header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttechnologieën voor bestuurdersveiligheid, huidige trends, branchegrootte, aandeel, analyse van de ontwikkeling van topspelers, eisen, regio’s en bedrijfsprognose 2030

Nov 23, 2022 1:00 PM ET

Driver Safety Market Research Report and Growth Analysis 2022 Per type (Lane Departure Warning Steering Sensor, Electronic Stability Control, Driver Alertness Detection System, Pressure/Angle Steering Sensor, Vehicle-to-Vehicle Communication, Eye-Tracking/Blink-Monitoring en anderen), Per voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen) en regio – Prognose tot 2030

Driver Safety Market Overzicht

Driver Safety Market zal naar verwachting usd 24,89 miljard waard zijn in 2027, met een CAGR van 8,72% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Veiligheidstechnologieën voor de bestuurder verwijzen naar speciale geïntegreerde systemen die zijn ontwikkeld om de maximale veiligheid van zowel de passagiers als de auto te garanderen. Een breed scala aan apparaten en gadgets zijn opgenomen in veiligheidstechnologieën voor bestuurders die communicatie tussen auto’s, geofencing-mogelijkheden, diefstalafschrikking op afstand, schadebeperking en voertuig-tot-voertuigcommunicatie mogelijk maken. Deze technologieën zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het helpen van de bestuurder bij een betere werking van de auto, waardoor levensbedreigende ongevallen worden vermeden.

Met een toename van de vraag naar auto’s is de behoefte aan betere verkeersveiligheid ontstaan. Een dergelijke behoefte heeft ertoe geleid dat de overheid strenge verkeersregels heeft opgesteld en verschillende wetten heeft aangenomen die de toepassing van betere veiligheidstechnologie voor de bestuurder in de nieuwste auto’s afdwingen. Deze factoren zullen naar verwachting de Driver Safety-markt tijdens de prognoseperiode stimuleren. De Driver Safety-markt zal naar verwachting tussen 2022 en 2030 getuige zijn van een robuuste CAGR, volgens het recente rapport van Market Research Future. Bovendien heeft een toename van het aantal verkeersongevallen als gevolg van het stijgende verkeer de vraag naar auto’s met veiligheidssystemen voor bestuurders gestimuleerd, waardoor de markt voor bestuurdersveiligheid verder is gegaan.

Ontvang gratis sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2007

Belangrijkste spelers

Market Research Future (MRFR) heeft veel prominente spelers in de Driver Safety-markt geprofileerd. Enkele van deze belangrijke spelers zijn,

  • Continental AG (Duitsland)
  • Denso Corporation (Japan)
  • Infineon Technologies AG (Duitsland)
  • Magna International Inc (Canada)
  • Optalert PTY Ltd. (Australië)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Seeing Machines (Australië)
  • Smart Eye AB (Zweden)
  • Tobii AB (Zweden)
  • Valeo S.A. (Frankrijk), en anderen.

Marktsegmentanalyse van de veiligheid van bestuurders

De wereldwijde Driver Safety-markt is gesegmenteerd op type en voertuigtype.

Per type is de markt voor bestuurdersveiligheid gesegmenteerd in waarschuwingsdetectiesysteem voor bestuurders (DADS), elektronische stabiliteitscontrole (ESC), eye-tracking/knipperbewaking, lane departure warning (LDW), druk-/hoekbesturingssensor en voertuig-naar-voertuigcommunicatie.

Per voertuigtype is de driver safety-markt gesegmenteerd in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s.

Regionale analyse van de markt voor rijveiligheid

De wereldwijde driver safety-markt is per regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Europa en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting een gestage groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van een vooraf gevestigde driver safety-markt in de regio’s. Vanwege de technologische vooruitgang zal Noord-Amerika naar verwachting een toename van de vraag naar auto’s met geavanceerde veiligheidssystemen voor de bestuurder laten zien. Verder wordt verwacht dat het land, vanwege de aanwezigheid van veel prominente marktspelers in de Verenigde Staten, naar voren zal komen als de meest robuuste economie in Noord-Amerika. Andere landen zullen zich naar schatting ontwikkelen als potentiële markten voor veiligheidstechnologieën voor bestuurders in Noord-Amerika, waaronder Canada en Mexico.

Azië-Pacific zal naar schatting het hoogste groeipercentage laten zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de stijgende vraag naar auto’s in de regio. De Regio Azië-Pacific is vastbesloten om de wereldwijde driver safety-markt te domineren vanwege factoren zoals toenemende concurrentie in de auto-industrie, toenemende acceptatie van veiligheidsvoorzieningen in de nieuwste auto’s en de introductie van een strikt beleid door de overheid met betrekking tot verkeersveiligheid. Landen zoals China, India en Japan zullen naar verwachting naar voren komen als de leidende economieën in de Regio Azië-Pacific.

Europa zal naar schatting de Regio Azië-Pacific en Noord-Amerika volgen in termen van marktaandeel voor veiligheidstechnologieën voor bestuurders. Duitsland zal naar verwachting de grootste markt voor veiligheidstechnologie voor bestuurders binnen Europa zijn, vanwege de toegenomen bezorgdheid over de verkeersveiligheid. Andere landen die naar verwachting lucratieve groei binnen Europa zullen genereren, zijn Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten.Koninkrijk (VK).

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2007

Branche-update

Februari 2019:  Subaru Forester SUV en de nieuwe 2020 Legacy Sedan hebben een ingebouwde gezichtsherkenningstechnologie, Driver Focus, die is ontwikkeld om bestuurders te helpen met afgeleid rijden en vermoeidheid van de bestuurder. De Driver Focus-technologie, geïntroduceerd door Subaru, werd door de Automobile Journalists Association of Canada uitgeroepen tot de beste veiligheidsinnovatie voor 2019.

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR BESTUURDERSVEILIGHEID, PER TYPE

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR BESTUURDERSVEILIGHEID, PER VOERTUIGTYPE

1.1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR BESTUURDERSVEILIGHEID, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

3.7 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING

5.2 STUURPROGRAMMA’S

5.2.1 VERKEERSDODEN

5.2.2 TOENAME VAN DE VERKOOP VAN EV- EN LUXEVOERTUIGEN

5.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BESTUURDER

5.3 BEPERKINGEN

5.3.1 HOGE KOSTEN

5.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING

5.4 KANS

5.4.1 TOENEMENDE ADOPTIE IN ONTWIKKELDE LANDEN

5.5 IMPACT VAN COVID-19 OP DE MARKT VOOR BESTUURDERSVEILIGHEID

5.5.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN: GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELINDUSTRIE

5.5.2 GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELPRODUCTIE

5.5.3 GEVOLGEN VOOR DE INDUSTRIE VAN DE VEILIGHEIDSSYSTEMEN VOOR BESTUURDERS

5.5.4 GEVOLGEN VOOR DE WERELDHANDEL

6 MARKTFACTORANALYSE

6.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL

6.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

6.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

6.1.3 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

…Voortgezet.

Blader door meer gerelateerd rapport @

Smart Mobility Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-mobility-market-10893

Autosport Producten Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/motorsport-products-market-10933

Ai-robotmarkt in het voertuig @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-vehicle-ai-robot-market-11048

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Driver Safety Market,Driver Safety Market technology,Driver Safety Market Companies,Driver Safety Market trends,Driver Safety Market size,Driver Safety Market share