoeveelheid datacenterverkeer die door de cloud werd geproduceerd goed voor 46% van al het verkeer en bedroeg het in totaal ongeveer 1,2 zettabytes aan gegevens. Bovendien voorspelde het bedrijf dat in 2017 datacenterverkeer goed zou zijn voor 69% van al het dataverkeer of 5,3 zettabytes. Hierdoor hebben cloudgebaseerde bedrijven hun IT-infrastructuur en gegevensopslag uitgebreid. Om aan hun cloudgerelateerde doelstellingen te voldoen, onderzoeken verschillende bedrijven cloudproducten en ontdekken ze de voordelen van datacenterservices. Deze innovaties hebben een directe impact op de uitbreiding van het Internet of Things (IoT) en de gegevensvereisten van bedrijven, wat heeft geleid tot de bouw van verschillende datacenters over de hele wereld. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de groeiende hoeveelheid internetgegevensgeneratie de vraag naar hun opslag zal aanwakkeren en de komende jaren een verscheidenheid aan lucratieve vooruitzichten zal creëren voor marktdeelnemers in de ontwikkeling van datacenters.

Marketing Segment:

Design Type, Tier Type en Verticals zijn de marktsegmenten die worden gebruikt om de wereldwijde markt voor datacenterbouw te segmenteren.

Elektrische constructie en mechanische constructie zijn de twee subsectoren onder ontwerptype in de wereldwijde datacenterbouwindustrie.

De ontwikkeling van datacenters wereldwijd is onderverdeeld in vier tier-types: Tier 1, Tier 2, Tier 3 en Tier 4.

De verticale segmenten BFSI, IT &Telecommunicatie, Media &Entertainment, Olie &Energie en Publieke Sector vormen de wereldwijde markt voor de bouw van datacenters.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-construction-market-5809

 

Op ontwerptype:

 • Elektrische constructie
 • Mechanische constructie

 

Op niveautype:

 • Niveau 1
 • Niveau 2
 • Niveau 3
 • Niveau 4

 

Door Verticals:

 • Publieke sector
 • Olie & Energie
 • Media en entertainment
 • IT &Telecommunicatie
 • Bankwezen, Financiële Diensten, Verzekeringen (BFSI)

 

Regionale analyse:

Dede wereldwijde markt voor de bouw van datacenters zal worden geleid door Noord-Amerika.

Met een omzetaandeel van meer dan 40,0% in 2019 stond Noord-Amerika bovenaan de markt voor datacenterbouw, gevolgd door Azië-Pacific. Het aanzienlijke inkomstenaandeel van Noord-Amerika kan worden gekoppeld aan de sterke investeringen van de regio in hyperscale-projecten. De Verenigde Staten hebben een geavanceerde economie en een netwerkinfrastructuur die zowel gevestigd als geavanceerd is. Grote cloudserviceproviders zoals Amazon.com, Google, Inc. en Facebook noemen het ook thuis. Deze bedrijven investeren in de bouw van enorme faciliteiten om de gegevensverwerkings- en opslagcapaciteit te vergroten, waardoor er perspectieven worden gecreëerd voor bedrijfsuitbreiding.

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5809

 

Belangrijkste factoren:

De belangrijkste spelers op de markt voor datacenterbouw zijn als volgt:

Page Southerland Page (VS)

Holder Construction Group (VS)

Gensler (VS)

Syska Hennessy Group (VS)

DPR Construction (VS)

Turner Construction Company (VS)

AECOM (VS)

Arup Group (Verenigd Koninkrijk)

Structuurtoon (VS)

Jones Engineering Group (Ierland)

HDR-architectuur (VS)

Corgan Associates Inc. (VS)

 

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Center Construction Market Share,Data Center Construction Market Size,Data Center Construction Market Growth,Data Center Construction Market Trends,Data Center Construction,Data Center Construction Market Analysis