header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Organische peroxidemarkt naar verwachting USD 2,5 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 4,2%

Nov 23, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde organische peroxidemarkt wordt geschat op USD 2,5 miljard in 2030, met een CAGR van 4,2% tijdens de prognoseperiode (2022-2028).

Organische verbindingen met twee zuurstofatomen vormen samen organisch peroxide. Het is een witte tot gele kleurstof en kan worden gevonden als vaste, vloeibare of pasta’s die zelfversnelende ontbinding doorstaan, wat leidt tot rigoureuze verbranding en explosieve ontbinding. Sommige stoffen worden niet gereageerd met organische peroxiden zoals water, minerale spiritus en ftalaatesters en worden gebruikt om organisch peroxide te verdunnen als verdund organisch peroxide dat stabiliteit biedt wanneer het wordt blootgesteld aan hitte of fysiek geschokt in vergelijking met onverdund organisch peroxide. Deze organische peroxide stoffen hebben solitaire eigenschappen waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in verschillende toepassingen voor eindgebruik, zoals persoonlijke verzorging, coatings, lijmen, papier, textiel, wasmiddelen, kunststoffen en rubber en andere.

De toenemende vraag naar PVC en andere kunststoffen uit verschillende eindgebruiksindustrieën is de belangrijkste drijvende factor achter de groei van de organische peroxidemarkt. De uitbreiding van de chemische industrie in opkomende landen zoals China, Indonesië en India zal naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. Het verhogen van de vraag naar hoogwaardige kunststoffen en rubbers, bliksemindustrialisatie en de toenemende uitbreiding van de papier- en textielindustrie zijn de factoren die de marktgroei bepalen. Groeiende toeristische activiteiten in opkomende landen, samen met het uitbreiden van de wasserijactiviteiten, voeden de consumptie van wasmiddel, wat de groei van de organische peroxidemarkt verhoogt.

Pdf-voorbeeldkopie ophalen met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5501

Het stimuleren van de acceptatie van organisch peroxide in coatings in combinatie met de groeiende productie en verkoop van auto’s zal naar verwachting de marktgroei in de beoordelingsperiode bevorderen. Stijgende bouw- en bouwactiviteiten in combinatie met groeiende lijmtoepassingen geproduceerd uit organisch peroxide zullen naar verwachting de marktgroei in de schattingsperiode stimuleren.

Regionale analyse

De wereldwijde organische peroxidemarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika domineert de organische peroxidemarkt vanwege de toenemende vraag vanuit verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, elektrische en elektronica in deze regio. Azië-Pacific zal tijdens de prognose van 2022-2029 het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage doorstaan vanwege de torenhoge groei van verschillende eindgebruikerstoepassingen zoals coatings en lijm, plastic en rubber en wasmiddel in deze regio. Het landengedeelte van het rapport biedt ook individuele marktbeïnvloedende factoren en veranderingen in de regelgeving in de markt in eigen land die van invloed zijn op de huidige en toekomstige trends van de markt.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5501

Marktsegmentatie

De wereldwijde organische peroxidemarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Ketonperoxide
  • Dactylperoxide
  • Per carbonaten
  • Proxymetalen
  • Andere- Proxy-esters, dagelijkse peroxiden en hydroperoxiden

Per toepassing

  • Detergentia
  • Papier & textiel
  • Kunststof & rubber
  • Coatings & lijmen
  • Persoonlijke verzorging
  • Anderen

Belangrijkste spelers    

De prominente belangrijkste spelers van de wereldwijde Organic Peroxide Market zijn united initiators (VS), Bergan GmbH (Duitsland), Arkoma S.A. (Frankrijk), Akzonobel N.V.(Nederland), NOF Corporation (Japan), China sun Speciality Chemicals Co., Ltd. (China), MPI Chemise B.V. (Nederland), Kappa (Turkije), Vanderbilt Chemicals, LLC (VS), ACE Chemical Corp (Taiwan), Plastic Pigments Pt. Ltd. (India).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-peroxide-market-5501

Gerelateerd rapport

Silicone Coating Markt

Polyamide 12 Markt

Aluminium platgewalste producten markt

Elastomeer Gecoate Stoffen Markt

3d Printing Materials Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Organic Peroxide,Organic Peroxide Market,Organic Peroxide Market Size