header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EMI &RFI Shielding Materials Marktrapport Overzicht, Top Fabrikanten, Grootte, Groei 2022 – 2030

Nov 23, 2022 7:00 PM ET

Een overzicht van de wereldmarkt voor EMI en RFI industriële materialen en technologie De behoefte aan elektronische componenten komt vooral tot uiting in afscherming. De markt voor EMI- en RFI-materialen groeit als gevolg van de snelle toename van de vraag naar productie en draadloos verzendende gadgets. Om de uitbreiding van de EMI-afschermingsmarkt te ondersteunen, is er een toename geweest in de proliferatie van materiaalapparaten die voldoen aan de markt en de normen die door EMC zijn voorgesteld. Het wereldwijde aandeel van EMI- en RFI-afschermingsmaterialen wordt beïnvloed door geleidende coatings. Verminderde elektromagnetische vervuiling in elektronische apparatuur wordt aangemoedigd door EMI- en RFI-afschermingsmaterialen.

In de verwachte periode van 2018 tot 2023 zal de wereldwijde markt voor EMI- en RFI-afschermingsmaterialen naar verwachting groeien met een CAGR van 6,05%. In 2023 zal de waarde naar verwachting USD 11.210,81 miljoen bedragen.

Marktsegmentatie

Soort: De markt voor EMI- en RFI-afschermingsmaterialen is gesegmenteerd op basis van het type product, het materiaal, de geografische locatie en de eindgebruikers. Er zijn vier categorieën materiaal: polymeer, koolstof, grafiet en plastic. Marktsegmenten voor het product omvatten EMI-sluitingen, verven, coatings, ventilatieopeningen, filters en pakkingen. De markt is verdeeld in vele categorieën voor eindgebruik, waaronder automotive, consumentenelektronica, medisch, IT en telecommunicatie, naast vele andere.

Technologie – De ontwikkeling van technologie heeft moderne bedrijven enkele voordelen opgeleverd, waardoor de markt voor EMI-afschermingsmaterialen economisch is veranderd. Een bedrijf moet de bewegingspatronen van de markt begrijpen om een goede strategie te bepalen.

Om elektronica te beschermen tegen EMI-straling, wordt de EMI-markt gebruikt. De metalen afscherming biedt tot 100dB bescherming. Om de impact van EMI-straling te verminderen, worden afschermingsmethoden vaak gebruikt in ziekenhuizen met elektrische apparatuur zoals ECG’s.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7687

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de markt voor EMI- en RFI-afschermingsmaterialen gesegmenteerd in Europa, Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA).

De APAC-regio was goed voor het grootste marktaandeel in 2017 en zal naar verwachting een CAFR van 6,89% registreren tijdens de prognoseperiode. De explosieve groei in consumentenelektronica en IT – telecommunicatiesectoren kan de vraag naar EMI- en RFI-afschermingsmaterialen aanwakkeren.

De regio Noord-Amerika had een aandeel van bijna 20,54% in de markt voor EMI- en RFI-afschermingsmaterialen vanwege de intense vraag naar consumentenelektronica. De lucht- en ruimtevaartindustrie biedt een uitstekende kans voor de markt om op te kapitaliseren. Vliegtuigen zijn ten prooi gevallen aan bliksem en zonnevlammen die radiofrequente interferentie hebben veroorzaakt die tot dodelijke slachtoffers heeft geleid. RFI-afschermingsmaterialen kunnen rampen helpen voorkomen en de vraag naar RFI-gecoate printplaten stimuleren.

Latijns-Amerika wordt aangeprezen om matige CAGR te vertonen tijdens de beoordelingsperiode. Dit kan worden toegeschreven aan het snelle gebruik van smartphones door consumenten en de ontwikkeling van telecommunicatie-infrastructuur om tegemoet te komen aan de online consumptiebehoeften van gebruikers.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7687

Belangrijkste spelers:

Chomerics uit de Verenigde Staten, Laird PLC uit het Verenigd Koninkrijk, PPG Industries, Inc. uit de Verenigde Staten, Henkel AG &Co. KGaA uit Duitsland, RTP Company uit de Verenigde Staten, 3M uit de Verenigde Staten, Schaffner Holding AG uit Zwitserland, Tech-Etch, Inc. uit de Verenigde Staten, AI Technology, Inc. uit de Verenigde Staten, Orion Industries Incorporated uit de Verenigde Staten, MAJR-producten uit de Verenigde Staten en Nederland (Nederland).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/emi-rfi-shielding-materials-market-7687

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek bestudeert naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers enmarktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  EMI & RFI Shielding Materials,EMI & RFI Shielding Materials Market,EMI & RFI Shielding Materials Market Size