header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor graafmachines zal naar verwachting in de toekomst boven de 4,80% CAGR groeien

Nov 24, 2022 7:00 PM ET

De wereldwijde graafmachinemarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,80% en zal naar verwachting tegen het einde van 2030 USD 43.126,60 miljoen waard zijn.

Graafmachines zijn het type machine dat kan worden afgesloten als zelfaangedreven hydraulische machines. Deze machines worden gebruikt voor afvoer en uitgraving met behulp van een graafbak aan het einde van de tweedelige knikarm. Graafmachines functioneren precies als zware bouwmachines, die worden gebruikt in vergelijkbare markttoepassingen, zoals zinken, graven van sleuf en andere zoals landnivellering.

Expressieve groei in de bouwsector is een van de cruciale factoren die een positief vooruitzicht voor de markt creëren. Graafmachines worden voornamelijk gebruikt in grootschalige residentiële en commerciële bouw, ontwikkeling van wegen en havens en mijnbouwprojecten over de hele wereld. Evenzo drukt de wijdverspreide acceptatie van geautomatiseerde graafmachines ook de marktgroei. Deze graafmachines helpen bij het minimaliseren van arbeidskosten en vergemakkelijken het op afstand volgen van activiteiten. Ook verschillende productinnovaties, vergelijkbaar met het gebruik van op brandstofcellen gebaseerde elektromotoren om graafmachines aan te drijven, fungeren als andere groei-inducerende factoren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2332

Regionale analyse

De wereldwijde graafmachinemarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific zal naar verwachting het marktbelang van de graafmachine leiden vanwege de stijgende ontwikkelingsprojecten. De regio bedroeg in 2019 17,32 miljard USD en zal naar verwachting in de nabije toekomst een aanzienlijke groei laten zien. Dit is te wijten aan de investeringen in onderzoek en ontwikkeling, samen met een toenemend aantal ontwikkelingsprojecten in de regio. Verbetering van de economische omstandigheden en snelle structuurontwikkeling in opkomende economieën zoals China, India en Zuid-Korea stimuleren de bouwsector. De aanleg van openbare infrastructuur in landen als China en India met hun enorme bevolking zal naar verwachting hoge winsten opleveren.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken met de stijgende vraag naar woningen. De marktwaarde van deze regio zal naar verwachting enorm groeien tijdens de gietperiode als gevolg van de integratie van verbeterde technologie om graafmachines voor bouwactiviteiten te produceren. De markt in ontwikkelde landen zal naar verwachting de komende jaren een vrij trage groei laten zien. Er is de afgelopen jaren een daling van de bouwactiviteiten in Noord-Amerika en Europa geweest met lage investeringen in uitbreiding van de infrastructuur, wat op zijn beurt de groeivooruitzichten kan belemmeren.

In de Europese regio neemt het marktaandeel van graafmachines af als gevolg van een daling van de bouwuitgaven en lage investeringen in de markt voor utiliteitsbouw en infrastructuur.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2332

Marktsegmentatie
De wereldwijde graafmachinemarkt is gesegmenteerd in;
Product
• Mini/ Compact
•Crawler
•Wielen
•Zwaar
Type mechanisme
•Elektrisch
•Hydraulisch
•Hybride

Vermogensbereik
• Tot 300 PK
• 301- 500 PK
• 501 PK en hoger

Operatie
•Mijnbouw
•Constructie
•Afvalverwerking
•Anderen

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde graafmachinemarkt zijn Caterpillar Inc. (VS), Hitachi Construction Machinery Co. Ltd. (Japan), Komatsu Ltd. (Japan), Volvo Construction Equipment (België), Xuzhou Construction Machinery Group (XCMG) (China), Terex Corporation (VS), JCB Ltd. (VK), Sandvik AB (Zweden), Hyundai Heavy Industries Co. Ltd. (Zuid-Korea) en anderen.

Volledig rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/excavators-market-2332

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek bestudeert naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers,en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Excavator,Excavators Market,Excavators Industry