header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cognitive Computing Technology Market zal naar verwachting USD 156,26 miljard bereiken bij een CAGR van 28,27% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 24, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De wereldwijde markt voor cognitieve computertechnologie  beschrijft variabelen die de dynamiek van de industrie kunnen veranderen en een impact kunnen hebben op de omvang van de markt voor cognitieve computertechnologie. Vanwege de toename van ongestructureerd gegevensvolume en technologische vooruitgang die helpt bij de ontwikkeling van de cognitieve computertechnologie-industrie, heeft de markt voor cognitieve computertechnologie het potentieel om exponentieel te groeien. De wereldwijde markt voor cognitive computing wordt gedreven door verschillende factoren. De groei van cloudgebaseerde oplossingen, samen met hun verbeteringen en doorbraken in hardware- en softwaresystemen, kan de uitbreiding van de markt voor cognitieve computertechnologie van 2020 tot 2030 ondersteunen.

De wereldwijde markt voor cognitive computing kan profiteren van de toenemende vraag naar ervaringsgerichte interfaces. Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor cognitieve computertechnologie naar verwachting de komende jaren snel groeien. De resultaten van de MRFR-studie tonen ook aan dat de markt voor cognitieve computertechnologie naar verwachting aan het einde van de onderzoeksperiode een hoge waarde zal bereiken.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1533

Cognitive Computing Technology Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 156,26 miljard
Groei: CAGR van 28,27% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers:

Enkele vooraanstaande marketeers van cognitieve computertechnologieën werden genoemd door MRFR. Deze bedrijven omvatten Expert System S.p.A. (Italië), SparkCognition Inc. (VS), Microsoft Corporation, Numenta, International Business Machines Corporation, Cisco Systems, Inc., DeepMind Technologies Limited (VK), CustomerMatrix Inc., Planet Labs., Airware, Google, Inc., CognitiveScale, Saffron Technology, Inc., Enterra Solutions LLC, ColdLight Solutions, Palantir Technologies en Hewlet

Stuurprogramma ‘s:

De belangrijkste drijfveren voor de uitbreiding van de markt voor cognitieve computing zijn de ontwikkeling van deze technologie, die heeft geleid tot een toegenomen acceptatie van computerplatforms zoals cloud computing, mobiel computergebruik en data-analyse, evenals de opkomst van steeds grotere en complexere ongestructureerde datasets.

Marktsegmentatie:

Op basis van organisatiegrootte, implementatie, technologie en eindgebruikers wordt het segmentonderzoek van de wereldwijde markt voor cognitieve computertechnologie uitgevoerd.

Geautomatiseerd redeneren, machine learning en natural language processing (NLP) zijn enkele van de op technologie gebaseerde divisies van de markt voor cognitieve computertechnologie. De wereldwijde Cognitive Computing Technology-markt voor cognitieve computertechnologie kan groeien als gevolg van het hoge nut van natuurlijke taalverwerkingstechnologie en het wijdverbreide gebruik in verschillende industrieën.

Mkb’ers en grote bedrijven vormen de organisatiegebaseerde sectoren van de markt voor cognitieve computertechnologie. de toenemende acceptatie van cognitieve computertechnologie door de toekomstige markt.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cognitive-computing-technology-market-1533

Cloud- en on-premises implementaties vormen de op implementatie gebaseerde segmenten van de markt voor cognitieve computertechnologie. De markt zou kunnen groeien als gevolg van een toegenomen bewustzijn van de hoge betrouwbaarheidsfunctie van cloudgebaseerde cognitieve computeroplossingen.

De BFSI, gezondheidszorg, reizen & toerisme, media & entertainment, lucht- en ruimtevaart & defensie, telecom & it, consumentengoederen , detailhandel, onderwijs & onderzoek en energie – energie behoren tot de eindgebruikersgebaseerde categorieën van de markt voor cognitieve computertechnologie. De markt voor cognitive computing zal naar verwachting aanzienlijk groeien met behulp van de gezondheidszorg.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1533

Regionale analyse:

Noord-Amerika kan het voortouw nemen in de wereldwijde Cognitive Computing Technology Market voor cognitieve computertechnologieën, volgens regionaal onderzoek. De sterke behoefte aan snellere en veiligere opslagapparaten in verschillende industrieën kan worden toegeschreven aan de enorme groei van de regionale markt voor cognitieve computing in de loop van de beoordelingsperiode. Een van de grootste eindgebruikers van cognitive computing-technologie is de IT-sector. De regionale markt voor cognitieve computertechnologieën kan sneller groeien als er grote IT-ondernemingen in de buurt zijn.

De marktuitbreiding in Europa zal snel toenemen. De regionale markt is opgeschaald als gevolg van technische ontwikkelingen en een groei van het volume aan ongestructureerde data. Bovendien kunnen aanzienlijke uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling door grote bedrijven de ontwikkeling van de EU-markt voor cognitieve computing stimuleren. De markt voor cognitieve computertechnologie in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de onderzoeksperiode.

Gerelateerde artikelen:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cognitive Computing Technology Market,Cognitive Computing Technology Market Share,Cognitive Computing Technology Market Size,Cognitive Computing Technology Market Growth,Cognitive Computing Technology Market Trends,Cognitive Computing Technology Market Analysis