header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische antioxidanten zal naar verwachting groeien met 6% CAGR tijdens de prognoseperiode tegen 2028

Nov 23, 2022 6:00 PM ET

De markt voor cosmetische antioxidanten zal naar verwachting in 2028 ongeveer USD 212 miljoen bereiken bij een CAGR van 6% van 2021 tot 2028.

Cosmetische antioxidanten worden gebruikt in een verscheidenheid aan cosmetische producten, waaronder huidverzorging, haarverzorging en make-up. Ze kunnen op natuurlijke wijze worden afgeleid of chemisch worden gesynthetiseerd. Vitaminen en mineralen zoals vitamine A, vitamine C, vitamine E, butylhydroxyanisool (BHA), carotenoïden en butylhydroxytolueen (BHT), onder andere, worden van nature verwerkt tot antioxidanten. Talrijke anti-aging, anti-inflammatoire, UV-bescherming, hydraterende en haarconditionerende producten maken gebruik van deze antioxidanten.

Enkele van de factoren die naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor cosmetische antioxidanten zullen stimuleren, zijn de vergrijzende bevolking, de groeiende online detailhandel, de groeiende vraag vanuit opkomende economieën en een groeiende persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie. De ontwikkeling van de wereldmarkt wordt verder aangewakkerd door technologie, R&D en een stijgende vraag naar natuurlijke antioxidanten. De hoge prijs van natuurlijke antioxidanten en de groeiende scepsis over synthetische antioxidanten beperken echter de marktuitbreiding. De vraag naar biologische cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten wordt verder gedreven door het groeiende gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten, gevolgd door de groeiende trend van chemicaliënvrije voedingsproducten. Daarnaast zijn er nieuwe certificeringen op de markt gebracht die de eisen voor natuurlijke producten samenstellen als gevolg van deze groeiende zorgen. De Natural Products Association (NPA) heeft bijvoorbeeld het regelgevingskader Natural Standard Certification for Personal Care Products gecreëerd. Een andere opvallende trend in de industrie is een aanhoudende nadruk op multifunctionaliteit in productontwikkeling. Hoewel multifunctionaliteit een vrij gevestigde trend in de markt is, wordt het nu toegepast op nieuwere producten. De behoeften van consumenten veranderen in verschillende productcategorieën voor persoonlijke verzorging in de richting van multifunctionaliteit als gevolg van veranderende levensstijlen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9824

Regionale analyse :

Noord-Amerika symboliseert De aanwezigheid van een aanzienlijk cosmetica- en persoonlijke verzorgingsbedrijf, een vergrijzende bevolking en een toenemend zelfzorgbewustzijn van de consument zijn de belangrijkste drijfveren voor marktuitbreiding in deze regio.

Europa, het is waar de markt van de regio wordt aangedreven door een gevestigde cosmetica-industrie en een sterke aanwezigheid van topbedrijven.

Dankzij de groeiende markt voor persoonlijke verzorging en cosmetica, toegenomen overheidsuitgaven en ontwikkelingslanden zoals India, China en Thailand. De Aziatisch-Pacifische markt is de grootste en snelst groeiende ter wereld.

Latijns-Amerika is de regio die de activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging en cosmetica uitbreidt, met name in Mexico en Argentinië en is de oorzaak van de stijgende vraag.

Het hoge niveau van besteedbaar inkomen in het Midden-Oosten en Afrika, de stijgende cosmetische affiniteiten voor jongeren en de aanzienlijke uitgaven aan zowel massamarkt- als luxe cosmetica drijven de vraag naar cosmetische antioxidanten op.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/9824

Marktsegmentatie :

Vanuit Source zijn de natuurlijke en synthetische segmenten van deze markt verder onderverdeeld. Gezien het feit dat synthetische antioxidanten wereldwijd steeds vaker worden gebruikt en lagere productie- en grondstofkosten hebben dan natuurlijke antioxidanten, wordt verwacht dat het synthetische segment, dat het grootste deel van de markt uitmaakt, sterk zal groeien tijdens de prognoseperiode. In termen van waarde wordt verwacht dat het natuurlijke segment de snelste stijging zal ervaren tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de toenemende interesse van de consument in natuurlijke producten en de toegenomen vraag naar natuurlijke producten in de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie.

Op basis van het soort, Het is verder onderverdeeld in subsecties voor enzymen, carotenoïden, polyfenolen en vitamines. Vanwege de gezondheidsvoordelen die vitamines bieden voor de huid en het haar, was de vitaminecategorie goed voor de grootste markt en zal deze naar verwachting het snelst toenemen gedurende de projectieperiode. Vanwege het groeiende gebruik van de carotenoïde in anti-verouderingsbehandelingen, wordt verwacht dat de categorie sterk zal stijgen tijdens de verwachte periode. Door schilfering te minimaliseren en soepelheid te herwinnen, verbetert het het uiterlijk van een droge of beschadigde huid.

Vanwege hun toenemende gebruik als ontstekingsremmende, anti-aging, antimicrobiële en ondersteunende activiteit bij zonnefotoprotectie, hebben polyfenolen de voorkeur. In de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie worden enzymen veel gebruikt voorhuid opnieuw opduiken en gladstrijken. Andere producten in dit segment zijn onder andere retinol, tert-butylhydrochinon (TBHQ), butylhydroxyanisol (BHA), butylhydroxytolueen (BHT) en propylgallaat (PG).

Met toepassing zijn de subcategorieën van deze sectie huidverzorging, haarverzorging en make-up. Vanwege de stijgende vraag naar cosmetische antioxidanten in huidverzorgingsproducten zoals vochtinbrengende crèmes, zonnebrandcrèmes, anti-aging producten, enz., Bezit het huidverzorgingssegment nu het grootste deel van de wereldwijde markt voor cosmetische antioxidanten. De markt voor cosmetische antioxidanten zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de haarverzorgingssector vanwege het toenemende gebruik van deze producten in shampoos, conditioners en andere haarverzorgingsproducten.

Toepassingen zoals foundation, lipsticks, geuren, etc. zijn opgenomen in het make-up segment.

Belangrijkste spelers :

Het bestaan van meerdere lokale, regionale en internationale concurrenten heeft bijgedragen aan het consolideren van de markt voor cosmetische antioxidanten, met bekende spelers die het grootste deel van de industrie beheersen. De Lonza Group, Croda International Plc, Ashland Global Holdings, Evonik Industries AG, Kemin Industries, Inc., Koninklijke DSM N.V., Wacker Chemie AG, Eastman Chemical Company en Barentz International BV zijn enkele opmerkelijke concurrenten. Om rivalen te overtreffen, concentreren fabrikanten zich meestal op overnames, joint ventures en allianties met belangrijke belanghebbenden.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-antioxidants-market-9824

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Cosmetic Antioxidants,Cosmetic Antioxidants Market,Cosmetic Antioxidants Market Size