header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wave Energy Converters Markttechnologieën, eisen, regionale vooruitzichten, industriegrootte, groeifactoren, trends van topspelers en wereldwijde toekomstverwachting 2030

Nov 23, 2022 6:00 PM ET

Gedenkwaardige verschuiving naar Wave Energy Drives Converter-eisen

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde markt voor golfenergie-omzetters tegen 2030 USD 33 MN zal verzamelen, met een CAGR van 5,1% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030). 

Wave Energy Converter Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor golfenergieomzetters groeit gestaag. De uitgebreide opname van golfenergie voor energieopwekking is een belangrijke drijvende kracht achter de marktgroei. Bovendien onderbouwt de opkomst van enkele veelbelovende concepten om de eenvoudige golftheorie en kenmerken van de golfkracht te stimuleren de marktinkomsten. Wereldwijde golfenergietechnologie is getuige van een indrukwekkende opkomst. 

De dramatisch stijgende golfenergietechnologie en installaties van onderzeese apparatuur hebben een positieve invloed op de marktgroei. Verwijzend naar de toenemende activiteiten op het gebied van nieuwe productontwikkeling.

Competitief landschap

De markt voor golfenergieomvormers is bimodaal en concurrerend aan de onderkant van low-tech materialen. Fabrikanten vertrouwen op productontwikkeling om unieke en capabele golfenergieomvormers te innoveren die de prestaties tot 300% kunnen verbeteren en de overlevingskansen kunnen vergroten door door grote golven te duiken. De industrie is getuige van aanzienlijke R &D-investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde converters om oudere te vervangen. Spelers in de industrie streven ernaar om lichtgewicht converters te produceren met behoud van golfforcering op het hoogste niveau die via een PTO-systeem wordt omgezet in elektriciteit.

Avail Free Sample Pages – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11049

Belangrijkste spelers

  • Ocean Power Technologies (Israël)
  • Marine Power Systems (Verenigd Koninkrijk)
  • Eco Wave Power (Israël)
  • SINN Power GmbH (Duitsland)
  • NEMOS GmbH (Duitsland)
  • INGINE Inc (Zuid-Korea)
  • Carnegie Clean Energy (Australië)
  • CorPower Ocean (Zweden)

Opmerkelijke branche-updates

Op 14 november 2022 kondigde Mocean Energy (Schotland), een toonaangevende leverancier van golfenergieomvormers, aan dat het een patent heeft verkregen voor zijn drijvende scharnierende vlotgolfenergietechnologie in China. Mocean Energy ontwerpt en levert golfenergieomvormers die nodig zijn in oceaanapparatuur en het net met schone, koolstofvrije, hernieuwbare energie. De scharnierende vlotgolfomvormers van Mocean Energy veroorzaken een rotatie rond het scharnier om golfenergie om te zetten in elektriciteit via een power take-off (PTO) -systeem.

Europa, de grootste markt voor wave-energieomvormers 

Europa heeft het belangrijkste aandeel in de wereldwijde markt voor golfenergieomzetters. Het groeiende aandeel van hernieuwbare energiebronnen in de capaciteit voor energieopwekking is een belangrijke drijvende kracht achter de marktgroei. Ook de snelle groei van golftechnologie-initiatieven en een aanzienlijk aantal golfenergiebedrijven in deze regio vergroten de marktomvang. Het Europe Marine Energy Center vormt de kern van grote golftechnologie-initiatieven.

Bovendien nemen regeringen van de meeste Europese landen veel initiatieven om gebruik te maken van de grootste onaangeboorde oceaanenergiebronnen waarvan zij denken dat ze tegen 2050 tot 10% van de totale elektriciteitsbehoeften van de regio kunnen dekken. De continue energieproductie op onshore en offshore afgelegen locaties drijft de marktvraag aan. Groeiende overheidsinitiatieven om de productie van hernieuwbare energie te stimuleren, ondersteunen de marktgroei.

Het Verenigd Koninkrijk domineert de markt voor golfenergieomzetters in de regio, met het grootste aantal golfenergie-implementaties. De Britse regering overweegt ook actief om een afgeschermd marktondersteuningsmechanisme voor mariene energie in te voeren om het land bovenaan te positioneren tussen de golf- en getijdensectoren wereldwijd. Ook stimuleren groeiende innovaties in offshore golftechnologie de marktgroei. 

