header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme sensoren zal naar verwachting USD 190,74 miljard bereiken bij een CAGR van 19,49% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 24, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De markt voor slimme sensoren werd in 2020 gewaardeerd op ongeveer USD 36,6 miljard en zal naar verwachting usd 190,74 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 19,49%. Een slimme sensor bestaat uit een sensor, een microprocessor en elke communicatiemethode voor de verwerkte gegevens. Basissensoren kunnen belangrijke kenmerken detecteren, maar ze leveren alleen gegevens in de vorm van analoge signalen die moeten worden verwerkt voordat ze worden gebruikt. Slimme sensoren maken daarentegen gebruik van een interne microprocessor waarmee ze achtergrondgeluiden kunnen filteren en sensorsignalen kunnen omzetten naar digitaal formaat. Slimme sensoren worden vaak gebruikt in mechanismen om cruciale bewerkingen te bewaken en te reguleren.

Op medisch gebied zijn temperatuursensoren en druksensoren uiterst belangrijk. Ze worden gebruikt in tal van apparaten, waaronder ventilatoren, zuurstofconcentrators, anesthesieafgiftesystemen, bloedanalysatoren, nierdialysemachines en medische incubators. De vraag naar deze machines is toegenomen als gevolg van het stijgende aantal COVID-gevallen.

De groeiende smart city-markt, het toenemende gebruik van slimme sensoren in medische technologie en de groeiende zorgen over het milieu spelen als de belangrijkste drijvende bron in deze markt.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2768 

In de afgelopen jaren zijn verschillende overheden zich gaan richten op slimme steden. De behoefte aan slimme steden is aangewakkerd door het toenemende besteedbare geld onder de algemene bevolking, samen met de explosieve opkomst van cloudtechnologie en autoproducten. De markt voor slimme sensoren zal naar verwachting uitbreiden naarmate slimme sensoren worden gebruikt in tal van Smart City-afdelingen, waaronder parkeerbeheer, weersmonitoring en energiebesparing.

Bovendien zijn enkele van de aantrekkelijke kenmerken van de Smart Sensors, waarvan wordt gedacht dat ze de belangrijkste factor zijn die de marktvraag naar Smart Sensors-markt voedt, nauwkeurigheid, kleiner formaat en lager hardwaregebruik.

Smart Sensors Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 190,74 miljard
Groei: CAGR van 19,49% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijke sleutelbedrijven in de Smart Sensors-markt zijn aanwezig op het internationale toneel en hebben bijgedragen aan het verhogen van de marktomzet. Deze belangrijke spilfiguren zijn ABB Ltd., Honeywell International Inc., Eaton Corporation, Analog Devices, Infineon Technologies AG, NXP Semiconductors N.V., STMicroelectronics en Siemens AG.

Marktsegmentatie van slimme sensoren

Op type

 • Beeldsensoren
 • Slimme bewegingssensoren
 • Slimme positiesensoren
 • Slimme druksensoren
 • Slimme temperatuursensoren
 • Aanraaksensoren

 

Bekijk de volledige Report@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-sensors-market-2768 

Per eindgebruiker

 • Automotive
 • Consumentenelektronica
 • Industrieel
 • Infrastructuur
 • Geneeskundig

 

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2768 

Regionale analyse

Slimme sensoren worden op grote schaal gebruikt in veel industriële processen, maar ze worden meestal gebruikt in consumentenelektronica en draagbare technologie om gezondheidsgerelateerde variabelen te bewaken. Vanwege het toegenomen gebruik van consumentenelektronica vertoont de markt die wordt gecontroleerd door de regio Azië-Pacific, naast andere toonaangevende spelers, een snel toenemende CAGR in de Smart Sensor-industrie. De groeiende economieën van landen als China, India en Japan leveren een aanzienlijke financiële bijdrage aan de wereldeconomie. De markt voor slimme sensoren is ookgevoed door verschuivende tendensen naar draadloze technologieën.

China staat bekend om het produceren van smartphones en andere vergelijkbare elektronische gadgets in grote hoeveelheden, en de behoefte aan slimme sensoren neemt snel toe. Naast deze gebieden produceren andere landen, waaronder Vietnam, Taiwan en de Filippijnen, ook smartphones voor de export. Vanwege deze factor wordt verwacht dat de marktwaarde voor slimme sensoren tijdens de prognoseperiode zal toenemen. 

Gerelateerde artikelen

 https://icrowdnewswire.com/2022/10/30/industrial-ethernet-market-projected-to-hit-usd-15-56-billion-at-a-11-12-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

 https://icrowdnewswire.com/2022/10/28/advanced-process-control-market-projected-to-hit-usd-386-10-million-at-a-12-26-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

 https://www.digitaljournal.com/pr/smart-contracts-market-size-to-reach-usd-8-3-billion-with-a-21-40-cagr-from-2022-to-2030

 https://www.digitaljournal.com/pr/metaverse-market-growth-due-to-technical-advancements-which-is-expected-at-45-2-till-2030-2

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com  

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Sensors Market,Smart Sensors Market Share,Smart Sensors Market Size,Smart Sensors Market Growth,Smart Sensors Market Trends,Smart Sensors Market Analysis