header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Photo Booth / Kiosk zal naar schatting groeien met een CAGR van 9,7% tot USD 7.472,4 miljoen in 2030 | Industrieanalyse per producttype, per component, per toepassing

Nov 24, 2022 4:42 PM ET

Photo Booth / Kiosk Marktoverzicht:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de wereldwijde Photo Booth / Kiosk-markt voor fotohokjes / kiosken aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 9,7%. Het rapport verwacht verder dat de markt in 2030 een omvang van ongeveer USD 7.472,4 miljoen zal bereiken.

Een fotohokje verwijst naar een digitale automaat bestaande uit film- en cameraprocessors die voornamelijk worden gebruikt voor het vastleggen van foto’s voor officiële documenten en entertainmentdoeleinden. De wereldwijde markt heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien als gevolg van de aspecten zoals de acceptatie ervan in openbare evenementen, acquisitie of samenwerking / partnerschappen met softwareleveranciers, een grote vraag naar fotohokjes / kioskmarkt voor het vastleggen van momenten bij verschillende gelegenheden en groeiende investeringen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11030

Concurrentie analyse

De wereldwijde Photo Booth/Kiosk-markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei laten zien. de groei van de markt wordt toegeschreven aan de aspecten zoals de toenemende vraag naar fotohokjes / kiosken tijdens evenementen en de voordelen van meer kleine ruimtevereisten. De wereldwijde markt staat bekend om een robuuste aanwezigheid van verschillende prominente marktleiders. De deelnemers over de hele wereld implementeren verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals partnerschappen, fusies en samenwerkingen. De lijst van belangrijke deelnemers op de wereldwijde markt voor fotohokjes /kiosken omvat spelers zoals:

 • KIOSK Information Systems (VS)
 • ATA Photo Booths (VS),
 • PhotoBooth Vending (Verenigd Koninkrijk),
 • Dakis Decision Systems Inc (  Canada),
 • Toshiba Corporation (Japan), 
 • HiTi Digital, Inc (Taiwan),
 • Fujifilm Holdings Corporation (Japan),
 • TapSnap (Canada),
 • Eastman Kodak Company (Kodak) (Verenigde Staten),
 • Global Display Solutions SpA (Italië),
 • Photo-Me International plc (Verenigd Koninkrijk),
 • Dai Nippon Printing Co, Ltd (Japan),
 • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/photo-booth-kiosk-market-11030 ophalen

Photo Booth/Kiosk Marktsegment Analyse

De wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, component, producttype en regio.

Op basis van het producttype is de wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken opgesplitst in fotokiosken en fotohokjes.

Op basis van de component is de wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken onderverdeeld in diensten, software en hardware.

Op basis van de toepassingsgebieden is de wereldwijde markt voor fotohokjes / kiosken gefragmenteerd in elektronicawinkels, supermarkten en gemakswinkels, farmaceutische winkels en anderen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor fotohokjes/kiosken wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Volgens het onderzoeksdocument van MRFR behaalde de Noord-Amerikaanse regio in 2021 de eerste plaats in de wereldwijde markt voor fotohokjes / kiosken. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, zijn de voordelen van een kleine ruimtebehoefte van kleinere ruimtevereisten, de beschikbaarheid van verschillende achtergrondopties en een modern ontwerp. Deze stands zijn sterk geïmplementeerd in evenementen met beperkte ruimte, zoals bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes en bruiloften. Hiermee kunnen gebruikers een scène kiezen die overeenkomt met hun bruiloft of evenementthema. Het huisvesten van meerdere mensen op een foto heeft geleid tot hun verbeterde acceptatie in feesten en brandingevenementen. Fotohokjesverhuurdiensten zijn beroemd geworden in Canada en de Verenigde Staten voor bruiloftsrecepties, openbare evenementen, feesten, bars en andere privéfeesten.

De Europese regionale markt voor fotohokjes/kiosken zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei laten zien. de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de aanwezigheid van gevestigde marktspelers die hun aanwezigheid in de regio voortdurend uitbreiden, wordt beschouwd als de primaire parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11030

Recente ontwikkelingen

 • November 2022- Perfetti Van Melle (PVM), een suikerwarengigant, heeft ‘ongekende vraag’ aangekondigd naar zijn nieuwe

Chupa Chups customer engagement activatie concept dat werd verklaard dat werd vrijgegeven aan de industrie op de TFWA World Exhibition &Conference in Cannes. PVM is van plan om het nieuwe idee op sommige luchthavens over de hele wereld te verkennen, met de lancering ervan verwacht in Europa aan het begin van 2023 over twee maanden.

Gerelateerde rapporten:

Enorme MIMO-markt Onderzoeksrapport, per technologie, per antennetype, per spectrum — Prognose tot 2030

Educatieve robots markt Per component, type, toepassing, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Tankkaartmarkt: informatie per kaarttype, per voertuigtype, per toepassing en regio – Prognose tot 2030

Chip-on-board LED-markt, per materiaal, toepassing, achtergrondverlichting,  automotive verlichting – voorspelling tot 2030

Interactieve Whiteboard Markt Onderzoeksrapport: per type, technologie, schermgrootte en per eindgebruiker – voorspelling tot 2027

Markt voor mechanische toetsenborden Rapport: Informatie per producttype, per technologie, per toepassing – prognose tot 2030

Telecom Power System Market, Per componenten, per type, per net – Prognose tot 2030

LAN-kabelmarkt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  Photo Booth Kiosk Market,Photo Booth Kiosk Market Size,Photo Booth Kiosk Market Share,Photo Booth Kiosk Market Analysis,Photo Booth Kiosk Market Trends,Photo Booth Kiosk Market Growth,Photo Booth Kiosk Market Demand,Photo Booth Kiosk Market Forecast,Photo Booth Kiosk Market Research,Photo Booth Kiosk Market Report,Photo Booth Kiosk Industry