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11049

Noord-Amerika is een andere lucratieve markt voor golfenergieomvormers in termen van grotere marktaandelen. Talrijke golfenergieprojecten en een verschuiving van olie en gas kunnen ertoe leiden dat de regio een hogere marktgroei zal doormaken. Overheden werken samen met tal van onderzoeksgroepen en experts uit de industrie op het gebied van golfenergie om het potentieel van mariene hernieuwbare energie te realiseren.

Bovendien is de toenemende druk om de energieopwekking te stimuleren door middel van hernieuwbare energiebronnen, zoals oceaan- en windtechnologieën, een belangrijke factor die de vraag naar converters in Noord-Amerika stimuleert. Met zijn grote investeringen in onderzoek naar hernieuwbare energie en ontwikkelingen is de VS de leider in de markt voor golfenergieomzetters. Optegelijkertijd vertoont Latijns-Amerika een sterk opwaarts traject als gevolg van het groeiende bewustzijn van de voordelen van hernieuwbare bronnen. 

Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration zal de Amerikaanse kustlijn naar verwachting 2,64 biljoen kWh aan golfenergieproductie bereiken, wat de meest betrouwbare hernieuwbare energiebron is. Het jaarlijkse golfenergiepotentieel van kustplaatsen is ongeveer 40% van de totale golfenergieopwekking in de VS. 

De APAC-markt voor golfenergieomzetters zal naar verwachting ook in een gematigd tempo groeien, getuige van aanzienlijke investeringen in hernieuwbare energie. De toename van robuuste capaciteitsuitbreidingen, vooral in China en India, bepaalt het groeiende marktlandschap. China heeft het grootste aantal golfenergiecentrales als gevolg van de exploderende groei van nieuwe geïnstalleerde capaciteit. 

Nu het totale energieverbruik de capaciteit voor onshore windparken overschrijdt, kan de regio verschuiven naar offshore / oceaangolfenergieparken, wat wijst op de noodzaak van grotere investeringen. Bovendien zou groeiende innovatie en technologische vooruitgang in de bouw van golfenergiecentrales de marktgroei stimuleren.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT

1.1.1 WAVE ENERGY CONVERTER MARKT, PER TYPE

1.1.2 MARKT VOOR GOLFENERGIEOMVORMERS, PER WERKINGSWIJZE

1.1.3 WAVE ENERGY CONVERTER MARKT, PER IMPLEMENTATIELOCATIE

1.1.4 MARKT VOOR GOLFENERGIEOMVORMERS, PER AFTAKSYSTEEM

1.1.5 WAVE ENERGY CONVERTER MARKT, PER TOEPASSING

1.1.6 WAVE ENERGY CONVERTER MARKT, PER REGIO

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP BENADERING

3.6 PROGNOSEMODEL

3.7 LIJST VAN AANNAMES

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 VRAAG NAAR GROENERE HERNIEUWBARE ENERGIEBRONNEN

4.2.2 MEER OVERHEIDSINITIATIEVEN EN INVESTERINGEN IN PROJECTEN OP HET GEBIED VAN HERNIEUWBARE ENERGIE

4.2.3 WERELDWIJD STIJGENDE ENERGIEVERBRUIKSCAPACITEIT

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BESTUURDER

4.3 TERUGHOUDENDHEID

4.3.1 ONVOORSPELBAARHEID VAN OCEAANGOLVEN EN GETIJDENSTROMINGEN

4.3.2 HOGE INSTALLATIE- EN ONDERHOUDSKOSTEN

4.3.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING

4.4 KANSEN

4.4.1 OVERVLOEDIGE BESCHIKBAARHEID VAN NATUURLIJKE BRONNEN VOOR GOLFENERGIEOPWEKKING

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Golf- en getijdenenergiemarkt Onderzoeksrapport: Informatie per type (golfenergie en getijdenenergie), per technologie (getijdenstroomgenerator, oscillerende waterkolommen, spervuur en andere) en per regio (Azië-Pacific, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Getijden energiemarkt Informatie per funderingstype (stuwdam, zwaartekrachtbasis, monopile, halfafzinkbaar en andere), capaciteit (tot 100 kW, 100 kW tot 500 kW en hoger), installatiediepte (ondiep  water, overgangswater en diep water) – en regio- prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Wave Energy Converter Market,Wave Energy Converter Market trends,Wave Energy Converter Market technology,Wave Energy Converter Market Companies,Wave Energy Converter Market Growth,Wave Energy Converter Market Forecast