header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In-vehicle AI Robot Marktontwikkelingen 2022, Vraagstatus, Topspelers, Grootte van de industrie, Huidige technologieën en trends

Nov 23, 2022 6:00 PM ET

AI-robots in voertuigen, de toekomst van autonoom rijden

De ai-robotmarkt in voertuigen zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijke inkomsten genereren. De groeiende acceptatie van systemen voor bestuurdersmonitoring en risicobeoordeling om de veiligheid en het comfort van het voertuig te verbeteren, zou de marktgroei ondersteunen. Veel opmerkelijke merken, zoals Tesla en BMW, rusten hun nieuwe voertuigmodellen steeds vaker uit met AI-oplossingen om vermoeidheid en reactietijd van de bestuurder te controleren.

Onder verwijzing naar grote ontwikkelingen van het innoveren van nieuwe technologieën om het voertuigveiligheidssysteem en het intelligente transportsysteem te verbeteren, verwacht MRFR dat de wereldwijde AI-robotmarkt in voertuigen tegen 2030 USD 275,2 MN zal verzamelen, met een CAGR van 19,4% van 2022 tot 2030. De groeiende autonome voertuigindustrie is een belangrijke factor die verantwoordelijk is voor de groei van de marktaandelen van AI-robots in voertuigen. 

Bovendien stimuleert de toegenomen vraag naar geavanceerde rijhulpsystemen de verkoop van AI-robots in voertuigen. Het combineren van intelligente software met geschikte sensoren kan het aantal verkeersongevallen en rijongemakken in moeilijke omstandigheden aanzienlijk verminderen. Hogere wereldwijde ongevallencijfers bevorderen de marktinkomsten, waardoor de vraag naar autonome voertuigen toeneemt.

De wereldwijde auto-industrie is getuige van immense technologische ontwikkelingen, vooral op het gebied van voertuigautomatisering en intelligentie. AI-robots in voertuigen spelen een belangrijke rol om hen in staat te stellen autonoom te werken zonder menselijke tussenkomst. Ai-systemen in het voertuig, zoals geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS) en bestuurdersmonitoringsystemen, trekken enorme aandacht in de auto-industrie.

Avail Free Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11048

AI-robots in voertuigen kunnen ook helpen bij het onderhoud van auto’s!

Voorspellend onderhoud kan storingen voorkomen voordat ze verschijnen. Ai-robots in voertuigen maken auto’s slimmer door hen in staat te stellen de bestuurders en eigenaren op de hoogte te stellen / waarschuwen wanneer iets aandacht nodig heeft. AI brengt veel meer voorspellende onderhoudswaarschuwingen naar verbonden auto’s, bewaakt alle sensoren in de auto en detecteert mogelijke problemen nog voordat ze zich voordoen.

Onlangs kondigde Predi de ontwikkeling aan van een intelligent platform dat de serviceordergeschiedenis en gegevens van IoT-apparaten gebruikt om storingen te voorkomen en nieuwe mogelijke problemen sneller aan te pakken.

Andere opmerkelijke branche-updates

Autonome/ zelfrijdende voertuigen zijn de toekomst. Veel grote autofabrikanten streven ernaar om hun autonome auto’s en rijfuncties te produceren die zijn geïmplementeerd met AI en machine learning. Met elke autofabrikant die racet om AI-enabled zelfrijdende technologieën te ontwikkelen en de toename van autonome auto’s die door het verkeer navigeren met machine learning en visie, zal de vraag naar AI-robots in voertuigen de komende jaren waarschijnlijk toenemen. 

Onlangs kondigde Motional, een joint venture tussen Aptiv en de Hyundai-motorgroep, aan dat het werkt aan het ontwerpen van autonome rijtechnologie die het potentieel van zelfrijdende auto’s in de realiteit kan duwen. De autonome rijtechnologie van het bedrijf maakt gebruik van LiDAR -radardetectietechnologie en camera’s om te allen tijde prioriteit te geven aan veiligheid.

De JV is verder gevorderd in het combineren van zijn technische expertise met praktijkervaring om de allereerste robotaxi-piloot en een operationele commerciële robotaxi-service te leiden, die een groot aantal zelfrijdende ritten biedt met een record van nul foutincidenten.

Vraag om een geweldige kortinghttps://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11048

Noord-Amerika leidt de ai-robotmarkt in voertuigen

De stijgende vraag naar voertuigautomatisering om de veiligheid van voertuigen te verbeteren en menselijke fouten te elimineren, verhoogt de marktomvang. Bovendien verhoogt de toename van onderzoeksactiviteiten voor autonome voertuigen geïnitieerd door grote autofabrikanten in deze regio de marktwaarde, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel semi- als volledig autonome voertuigen. Momenteel worden veel innovatieve prototypes getest in de R&D-centra van verschillende autobedrijven en universiteiten.

De APAC in-vehicle AI-robotmarkt zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien tijdens de prognoseperiode. De regio verwerft wereldwijd enorme bekendheid en ontpopt zich als de hub voor de productie van auto’s. De regio is ook een van de toonaangevende consumentenmarkten voor auto’s, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor fabrikanten om in te investeren en te groeien. China, India, Japan, Zuid-Korea en Australië trekken steeds vaker enormeinvesteringen van wereldspelers. 

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE AI-ROBOTMARKT IN VOERTUIGEN, PER AUTONOOM NIVEAU

1.1.2 WERELDWIJDE AI-ROBOTMARKT IN VOERTUIGEN, PER VOERTUIGCATEGORIE

1.1.3 WERELDWIJDE AI-ROBOTMARKT IN VOERTUIGEN, PER VOERTUIGCATEGORIE

1.1.4 WERELDWIJDE AI-ROBOTMARKT IN VOERTUIGEN, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

3.7 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 TOENEMENDE VRAAG NAAR VOERTUIGEN DIE VEILIGER ZIJN EN MINDER GEVOELIG ZIJN VOOR ONGEVALLEN

4.2.2 TOENEMENDE VERKOOP VAN EV- EN LUXEVOERTUIGEN

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BESTUURDER

4.3 TERUGHOUDENDHEID

4.3.1 TEKORT AAN GRONDSTOFFEN

4.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING

4.4 KANSEN

4.4.1 HOGERE UITGAVEN VOOR DE AANKOOP VAN NIEUWE VOERTUIGEN

4.4.2 TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG BINNEN DE INDUSTRIE

4.5 COVID-19-IMPACTANALYSE

4.5.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELINDUSTRIE

4.5.2 GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELPRODUCTIE

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Automotive Robotics Markt

Automotive HMI-markt

Telematica in de automobielmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  In-vehicle AI Robot Market,In-vehicle AI Robot Market trends,In-vehicle AI Robot Market technology,In-vehicle AI Robot Market companies,In-vehicle AI Robot Market forecast,In-vehicle AI Robot Market growth