header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Core Banking Solution Market geschat op USD 10,31 miljard met 5,4% CAGR in 2030

Nov 24, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten –

Tegen 2030 zal de markt voor core banking-oplossingen naar verwachting USD 10,31 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,4% (2020 tot 2030). De back-endprocedure die volgt op een banktransactie tussen verschillende bankfilialen op een gemeenschappelijk platform staat bekend als het kernbankproces. Online transacties en het wijdverbreide gebruik van internet in de afgelopen jaren zijn de belangrijkste factoren geweest die de groei van de markt voor kernbankoplossingen hebben gestimuleerd. Het volgen van de stroom van bankactiviteiten, zoals betalingen, transacties, updates van gebruikersaccounts en de geschiedenis van financiële gegevens, is de back-endfunctie van de bankoplossing.

Veel bankgerelateerde activiteiten, zoals toegang tot schulden, leningen, leningverwerking en rekeningen, kunnen nu mogelijk zijn met behulp van een bankoplossing.

Ontvang een gratis voorbeeld: – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3208 

Core Banking Solution Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 10,31 miljard
Groei: CAGR van 5,4% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

 • UNISYS (VS)
 • Jayam Solutions Private Limited (Indië)
 • SAP SE (Duitsland)
 • Infosys Limited (Indië)
 • Fiserv
 • (VS)
 • HCL Technologies Limited (Indië)
 • Capgemini SE (Frankrijk)
 • Tata Consultancy Services (India)
 • Oracle Financial Services Software Limited (India)

 

Retailbanken kijken reikhalzend uit naar de implementatie van kernbankoplossingen als gevolg daarvan, om in een betere positie te zijn om verbeterde oplossingen aan hun klanten te bieden, variërend van krediet en kredietverlening tot betalingen en deposito’s. Omdat smartphones het voor bankklanten mogelijk maken om de kernbankoplossingen van retailbanken te gebruiken, komt de proliferatie van smartphones ook naar voren als een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Een aantal retailbanken vormt allianties met leveranciers van retail core banking-oplossingen. Temenos Headquarters SA, een leverancier van retail core banking-oplossingen, en BlueShore, een aanbieder van persoonlijke leningen, hebben bijvoorbeeld hun overeenkomst in september 2020 verlengd.

De aanzienlijke vraag naar financiële diensten, aangezien banken meer nadruk leggen op klantconnectie en betrokkenheid om klantenbehoud te garanderen en oplossingen die op creatieve wijze dringende uitdagingen kunnen aanpakken en deze voor hun klanten kunnen demystificeren, hebben de rol van de belangrijkste drijfveren van deze markt gespeeld.

Regionale analyse –

De Markt voor Core Banking-oplossingen wordt gedomineerd door de regio Azië-Pacific. Dit komt doordat het gebied Azië-Pacific vaker online transacties gebruikt dan andere regio’s in het algemeen. Mensen begonnen deze bankoplossing op veel plaatsen te gebruiken als gevolg van de groei van technologische innovatie en de verbetering van de normen van online transacties.

Noord-Amerika en Europa zijn de op een na grootste regio’s na de Regio Azië-Pacific. Dit komt door de snelle ontwikkeling en uitbreiding van de financiële en internationale kapitaalmarkten.

De andere regio’s zullen naar verwachting in de toekomst hard kunnen werken om de andere grootste participatieregio’s goed te maken.

Bladeren Meer informatie: – https://www.marketresearchfuture.com/reports/core-banking-solutions-market-3208

Overzicht segmenten

Markt voor core banking-oplossingen, per banktype

 1. Grote banken
 2. Middelgrote banken
 3. Gemeenschapsbanken
 4. Kredietunies

 

Markt voor core banking-oplossingen, per ontwikkelingstype

 1. Saas/ Gehost segment
 2. Gelicentieerd segment

 

Markt voor core banking-oplossingen, per producttype

 1. Software
 2. Diensten

 

Core Banking Solution Market, doorEindgebruikers

 1. Banken
 2. Financiële instellingen
 3. Anderen

 

Markt voor core banking-oplossingen, per implementatiemodel

 1. On-premises
 2. Wolk

 

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3208

Core Banking Solution Market Recente ontwikkelingen

 1. De belangrijkste spelers van de Core Banking Solution Market werken hard aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve technologieën om de klanttevredenheid te verhogen en het geheim van de klant te behouden.
 2. In november 2021 heeft het financiële technologiebedrijf One Connects het gamma core banking-systeem gelanceerd. Laat in de komende dagen was het uitgegroeid tot het toonaangevende technology as a service platform voor de financiële instellingen dat is geassocieerd met de Ping And groep.

 

Soortgelijke rapporten: –

 1. https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/at-8-31-cagr-logistic-software-market-share-2022-2030-to-reach-usd-17-76-billion/
 2. http://icrowdnewswire.com/internet-of-things-iot-market-is-increasing-due-to-the-growing-trend-for-smart-city-solutions-with-a-25-7-cagr
 3. https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/global-e-visa-market-projected-to-hit-usd-4-27-billion-at-a-11-93-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/
 4. http://icrowdnewswire.com/intelligent-document-processing-market-size-is-projected-to-reach-usd-6785-2-mn-by-2027-growing-at-a-cagr-of-35-4-mrfr-research
 5. https://icrowdnewswire.com/2022/10/10/blockchain-technology-market-size-is-projected-to-hit-usd-137-59-billion-at-a-67-54-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel; u kunt ook een afzonderlijke hoofdstuksgewijze sectie of regiogewijze rapportversie krijgen, zoals Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Europa of LATAM, Zuidoost-Azië.

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Core Banking Solution Market,Core Banking Solution Market Share,Core Banking Solution Market Analysis,Core Banking Solution Market Growth,Core Banking Solution Market Size,Core Banking Solution