header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van autonome multifunctionele landbouwrobots zal tegen 2030 met USD 1.278,5 miljoen groeien | De vraag naar voedsel zal aanzienlijk toenemen

Nov 24, 2022 5:02 PM ET

Autonome multifunctionele landbouwrobot Marktoverzicht:

Volgens de analyserapporten van MRFR wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots aanzienlijk zal toenemen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 16,7%. Het rapport verwacht verder dat de markt tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 1.278,5 miljoen zal bereiken.

De wereldwijde markt voor multifunctionele landbouwrobots voor auto’s heeft onlangs een enorme expansie laten zien. Het veld evolueert snel naar een dynamische hightechsector die nieuwe werknemers, investeerders en bedrijven aantrekt. De technologie ontwikkelt zich snel en verbetert niet alleen de productiecapaciteit van boeren, maar ook de staat van automatisering en robotica. Het centrale aspect dat de ontwikkeling van de markt ondersteunt, is de groeiende vraag naar voedsel en geavanceerde technologieën. Bovendien zal het stijgende aantal accommoderende beleidsmaatregelen de groei van de markt in de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11029

Autonome multifunctionele landbouwrobot marktconcurrentieanalyse

De wereldwijde markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots heeft een robuust en concurrerend landschap. Spelers over de hele wereld richten zich steeds meer op innovatie en onderzoeksactiviteiten om aan de groeiende vraag naar geavanceerde technologieën te voldoen. Om hun wereldwijde marktvoetafdruk te versterken, implementeren de spelers bovendien op groeiende wijze verschillende groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, overnames, partnerschappen, productlanceringen, enz. De catalogus voor de toonaangevende deelnemers op de wereldwijde markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots omvat spelers zoals MetoMotion, AgXeed, Agrobot, Advantech Farms Technologies Inc., PeK Automotive, FarmDroid ApS, Naïo Technologies, Ecorobotix SA, Harvest Automation, AgEagle Aerial Systems, FFRobotics, Korechi Innovations Inc., Fendt Corporation, AGROINTELLI, Nexus Robotics, Ducksize, Deepfield Robotics, CNH Industrial NV, Yanmar Holdings CO., LTD., en verschillende anderen.

Autonome multifunctionele landbouwrobot marktsegmentanalyse

De wereldwijde autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van regio en component.

Op basis van de component wordt de wereldwijde markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots opgesplitst in diensten, software en hardware.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-multifunctional-agriculture-robot-market-11029 ophalen

Autonome multifunctionele landbouwrobot markt regionale analyse

De wereldwijde markt voor autonome multifunctionele landbouwrobots wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR behaalde de Noord-Amerikaanse regio in 2021 de toppositie in de wereldwijde autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de hoge koopkracht in de regio. Bovendien wordt voorspeld dat technologische vooruitgang in de hele regio ook de groei van de regionale markt gedurende de beoordelingsperiode zal beïnvloeden. Autonome robots in de landbouw bevinden zich nog in de primaire ontwikkelingsfase. De groeiende vraag naar voedsel en de behoefte aan automatisering in de landbouwsector wordt ook verondersteld de groei van de regionale markt te stimuleren. Bovendien zullen de groeiende investeringen in slimme landbouw waarschijnlijk ook de prestaties van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

De autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt voor de regio Azië-Pacific zal waarschijnlijk het hoogste groeipercentage laten zien in het beoordelingstijdperk. De snel groeiende bevolking in de regio wordt beschouwd als het centrale aspect dat de regionale marktprestaties ondersteunt. Bovendien wordt de landbouwsector in de hele regio geconfronteerd met een behoefte aan robotisering en automatisering om aan de groeiende vraag te voldoen en tekorten aan arbeidskrachten te compenseren, wat op zijn beurt naar verwachting ook de groei van de regionale markt gedurende het beoordelingstijdsbestek zal beïnvloeden.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11029

Autonome multifunctionele landbouwrobotMarkt recente ontwikkelingen

Oktober 2022 – Een agritechbedrijf met hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland, Robotics Plus, heeft zijn autonome multifunctionele, modulaire voertuigplatform voor de landbouw gelanceerd om arbeidstekorten op te lossen en een revolutie teweeg te brengen in de industrie. Zoals eerst onderzocht door Interesting Engineering, is het platform ontwikkeld om verschillende boomgaard- en wijngaardmachineklussen uit te voeren.

Gerelateerde rapporten:

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

USB bedenkt markt: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Fotovoltaïsche (PV) markt Onderzoeksrapport Informatie per type, component, toepassing en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  autonomous multifunctional agriculture robot Market,autonomous multifunctional agriculture robot Market size,autonomous multifunctional agriculture robot Market share,autonomous multifunctional agriculture robot Market analysis,autonomous multifunctional agriculture robot industry,autonomous multifunctional agriculture robot Market trends,agriculture robot Indsutry