header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor 3D-printfilamenten groeit met een indrukwekkende CAGR van 23% tot 2030

Nov 24, 2022 4:00 PM ET

De markt voor 3D-printen filamenten zal naar verwachting in 2030 worden gewaardeerd op USD 8,1 miljard, met een CAGR van 23% over de prognoseperiode (2022 – 2030). Het groeiende gebruik van 3D-printen in verschillende sectoren voor eindgebruik stelt ons in staat om elementen en benodigdheden met meerdere eigenschappen te maken met behulp van 3D-printfilamenten geproduceerd van verschillende materialen die hoogwaardige componenten aan bedrijven kunnen leveren. Het item heeft de voorkeur vanwege zijn uitzonderlijke stijfheid en aanpassingsvermogen, evenals zijn opmerkelijke taaiheid, uithoudingsvermogen, hoog uithoudingsvermogen en verwaarloosbare krimp. Een van de belangrijkste toepassingen voor 3D-printfilament is de ontwikkeling van elastische onderdelen zoals wearables, vliegtuig- en auto-onderdelen.

De FDM/FFF-methode maakt gebruik van filamenten die zijn geproduceerd uit minder dure stoffen zoals kunststoffen, metalen en keramiek dan sommige andere soorten materiaal voor 3D-printen. Deze filamenten kunnen worden gebruikt om complexe stukken te bouwen. Als direct gevolg hiervan is de toenemende acceptatie van op maat gemaakte producten uit industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart een belangrijke factor die de groei in de 3D-printfilamentindustrie stimuleert. Het snel toenemende gebruik van 3D-printfilament voor ontwerpconnectiviteit en prototypes in de lucht- en ruimtevaart- en defensiesector wint aan kracht. Bovendien groeit de markt door een groeiende focus op kwaliteitsdrukwerk in de autosector.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8427

De belangrijkste factoren die de vraag naar producten stimuleren, zijn de stijgende eisen voor duurzame en milieuvriendelijke goederen ten opzichte van petrochemische goederen; een sterke nadruk in de sectoren voor eindgebruik op innovaties op het gebied van 3D-printen, met name in de lucht- en ruimtevaart en consumentenproducten; toenemend gebruik van elektronica; en de wereldwijde expansie van de automobielsector. Bovendien is het productieproces voor 3D-geprinte stukken extreem duur en vereist het veel middelen, wat een reden kan zijn voor de trage groei die de markt naar verwachting zal doormaken.

REGIONALE ANALYSE

In 2018 domineerde Azië-Pacific de markt met meer dan 35% en naar verwachting zal die positie gedurende de hele prognoseperiode behouden. Dit komt voornamelijk door de aanzienlijke vraag naar het item in de productie van auto’s, met name e-voertuigen voor ultralichte kenmerken, evenals een toename van de lucht- en ruimtevaartindustrie in het gebied. Bovendien breiden Aziatische landen zoals China, India, Japan en Zuid-Korea hun 3D-printmogelijkheden agressief uit.

De Noord-Amerikaanse markt breidt zich uit dankzij een bloeiende 3D-printindustrie en een sterke focus op bronnen van hernieuwbare energie. Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van de lucht- en ruimtevaartindustrie de vraag naar producten in de regionale sector zal doen toenemen.

De hoge autoproductie en de nadruk op de opbrengst van hernieuwbare energie stimuleren de marktuitbreiding in Europa.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8427

MARKTSEGMENTATIE

Per materiaaltype kan de markt worden gesegmenteerd in acrylonitrilbutadieen styreen (ABS), polymelkzuur (PLA), polyvinylalcohol (PVA), polyethyleentereftalaat (PET), zandsteen, nylon, koolstofvezel en andere. In termen van eindgebruikers is de 3D-printfilamentmarkt geclassificeerd als Aerospace &Defense, Healthcare, Automotive, Electrical &Electronics, onder anderen.

HOOFDROLSPELERS

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn –

DowDuPont Inc (VS) – Hytrel, Merck KGaA (Duitsland) – 3DXTech ABS,Arkema S.A. (Frankrijk) – Kepstan,Evonik Industries AG (Duitsland) – VESTAKEEP,DSM (Nederland) – Novamid,Stratasys Ltd (Israël) – ABSi, Durus,SABIC (Saoedi-Arabië) – CYCOLAC,Clariant (Zwitserland) – ESD safe PET-G,BASF SE (Duitsland) , Ultrafuse 316L,Eastman Chemical Company (VS) , Amphora 3D, polymeer, Markforged, Inc (VS) – Onyx.

Lees de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-filament-market-8427

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten,technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  3D Printing Filament,3D Printing Filament Market,3D Printing Filament Market Size